Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Folic asidi kesnlikle kullanmalısın bu arada rukiyecim.Bebek için çok önemli.

Benimde ilk aşılamam ve hayırlısıyla tuttu diyebilirim.Bizim sorunumuz spermlerin ileri doğrusal hareket azlığıydı.Benim 3 tane yumurtam çok iyi gelişti hatta doktorum çoğul gebelik olabilir dedi.Ben 36 eşim 42 yaşındayız ayrıca bir an önce olsun istedik.Allahım herkese arzu ettiği sonuçları gösterir inşallah.

Bu arada kan testinden sonra evde idrar testi de yaptım ,adetim 1-2 gün geçmişti ikinci çizgi silik çıktı ama kan da görünüyor.

merhaba arkadaşlar...bende bundan 3 ay önce 3 kere klomen teavisi yaptırdım ama başarısız olduk:) benim yumurtalar büyüyor, çatlıyor, ama bir türlü spermle bi araya gelemiyormuş:) bir tane oğlum var 6 yaşında mesela o hiç korumasız 9 ayda oldu :) ve hiç bir tedavi görmedim..doktorumdan ondan dolayı hamile kalman kolay olur diyor şimdi aşılma için biraz vakit verdim kendime hem 3 ay klomende biraz kilo aldım :)) şimdi sormak istediğim...arkadaşlar..
aranızda aşılama yaptırıpta hamile kalamayanlar varmı?

selam, ben 3 aşılama yaptırdım hepsi de negatif.
bak ne güzel oğlun varmış Allah bağışlasın. hiç kendini yorma , boş yere hormon alma zamana bırak

Selam canim ben bu ay dinlenicem.. Ve sogan kurune basliyorum bugun

kızlar, üçümüz de bu ay doğal şeyler deneyeceğiz. haydi hayırlısı bakalım :))
bende hayıt tohumunu çay gibi demleyerek içmeyi + bal tarçın çörekotunu denemeyi düşünüyorum.
bu sitede okudum , bi arkadaş bu şekilde hamile kalmış. ne dersiniz?

selam, ben 3 aşılama yaptırdım hepsi de negatif.
bak ne güzel oğlun varmış Allah bağışlasın. hiç kendini yorma , boş yere hormon alma zamana bırak
hayırlısı canım elbeltt vakti saati var ama biz kadınlar sabırsızlanıoruz:)) hkkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallahh

bu hayıtı bende denicem ama çörekotu bal karışımı acaip iştah açıyormuşş kızlar aklınızda olsun

zaten ilaclar yüzünden fazlasıyla şiştim bakalım daha ne kadar şişebilirim görmüş olurum
ben bugün başlıyorum , içimde çok güzel bir umut yeşerdi,uzun zamandır böylesine pozitif değildim.
hayırlısı bakalım.
sende hayıta başla bakalım, çok güzel şeyler okudum.umarım bizde de işe yarar,,

işallah canım sağlıkla kavuşursun bebişine... darısı başımıza... öncesinde ilaç ne kullandın ? aşılamadan sonra ne kadar yattın masada?

öncelikle kolay gelsin canım
belli olmuyor canım yaaa
kimi ilkinde tutuyor kimi benim gibi 2.de olmuyor...
gerçi ben bugun kan tahlili yaptırdım tsh(tiroid) hormonum baya bi düşük çıktı buda etkilermiş
sen de baktır derim

benim artı olarak troid düşüklüğü çıktı
aldığım ilaçlarda yapmış olabilir miş
endokrin'e git dedi dr.
buda hamile kalamama yaparmış...
yayyyaaaa

arkadaşlar başka bi topikte okudum da millet ovulasyon testi yapıyo evde kndi kendine
deneyen varmı aranızda
burdaki arkadaşların çoğu aşılama oldugu yüklüce ilaç kullandığı için
öncesinde deneyen var mıı
okuduğum topik de : .... bebek isteyen arkadaşlar buyurun sohbete...

arkadaşlar başka bi topikte okudum da millet ovulasyon testi yapıyo evde kndi kendine
deneyen varmı aranızda
burdaki arkadaşların çoğu aşılama oldugu yüklüce ilaç kullandığı için
öncesinde deneyen var mıı
okuduğum topik de : .... bebek isteyen arkadaşlar buyurun sohbete...

evet canım yaa bu dediklerini bende duydum anlata anlata bitiremiyolar ben hayıt toğumunu aldım ama başlayamadım malesef adetimde bitti aslında bu ay 2. aşılamaya ara verdik bakalım işallah doğal yolla olur.Bal tarçın çörekotu aç karnamı canım

evet dilek aç karnına sabah ve akşam alınıyo
bide dillere destan soğan kürü var kiiii
içebilene derman :))
oda adet bitiminden sonraki 7. gün başlanıyo 15 gün devam ediliyo..
sonraki aysa adetine 10 gün kala başlanıyo 10 gün yapılıyo bu 3 ila 4 ay devam ediliyo

canım soğan kürünü denedim ama işe yaramadı.ama bu dediğin karışımı çok duydum başlıcam.

canım sen hayıta başla , çünkü soğan kürü gibi başlama - bitirme tarihleri yok.
zaten 2-3 ayda sonuç veriyormuş.

ben dün girdim bi aktara hayıt tohumu. tarçın ve çöret otu aldım.7 tl verdim.
düşünsene milyarlar döküp karşılığında negatifler aldık. olur ya, işe yarar doğal yolla hamile kalırım.sadece 7 tl :))

şaka bi yana..hayıt içilemeyecek kadar kötü değil, mutlaka deneyin.
bal tarçın çörek otu tadı harika, aç karnına alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…