Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım pozitir olmak zorundayız üzülme lütfen bunlarda geçecek ve bizde tacrübeleirmizi sonraki nesillere anlatacağız.dediğim gibi pozitif olmak zorundayız.yoksa başarı sansımız daha da düşer.bak ben4 senelik evliyim eşimde ileri hareket ve sayı problemi vardı ama geçen sene doğal yolla gebe kaldım 2ay 8 gün sürdü ve bebeğimin kalbi durdu tutunamadı sonucunda kürtaj oldum doğumdan betermiş her ne kadar anestezi ile yapılsada sonrası berbat bunları yaşamanı istemem bundada var bir hayır diyorum o günden beridir hala gebe kalamadım. ve bu ay aşılama oldum tutmadı yok yapçak bişey yok olsa çaresi, yapçaz elimizden geleni de yapıyoruz zaten allahım yeterki ol desin yeter.hayırlısını isteyelim arkadaşlar hayırlısını sadece bu.......ben bu ay dinlenmeye bıraktım kendimi adetim sancılı geçiyo biraz.bir daha ki ay nasipse bi bakarsınız bu ay doğal yolla kalırım neden olmasın dmi ama pozitif olmak işe yarar diye düşünoyorum....... birazcıkda olsa morel verebildiysem ne mutlu bana .

canım çok teşekkür ederim . haklısın ben en azından kürtaj, dış gebelik vs bu tür şeyler yaşamadım.bunlar için şükretmek gerek.
herşeyde bir hayır var ama bazen dayanamıyorum işte..
bak ne güzel doğal yoldan hamile kalmışsın, umarım yeniden olur...takip edeceğim burdan

canımm , bende görüyorum 2. çizgiyi...
lütfen yenile ve haber ver :18:

Test kalmadi evde caniko.. bitirdim hepsini almam lazim.. Bugun alir yarin sabah yapar hemen sana haber veririm.

:))) 1 çuval testi bitirdin yani bravo

merakla bekliyciiiimmm seni:))

bu arada yarın bende kan tahlili yaptıracağım. :18: :18:

bende psikolojik belirtiler yaşıyorum, detarjan kokularından midem bulanıyo, sigara kokusundan çok etkileniyorum.
insan psikolojisi çok garip, düşünmemeye çalıştıkça,beynim hamile olduğumu düşündürüyor ,savaşıyor resmen

feci grip oldum ,bu durum bebeğin tutunmasını vs etkilermi acaba ..
moralim bozuluyor valla bu hasta halimle tutmaz diyorum ama gerçi aşılamadan bir hafta geçti tam olarak ..
son 5 günüm kaldı inş.

bir tanıdığımız var 7 senelik evli 5.yılında kocakarı ilacı yapan birinin yanına gitti ve bir ot verdi hamile kadı doğumda bebeği öldü sonra tekrar kadının yanına gitti yine aynı ot yine hamile doğurdu bir oğlu var şimdi tekrar 10 gün önce yine aynı ot sonuç yine hamile.benim kullanmadığım ot çöp kocakarı kalmadı sorunda aynı oysaki şansa bak bir ot ve hamile kal iğnelerden anam ağladı ama hala ortada bişey yok

Kizlar yaa simdi ogrendim..
Dusunun biz bu kadar cocuk yapmak icin ugrasiyoruz...
Miden bulansin mahvol..Her yedigine dikkat et.. 9 ay karninda tasi..
Hayatinin geri kalan zamaninda sirtinda tasimaya razi ol..
Hastalandiginda basinda bekle, uzuldugunde kahrol..
20 sene bak, kocaman adam et.. Askere gonder..
Sonra Allahin belalari bir hic ugruna harcasinlar..
Icim yandi haberi alinca.. Bogazima birseyler dugumlendi.. Gozlerimden gelen yaslara engel olamiyorum..

Kimbilir ne hayalleri vardi inandigi.. Belki askerden sonra gelip, ise girip, aile kurmayi planliyordu, belki sevdigi vardi, karisi vardi yolunu gozleyen.. Bizim gibi sevdiginden bebek yapmayi isteyen..

Soyleyecek soz bulamiyorum.. Bir insanin kalbini bile kiramazsan bir cana kiymak..26 cana kiymak..
Nur icinde yatsinlar.. Umarim huzura kavusurlar.

Hassasiyetini anlıyorum canım bende aynı şeyleri düşündüm içim acıdı yavrucuklar... Allah bi an önce kurtarsın bu dertten bu milleti

Bugün aşılamamım 12. günü dayanamadım evde test yaptım
olmadı çıkmadı 2. çizgi üzgünüm aslında MORENA senden heveslendim belki dedim benimde pembemsii bişey çıkar dedim ama yok malesefff ilacıda almadım progestnı yoksa boştere baş dönmesi bari olmasın

Canim acele etme dur. Benim doktorum adetin 1 hafta gecerse gel demisti.. Ooo nerde bende o sabir.. Bekleyelim cumaya kadar ikimizde.. Bende heveslendim gibi biraz ama kan testi yaptirmaya korkuyorum ya cikmazsa diye

herkesin idrarda çıkacak diye bir kaide yokki ..dur bakalım herşey kanda belli olur ..kimisinn idrara geç düşebiliyor

HERŞEYİN HAYIRLISI ÖNCE DİYO DİLİM
AMA BİDE KALBİM SÖLESE BUNU
'''ALLAH'IM KAPILARDA DERMAN ARATMA,
OL DE OLUVERSİN ,
BENİM İÇİN EN İYİSİNİ SEN BİLİRSİN'''
kızlar benim çok acı tecrübelerim oldu bebek istemekle ilgili
acısını bir ben bilirim bir Allah
onun için hayırlı ise versin Allahım, isteyen herkesle beraber...
pazar a kadar adet görmezsem p.tesi kanda baktırcam hadi bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…