canım tebrik ederim hamilesin, darısı başımıza inşallah... aşılama sonrası ilişki önermiş miydi doktorun? bir de kaçıncı aşılamandı, belirtilerin nelerdi? ayyy ne çok soru sordum..
Cnm aradım doktorum pozitif dedi.allah hepinizden razı olsun..hepinize nasip etsin..cvp bile yazmıyorum.
ama benim sorularıma cevap vermedin
ama benim sorularıma cevap vermedin
cnm yazmıştım görmemişsin...evet aşılamadan sonra 2 gün ilişki önerdi..ben hiç cvp vermezmiyim
merhaba, ben de iki farklı merkezle görüştüm maya da bize eşimin morfoloji%0 çıktı aşılama ile olmaz direk mikroenjeksiyon dedi. ama ben 2. aşılamamı da yaptırdım. bu arada eşim 2,5 aydır keçiboynuzu vs. kürlere devam ediyor. 2. aşılama da ileri hareket ve sayı daha ii çıktı sanki faydası oldu. bakalım aşılama sonucu ne olacak onu bekliyoruz. olmazsa tüp bebek süreci başlayacak artık.
EEEE hadi bakalım 2 gun sonra tekrar kan verırsın....bır hafta sonra kontrole gıdersın muayene...orda bebısının kalp atısını dınletırler....ayyyy....allahım ınslah problem yasmadan sıkıntısız gecer....Sımdı kendını nazlamanın vaktı....Ole hersey tamam yolunda dıyene kadar doktor ev supurme....egılıp kalkma anı harektler yapma...Limancım sende halı falan kaldırma...Tum kızlar hepınız ıcın aynı seyler gecerliii....:26:.
Toplangel canım simdi müthüş bir telefon trafiği....ama once eşine super bir supriz...Eğer soledıysende...aksama elınde cıcekle gelen bır baba...Muhtesem keyıflı gunler.Bol bol keyfını sur.. ... .Yasasın nazlananılacakkk gunler.....
toplangel çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah................ben senden hiç umutsuz olmamıştım çok güzel.................bir haber
mrb morfoloji biz de de sıfır ve çözümü yok galiba siz ne yapıyorsunuz bana bilgi verir misiniz pzt.bende aşılama yaptıracğım inşallah çok umudum yok ama................
toplangel canım ben de seni tekrar tebrik ederim. allah tamamına erdirsin. ömür boyu mutlu bir aile olun.
limancım inşallah seninde güzel haberini alırız.
morfoloji %0 demek bir oran. bu orantının açılımı da önemli ne kadarı baş anomalisi. morfoloji %0 sa galiba yapılacak en iyi şey sperm sayısını artırmak sonuçta sayı artıkça içindeki sağlıklı sperm sayısı da artacaktır. ayrıca morfoloji%0 merkezden merkeze değişir. çünkü bakan kişiye göre bir değerlendirme. bize direk mikro dendi. ama denedik aşılamayı da. bu 2.aşılamadan daha umutluyum ama tabi rabbim bilir. kısmet ederse olur. çok moral bozmayın, yılmadan mücadele edin derim. biz öyle yapmaya çalışıyoruz.
morfoloji %0 demek bir oran. bu orantının açılımı da önemli ne kadarı baş anomalisi. morfoloji %0 sa galiba yapılacak en iyi şey sperm sayısını artırmak sonuçta sayı artıkça içindeki sağlıklı sperm sayısı da artacaktır. ayrıca morfoloji%0 merkezden merkeze değişir. çünkü bakan kişiye göre bir değerlendirme. bize direk mikro dendi. ama denedik aşılamayı da. bu 2.aşılamadan daha umutluyum ama tabi rabbim bilir. kısmet ederse olur. çok moral bozmayın, yılmadan mücadele edin derim. biz öyle yapmaya çalışıyoruz.
allah razı olsun cnm...güzel güzel bebekler nasip etsin allahım..hepinize
mrb canım bişey soracağım sizin aşılamadaki sayınız kaçtı acaba? :26:
anlıyorum biz de pzt inşallah aşılama yaptıracağız ama sıfır morfoloji yani normal sperm yok gibi algılıyorum bunu....................eşim varikosel ameliyatı da oldu ama düzelme yok valla hayırlısı artık ................kısmet tabi herşey.............Siz de sperm sayısı kaç acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?