canım yarın sabah idrarı ile yap sabah daha iyi oluyormuş. hadi hayırlısıııı işallah bu arada aynı günlerde yiz :18:
benimle aynı dönem evlenen arkadaşlarımın hepsinin bebeği kucağında...kahroluyorum.neyim eksik diye düşünmekten, başkaları bizden daha çok mu hak ediyor anne olmayı? hiç kimseyle görüşmek istemiyorum, uzaklaşıyorum.bebek yapmanın zamanı geldi diyenlerden bıktım, çok kilo aldın bebek mi var yoksa diyenlerden bıktım... Allah`ım deniyor bizi ama dayanma gücü bitiyor yavaş yavaş
canım pozitir olmak zorundayız üzülme lütfen bunlarda geçecek ve bizde tacrübeleirmizi sonraki nesillere anlatacağız.dediğim gibi pozitif olmak zorundayız.yoksa başarı sansımız daha da düşer.bak ben4 senelik evliyim eşimde ileri hareket ve sayı problemi vardı ama geçen sene doğal yolla gebe kaldım 2ay 8 gün sürdü ve bebeğimin kalbi durdu tutunamadı sonucunda kürtaj oldum doğumdan betermiş her ne kadar anestezi ile yapılsada sonrası berbat bunları yaşamanı istemem bundada var bir hayır diyorum o günden beridir hala gebe kalamadım. ve bu ay aşılama oldum tutmadı yok yapçak bişey yok olsa çaresi, yapçaz elimizden geleni de yapıyoruz zaten allahım yeterki ol desin yeter.hayırlısını isteyelim arkadaşlar hayırlısını sadece bu.......ben bu ay dinlenmeye bıraktım kendimi adetim sancılı geçiyo biraz.bir daha ki ay nasipse bi bakarsınız bu ay doğal yolla kalırım neden olmasın dmi ama pozitif olmak işe yarar diye düşünoyorum....... birazcıkda olsa morel verebildiysem ne mutlu bana .
Kizlar, hemen hepinizin bildigi gibi asilamamin 11. gunu ve SAT 27 Eylul idi.. Pazar test yaptim bisey cikmadi, bugun yine yaptim ekteki gibi cikti ama hayal mayal.. Sizce umitlenmeli miyim? Daha once hic boyle bisey cikmamisti..
Allahim bir hamile olsam varyaa aklimi oynatabilirim sevinctenEki Görüntüle 275632
canımm , bende görüyorum 2. çizgiyi...
lütfen yenile ve haber ver :18:
herhangi bi belirti bişey varmı
direnccim gunaydin canim, ya ama hic belirti yok, sadece goguslerime azicik bastirsam bile bicak sokmussun gibi aciyo..
Onun haricinde ne karin agrisi ne bisey
canım testi sabah yeniden yapmadın mı ?
Test kalmadi evde caniko.. bitirdim hepsini almam lazim.. Bugun alir yarin sabah yapar hemen sana haber veririm.
feci grip oldum ,bu durum bebeğin tutunmasını vs etkilermi acaba ..
moralim bozuluyor valla bu hasta halimle tutmaz diyorum ama gerçi aşılamadan bir hafta geçti tam olarak ..
son 5 günüm kaldı inş.
Kizlar yaa simdi ogrendim..
Dusunun biz bu kadar cocuk yapmak icin ugrasiyoruz...
Miden bulansin mahvol..Her yedigine dikkat et.. 9 ay karninda tasi..
Hayatinin geri kalan zamaninda sirtinda tasimaya razi ol..
Hastalandiginda basinda bekle, uzuldugunde kahrol..
20 sene bak, kocaman adam et.. Askere gonder..
Sonra Allahin belalari bir hic ugruna harcasinlar..
Icim yandi haberi alinca.. Bogazima birseyler dugumlendi.. Gozlerimden gelen yaslara engel olamiyorum..
Kimbilir ne hayalleri vardi inandigi.. Belki askerden sonra gelip, ise girip, aile kurmayi planliyordu, belki sevdigi vardi, karisi vardi yolunu gozleyen.. Bizim gibi sevdiginden bebek yapmayi isteyen..
Soyleyecek soz bulamiyorum.. Bir insanin kalbini bile kiramazsan bir cana kiymak..26 cana kiymak..
Nur icinde yatsinlar.. Umarim huzura kavusurlar.
Bugün aşılamamım 12. günü dayanamadım evde test yaptım
olmadı çıkmadı 2. çizgi üzgünüm aslında MORENA senden heveslendim belki dedim benimde pembemsii bişey çıkar dedim ama yok malesefff ilacıda almadım progestnı yoksa boştere baş dönmesi bari olmasın
Bugün aşılamamım 12. günü dayanamadım evde test yaptım
olmadı çıkmadı 2. çizgi üzgünüm aslında MORENA senden heveslendim belki dedim benimde pembemsii bişey çıkar dedim ama yok malesefff ilacıda almadım progestnı yoksa boştere baş dönmesi bari olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?