Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım darısı başına inşallah sitres yapma olur inşallah rabbim olmayan herkese tattırsın bu duyguyu dualarım sizinle ben artık ocak ayında tüp bebek düşünüyordum o yüzden kafamdan bebeği falan silmiştim meğer bebeğim bana tutunmuş süpriz oldu hala şoktayımmm

Canim once doktorumu arayip sordum, o yap ama sonucu bana soylemeden yorumlama dedi, ben de alir almaz ona soylemistim.

kızlar , yeni tedavi sürecine başlamadan doğal yolla hamile kalalım diye dua ediyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
bu zorlu yolu bitirme gücü versin....

bende dün sabah kırmızıları gördüm öğlen acile gidip iğne ve serum yedim çok ağrım vardı hep olurdu ama bu seferki daha beterdi ilaçlardandır diye düşündüm yarın dr gidicem bende sizler gibi bu ay dinlenmeyi düşünüyorum bakalım dr ne söyleyecek
direnc bende senin gibi bu ay kendiliğinden hamile kalmayı umut ediyorum inş hepimizin hakkında hayırlısı olur bizde şöyle dolanırız ortalarda

canım inşallah yaa. o kadar çok dua ediyorum ki...mucizelerimiz gerçekleşse,bize süpriz yapsalar nasıl da güzel olur.
ben daha adet de olmadım bekliyorum kuzu kuzu

bu arada iğne ve serum yiyecek kadar ağrın olmasına üzüldüm.

Sanırım bu ay tekrar tedavi görsem ve ilca başlasam arife yada bayrama denk geliyo aşılam günü
tatilde olur doktor hemde bayram günü gelinecek gidilecek falan
p.tesi 4. günü adetin ogün ( kist falan yoktur işlh )
muayene olup bunları sorayım belki bu ay ara veririz.

canım , en az 1 ay ara vermen gerekiyor.
bayramı falan atlat,vücudun ilaçlardan arınsın sonra bakarsın.
ben tüp bebek diyorum da bakalım dr. ile konuşmadım daha.. hatta adet bile olmadım

belki uzun bi ara veririm, belkide 1 ay ara sonrası hemen başlarım hiç bişey bilmiyorum.yorgunum

nerede yapmayı düşünüyorsun.
başarı oranı yüksek biyer mi bulsam diyorum

vallahi ben 1 hafta istanbulda sonrasinda 2 hafta izmirde olacagim.. Nasil olacak hic bilmiyorum acikcasi

HEM DE NE BOŞA GİTMEKK
ağlanacak halime güleyimmi bilemedim, wc ye girince dedimki kırmızılara bakıpta: size dünyanın parasını + çok büyük Umut yüklemiştim dedim ve wc nin derinliklerinde by by dedim ....

1. ile 2. aşılama arasında 1 ay ara vermiştim ve ikisinin arasında hsg çekilmişti dr da bu ay ara verelim demişti.
şimdi 3. için beklesem mi ddr la da konuşmam lazım
direk tüpe mi geçsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…