Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
1. ile 2. aşılama arasında 1 ay ara vermiştim ve ikisinin arasında hsg çekilmişti dr da bu ay ara verelim demişti.
şimdi 3. için beklesem mi ddr la da konuşmam lazım
direk tüpe mi geçsem

arkadaşlar allah herkesin gönlüne göre versin, çabasız sıkıntısız moralli bir şekilde nasip etsin

ama çoğu konuşmalarda görüyorum tüp bebek yapıcam, karar verdim v.s. gibi

bunun hem işlem olarak hemde maddi boyutu nedir, buna herkes her an hazır olabiliyor mu

benim 2 ay denemem sonrası dr. tüp bebek deyince dünya başıma yıkıldı

moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum olacak diye, tüp bebek henüz hiç düşünmedim

c.tesi progestan bitiyor 3-4 gün bekleyip test yapacağım inş. normalde kan testi pazartesi olacaktı ama dayanalirsem bekleyeceğim

hayirlisi olsun ins benimde çarsamba ama önce senin güzel haberlerini aliriz insallah bide size verdigi bu ilaçlardan bana vermedi sadece aşılamadan 7 gün sonra prengly iğnesi verdi

senin ne zaman canım

hayirlisi olsun ins benimde çarsamba ama önce senin güzel haberlerini aliriz insallah bide size verdigi bu ilaçlardan bana vermedi sadece aşılamadan 7 gün sonra prengly iğnesi verdi

nasıl yi ..pregnyl niye verdiki ..pregnyl yumurta çatlatmak için veriliyor zaten..sen vurulmadınmı onu yoksa

canım aşılamalar başarısız olunca tüp geliyor aklımıza. tabiiki onunda garantisi yok ama çaresizlik işte.
maddi olarak 5000 gider sanırım, tedavi aşamasının da aşılamadan çok daha zor olduğunu biliyorum.
sen 2 aşılama mı denedin?

selam kızlar nasılsınız ?
annem moral olsun diye teyzemlere anananemlere falan götürdü :)
dr u aradım telf da dediki bayram zamanına geliyo bi sonraki ay adet olunca gel dedi.
acaba ara verince bünye nasıl tepki veriyo. iyimi kötü mü ? vücut alıştı ilaca kesmesemi ?
bununla ilgili bi bilginiz var mı?
BİDE soğann suyu kürü deneyeyim diyorum ne dersiniz...????

anlıyorum seni ama şöyle bişey , dene dene nereye kadar
masrafına mı yanarsın? emeğine mi umuduna mı ? dünyanın hormonunu aldığımıza mı?
zaten aynı ilaçları bünyeye alıyoruz, biraz daha maliyetli oluyo ama başarı oranı daha ii diye işte ...
zaten 3. aşılmadan sonuç alınmazsa tüpe geçin diyo dr lar...

selam arkadaslar bende 13 ekımde ılk asılamamı oldum pzt gunu progestan bıtıyor sızce ne zaman kan tahlılı yaptırayım yada ıdrar tahlımı yapayım adet gunum gecnce cok kararsız kaldım progestan bıtıtnce hemen yapan varmı kan testı ve cıktımı

canım inşallah hayorlı haberler alırsın dualarımız seninle

Teşekkür ederim canım yarın ak mı kara mı belli olucak hayırlısıyla.Bu arada sabah ezanını duyunca uyandım kalktım hemen namaz kıldım ve tümmm isteyenlere tez vakitte bebişlerini yollasın diye dua ettim Allaha.İnşallah dualarımız kabul olur.

Selam canim ben bu ay dinlenicem.. Ve sogan kurune basliyorum bugun

Selam canim ben bu ay dinlenicem.. Ve sogan kurune basliyorum bugun

programlarımız paralel gidiyor canım...
ara verme konusunda tereddütlüydüm hız kesermiyiz die. ama zaten bayram da denk geliyo
Bide soğan kürüne ne zaman başlıyosun ? regl oldun mu? benim adtn 3. günü bugun. nette okuduguma göre adetin bitiminden sonraki 7. gün başlanıyo ve 15 gün yapılıyo. sonrasında adet olunca bi dahaki adet gününe 10 kala başlıosun
sen nasıl uygulayacaksın*

Allah kabul etsin canım aminnnn rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla versin

mrb kızlar lütfen bana bi cvp yazın. 2. aşılamamımı yaptırdım bugün 13. günüm..ve 3-4 gündür bulantım var sizce olabiliirmi..bide folic plus mide bulantısı yaparmı 1 aya yakındır kullanıyoruum ilacıda

mrb canım hayırlı olsun aşılaman tesadüf benimde 13. günüm bugün sanırım bulantılar için erken ama bünyedende değişebilir folic plus ben kullanmıyorum bana vermedi oyüzden okonuda bişi diyemem sen ne zmaan yaptıracaksın testini hakkında hayırlısı olur ins kendimizi çok dinliyoruz sanırım))

canım hayırlı olsun öncelikle,bulantı eğer progesteran ilaç kullanıyorsan oda yapıyor,ama mide bulantısı hamilelik belirtiside olabilir,2 günün kalmış zaten sabret az daha

canım seninde aşılaman hayırı olsun inş.dilerim Rabbim sizlere nasip eder bebişlerinizi,benim olmamışdı ilk aşılamam,folic plus kullan caanım,bu gerekli bişey eczaneden al başla zararı yok doktorun atlamış bunu sanırım,tavsiyem kullanmandan yana,hayırlı haberlerinizi bekliyorum...

yazını okudum ya içime hamileymişsin gibi geldi
işlh öylesindir canım... bugun bile test yapsan kanda çıkar... ama sabırlıysan bekle ...
bide anlatsana hikayenii nerde oldun neden oldun falan gibi
ben aşılamamın 13. günü adet oldum
2. aşılamamdı zaten hiç istiraat edemedim de pko var bende gonol f 112.5 kullandım

Son düzenleme:
ne gibi degişiklikler var nasılsın yani bugün benim sancılarım çok adet olacakmışım gibi hayırlısı olsun bakalım

Öncelikle teşekkür ederim canım Allahım hayırlısıyla sana da nasip etsin tez vakitte inşallah.Benim adetim geçeli 2-3 gün oluyo şu anda göğüslerimin hassasiyeti dışında ve bel ağrısı dışında hiçbirşey hissetmiyorum desem :)) Zaten regl belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı o yüzden bir fark göremezsin.Dilerim gönlüne göre olur herşey.Yalnız en net 15.gün belli oluyor kan testinde,benim gibi 11.gün ve 13.gün yaptırıp hayal kırıklığı olmasın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…