- 10 Ağustos 2011
- 352
- 3
- 116
1. ile 2. aşılama arasında 1 ay ara vermiştim ve ikisinin arasında hsg çekilmişti dr da bu ay ara verelim demişti.
şimdi 3. için beklesem mi ddr la da konuşmam lazım
direk tüpe mi geçsem
senin ne zaman canım
c.tesi progestan bitiyor 3-4 gün bekleyip test yapacağım inş. normalde kan testi pazartesi olacaktı ama dayanalirsem bekleyeceğim
senin ne zaman canım
hayirlisi olsun ins benimde çarsamba ama önce senin güzel haberlerini aliriz insallah bide size verdigi bu ilaçlardan bana vermedi sadece aşılamadan 7 gün sonra prengly iğnesi verdi
nasıl yi ..pregnyl niye verdiki ..pregnyl yumurta çatlatmak için veriliyor zaten..sen vurulmadınmı onu yoksa
arkadaşlar allah herkesin gönlüne göre versin, çabasız sıkıntısız moralli bir şekilde nasip etsin
ama çoğu konuşmalarda görüyorum tüp bebek yapıcam, karar verdim v.s. gibi
bunun hem işlem olarak hemde maddi boyutu nedir, buna herkes her an hazır olabiliyor mu
benim 2 ay denemem sonrası dr. tüp bebek deyince dünya başıma yıkıldı
moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum olacak diye, tüp bebek henüz hiç düşünmedim
arkadaşlar allah herkesin gönlüne göre versin, çabasız sıkıntısız moralli bir şekilde nasip etsin
ama çoğu konuşmalarda görüyorum tüp bebek yapıcam, karar verdim v.s. gibi
bunun hem işlem olarak hemde maddi boyutu nedir, buna herkes her an hazır olabiliyor mu
benim 2 ay denemem sonrası dr. tüp bebek deyince dünya başıma yıkıldı
moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum olacak diye, tüp bebek henüz hiç düşünmedim
canım inşallah hayorlı haberler alırsın dualarımız seninle
selam kızlar nasılsınız ?
annem moral olsun diye teyzemlere anananemlere falan götürdü :)
dr u aradım telf da dediki bayram zamanına geliyo bi sonraki ay adet olunca gel dedi.
acaba ara verince bünye nasıl tepki veriyo. iyimi kötü mü ? vücut alıştı ilaca kesmesemi ?
bununla ilgili bi bilginiz var mı?
BİDE soğann suyu kürü deneyeyim diyorum ne dersiniz...????
Selam canim ben bu ay dinlenicem.. Ve sogan kurune basliyorum bugun
Teşekkür ederim canım yarın ak mı kara mı belli olucak hayırlısıyla.Bu arada sabah ezanını duyunca uyandım kalktım hemen namaz kıldım ve tümmm isteyenlere tez vakitte bebişlerini yollasın diye dua ettim Allaha.İnşallah dualarımız kabul olur.
Allah kabul etsin canım aminnnn rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla versin
mrb kızlar lütfen bana bi cvp yazın. 2. aşılamamımı yaptırdım bugün 13. günüm..ve 3-4 gündür bulantım var sizce olabiliirmi..bide folic plus mide bulantısı yaparmı 1 aya yakındır kullanıyoruum ilacıda
mrb kızlar lütfen bana bi cvp yazın. 2. aşılamamımı yaptırdım bugün 13. günüm..ve 3-4 gündür bulantım var sizce olabiliirmi..bide folic plus mide bulantısı yaparmı 1 aya yakındır kullanıyoruum ilacıda
mrb canım hayırlı olsun aşılaman tesadüf benimde 13. günüm bugün sanırım bulantılar için erken ama bünyedende değişebilir folic plus ben kullanmıyorum bana vermedi oyüzden okonuda bişi diyemem sen ne zmaan yaptıracaksın testini hakkında hayırlısı olur ins kendimizi çok dinliyoruz sanırım))
ne gibi degişiklikler var nasılsın yani bugün benim sancılarım çok adet olacakmışım gibi hayırlısı olsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?