Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm arkadaşlar öncelikle aşılama yaptıran arkadaşlar hakkınızda hayırlısı olsun diyorum. tutanların bebeklerini sağlıkla kucağına almak nasip etsin tutmayanlarda üzülmeyin ben 6 yıllık evliyim çocuğumuz olmadı ağustos ayında 2 aşılamayı arka arkaya yaptırdım tutmadı biraz ara vermek istedim 3. aşılama için rabbimin kudretine bakın eylül ayında normal yolla hamile kaldım ve şuan 9 haftalık hamileyim bunu size umut olsun diye anlattım aşılaması tutmayıpta sonra normal yolla hamile kalan çok kişi var. fazla kendinizi dinlemeyin sonra insan psikolojik olarak çöküyor ve herşeyin vardır bi vakti...

Sagol esracim umut oldun... :13:

Morena sen yarın cevabını yaz buraya , inşallah senden iyi haber alırsak bende ertesi gün gidip yaptırayım.... ayyyyy bide ben iyi haber veririmişim senin ardından .....

kızlar ben de asilama ile hamile kaldim. test gunume 2 gun varken yani 12. gunumde kan testi yaparak öğrendim. aşılamadan once hemen her ay idrar ile test yapip o sevimsiz tek cizgiyi gormekten bıkmıstım tabi hamile olunca ilk isim cift cizgiyi gormek istemek oldu. hemen eczaneye gidip idrar testi aldim ama sonuc tek cizgiydi. gebeligimi ogrendigimden sonra 10. gune kadar yani bebek 5+5 haftalık olana kadar da tek cizgi gordum. 5+6. gunde gorebildim ancak cift cizgiyi yani adet gecikmemden 6 gun sonra..
nolur idrar testine aldanmayın, hatta yapmayın almayın o testleri, en dogrusu kan
sevgiler

bu çok güzel bir haber yaaa inanki çok mutlu oldum canım allahım bebğini kucağınada almayı nasip etsin.bende ilk aşılamamı bu ay yaptım canım ama tutmadı bu ay dinlenmeye bıraktım kendimi kim bilir bu ay doğal yolla kalırım belki hamişlerin dualaru kabul olurmuş canım dua et

slmm arkadaşlar bende aranıza ancak bugün katılabildim istedimki başından beri yaşadıklarımı sizlerle paylaşayım ama bitürlü üye olamadım beceremedim.bende ekimin 10unda aşılama oldum doktorum 26 sında kan testi dedi ama senin yazını okudum 12. gün yapmışın ve çıkmış öncelikle gözün aydın tebrik ederim aceba bende yapsammı yoksa dediği güne kadar beklesemmi ama beklemek zor

canım bekle benceee ve hayırlısını iste iş allah pozitif sonuç alırsın...

Arkadaşlar bende 5 Ekimde ilk aşılamamı yaptırdım.Dayanamayıp 11.gün de test yaptırdım sonuç 4.97 negatif sonra 13.günde yine beta hcg baktırdım sonuç 6.47 yine negatifti bana göre tüm umudumu yitirmiştim ama doktorum ufak da olsa bir artış var dedi 2 gün sonra tekrarla dedi 15.gün sonucumu söylüyorum 18.96 :)) ve inşallah hamileyim ama değerlerim oldukça düşük gelişti bugüne göre inşallah hayırlısı olur.Diyeceğim şudur ki 15.günden önce test yaptırmayın hüsran olmasın en net 15.gün çünkü kimi bünyede çok yavaş gelişiiyor bebek ve hcg hormonu da geç salgılanabiliyor.Ben olmadı diye üzülürken,doktorum beni avutuor sanarken öylesine yaptığım son testte gördüm pozitifi.Allahım inşallah tamamına erdirir.Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah...

Bu arada son durumum pazartesi yaptıracağım testte belli olucak.Arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var inşallah bebeğim benimle kalır.Bir de unutmadan söyliyim belirti falan aramayın asla kendinizde ben her türlü belirtiyi psikolojik yaşamışım şimdiye kadar.Şu anda göğüslerimde 2-3 gündür bir hassasiyet var başka da birşey yok diyebilirim.

tebrikler canım gözün aydın olsun insallah sağlıklı bir şekilde kucağınada alırsın

canım inşallah hayorlı haberler alırsın dualarımız seninle

Bugun BAT.. ayni zamanda asilamamin 12.gunu ve hastalandim!! onca emek bosa gitti..

mrb canım senin şer gördüğünde bilki mutlaka bir hayır vardır rabbimde şer yoktur sadece senin için hayırlı olmadığı için vermez bunu unutma inşallah hayırlısıyla alacaksın kucağına ama zamanı var bunu sölemek kolay sana göre diyeceksin fakat değil tatlım bende bekleyenlerdenim ama beklemek sonucu bilmekten daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…