Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cnm aradım doktorum pozitif dedi.allah hepinizden razı olsun..hepinize nasip etsin..cvp bile yazmıyorum.

Canım yaaa......tahmın edebılıyorum sevıncını....allahım hayırlısıylaa bebegını kucagına almayıda nasıp etsınn...ınan kendım kadar sevındım....Amın canım darısı basımıza burdakı tum kızlar adına dılıyorumm....

Allahım hepinize çifter çifter versin inşallah...sizleri çok seviyorum

EEEE hadi bakalım 2 gun sonra tekrar kan verırsın....bır hafta sonra kontrole gıdersın muayene...orda bebısının kalp atısını dınletırler....ayyyy....allahım ınslah problem yasmadan sıkıntısız gecer....Sımdı kendını nazlamanın vaktı....Ole hersey tamam yolunda dıyene kadar doktor ev supurme....egılıp kalkma anı harektler yapma...Limancım sende halı falan kaldırma...Tum kızlar hepınız ıcın aynı seyler gecerliii....:26:.

Toplangel canım simdi müthüş bir telefon trafiği....ama once eşine super bir supriz...Eğer soledıysende...aksama elınde cıcekle gelen bır baba...Muhtesem keyıflı gunler. Bol bol keyfını sur......Yasasın nazlananılacakkk gunler.....

mrb morfoloji biz de de sıfır ve çözümü yok galiba siz ne yapıyorsunuz bana bilgi verir misiniz pzt.bende aşılama yaptıracğım inşallah çok umudum yok ama................

TEŞEKKÜRLER CNM..ÇOK GÜZEL ÖZETLEME YAPMIŞSINBAKIN HEPİMİZ AYNI BELİRTİLERİ YAŞAMIŞIZ...ŞİDETTLİ GÖĞÜS VE KASIK AĞRISI..ALLAHIM HEPİMİZE NASİP ETSİN SĞLIKLI BİR GEBELİK İNŞALLAH.

Son düzenleme:
toplangel çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah................ben senden hiç umutsuz olmamıştım çok güzel.................bir haber

toplangel çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah................ben senden hiç umutsuz olmamıştım çok güzel.................bir haber

allah razı olsun cnm...güzel güzel bebekler nasip etsin allahım..hepinize

mrb morfoloji biz de de sıfır ve çözümü yok galiba siz ne yapıyorsunuz bana bilgi verir misiniz pzt.bende aşılama yaptıracğım inşallah çok umudum yok ama................

morfoloji %0 demek bir oran. bu orantının açılımı da önemli ne kadarı baş anomalisi. morfoloji %0 sa galiba yapılacak en iyi şey sperm sayısını artırmak sonuçta sayı artıkça içindeki sağlıklı sperm sayısı da artacaktır. ayrıca morfoloji%0 merkezden merkeze değişir. çünkü bakan kişiye göre bir değerlendirme. bize direk mikro dendi. ama denedik aşılamayı da. bu 2.aşılamadan daha umutluyum ama tabi rabbim bilir. kısmet ederse olur. çok moral bozmayın, yılmadan mücadele edin derim. biz öyle yapmaya çalışıyoruz.

toplangel canım ben de seni tekrar tebrik ederim. allah tamamına erdirsin. ömür boyu mutlu bir aile olun.

limancım inşallah seninde güzel haberini alırız.

Son düzenleme:
toplangel canım ben de seni tekrar tebrik ederim. allah tamamına erdirsin. ömür boyu mutlu bir aile olun.

limancım inşallah seninde güzel haberini alırız.

AMİN CANLARIM SAĞOLUN BÖYLE GÜNLERDE BU KADAR GÜZEL İNSANIN GÜZEL DİLEKLERİNİ ALMAK TARİF EDİLEMEZ....RABBİM SİZİN GİBİ GÜZEL KALPLİ İNSANLARA KEŞKE DEDİĞİNİZ BÜTÜN GÜZELLİKLERİ VERSİN,,BÜTÜN DUALARINIZI KABUL ETSİN

baş anomisinin az çok olması neyi değiştiriyor ki %0 diyince hepsinin şekli bozuk olmuyor mu. eşime yapılan 2 testin bu konu ile ilgili olan ksımı aşağıda. ilk değer 1. test 2. değer 2. test.

Amorf : %20 %22
Priform : %0 %0
Yuvarlak : %0 %0
Sivri : %0 %1
Büyük baş : %0 %0
Küçük Baş : %0 %0
Çift Baş : %0 %0
Başsız : %8 %6
Akrozomsuz Yuvarlak : %0
Pınhead : %0 %1
Yarık Baş : %0 %0

YORUM : 6 x 10^6/ml YUVARLAK HÜCRE GÖRÜLDÜ
YORUM : 3 x 10^6/ml YUVARLAK HÜCRE GÖRÜLDÜ

büyük baş yok, küçük baş yok, yuvarlak yok
ikinci testte amorf (neyse bu)%22, sivri %1, başsız %6, pinhead (neyse bu)%1 çıkmış
toplam:%30 yapıyor eee geriye kalan %70 nedir. %100 olması gerekmiyor mu bunun. hepsi sıvı mı bu geriye kalan kısmın

bende bi kaç gündür sizin yazdıklarınızı okuyodum toplangel arkadaşımın hamilelik sonucunu bende heyecanla bekledim Allahım sağlıklı sıhhatli bi hamilelik geçirmeyi nasip etsin hayırlı sağlıklı bi evlat versin seni tanımıyorum ama çok sevindim

bende 5 yıllık evliyim benimde evlat hasretim avr Allahım tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

anlıyorum biz de pzt inşallah aşılama yaptıracağız ama sıfır morfoloji yani normal sperm yok gibi algılıyorum bunu....................eşim varikosel ameliyatı da oldu ama düzelme yok valla hayırlısı artık ................kısmet tabi herşey.............Siz de sperm sayısı kaç acaba?

mrb canım bişey soracağım sizin aşılamadaki sayınız kaçtı acaba? :26:

cnm benim25ml,21ml,18ml,17ml yumurtalarım oluştu...eşimde 21.250000civarında yıkandıktan sonra sperm vardı...yüzde 98 ileri doğru hızlıhareketli...cnm anlatım bozukluğu yapabilirim kusuruma bakma

bence sperm yok gibi algılamayın da mevcut spermin yumurtayı dölleyebilecek yapıya sahip olmadığını düşünün belki böyle biraz daha rahatlarsınız. Eşimde sperm 70 milyon üzerinde ancak morfoloji sofor yani yumurtaya ulaşabilecek sperm yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…