bu çok güzel bir haber yaaa inanki çok mutlu oldum canım allahım bebğini kucağınada almayı nasip etsin.bende ilk aşılamamı bu ay yaptım canım ama tutmadı bu ay dinlenmeye bıraktım kendimi kim bilir bu ay doğal yolla kalırım belki hamişlerin dualaru kabul olurmuş canım dua et
Bugun BAT.. ayni zamanda asilamamin 12.gunu ve hastalandim!!onca emek bosa gitti..
slmm arkadaşlar bende aranıza ancak bugün katılabildim istedimki başından beri yaşadıklarımı sizlerle paylaşayım ama bitürlü üye olamadım beceremedim.bende ekimin 10unda aşılama oldum doktorum 26 sında kan testi dedi ama senin yazını okudum 12. gün yapmışın ve çıkmış öncelikle gözün aydın tebrik ederim aceba bende yapsammı yoksa dediği güne kadar beklesemmi ama beklemek zor
günaydın canım, benim kan testi sonucu da negatif
3. aşılama hakkımı da bitirdim.ufukda tüp bebek görünüyor.
banada canim.. Aralikta tup bebek yaptiricam kismetse..
bende dün sabah kırmızıları gördüm öğlen acile gidip iğne ve serum yedim çok ağrım vardı hep olurdu ama bu seferki daha beterdi ilaçlardandır diye düşündüm yarın dr gidicem bende sizler gibi bu ay dinlenmeyi düşünüyorum bakalım dr ne söyleyecek
direnc bende senin gibi bu ay kendiliğinden hamile kalmayı umut ediyorum inş hepimizin hakkında hayırlısı olur bizde şöyle dolanırız ortalarda
günaydın canım, benim kan testi sonucu da negatif
3. aşılama hakkımı da bitirdim.ufukda tüp bebek görünüyor.
Bugun BAT.. ayni zamanda asilamamin 12.gunu ve hastalandim!!onca emek bosa gitti..
banada canim.. Aralikta tup bebek yaptiricam kismetse..
Sanırım bu ay tekrar tedavi görsem ve ilca başlasam arife yada bayrama denk geliyo aşılam günü
tatilde olur doktor hemde bayram günü gelinecek gidilecek falan
p.tesi 4. günü adetin ogün ( kist falan yoktur işlh )
muayene olup bunları sorayım belki bu ay ara veririz.
canım , en az 1 ay ara vermen gerekiyor.
bayramı falan atlat,vücudun ilaçlardan arınsın sonra bakarsın.
ben tüp bebek diyorum da bakalım dr. ile konuşmadım daha.. hatta adet bile olmadım
belki uzun bi ara veririm, belkide 1 ay ara sonrası hemen başlarım hiç bişey bilmiyorum.yorgunum
bugun sabah itibariyle bende hastalandımsadece uyumak ve unutmak istiyorum herşeyi
nerede yapmayı düşünüyorsun.
başarı oranı yüksek biyer mi bulsam diyorum
sıra bende desenize ..hadi hayırlısı
vallahi ben 1 hafta istanbulda sonrasinda 2 hafta izmirde olacagim.. Nasil olacak hic bilmiyorum acikcasi
HEM DE NE BOŞA GİTMEKK
ağlanacak halime güleyimmi bilemedim, wc ye girince dedimki kırmızılara bakıpta: size dünyanın parasını + çok büyük Umut yüklemiştim dedim ve wc nin derinliklerinde by by dedim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?