bende bi kaç gündür sizin yazdıklarınızı okuyodum toplangel arkadaşımın hamilelik sonucunu bende heyecanla bekledim allahım sağlıklı sıhhatli bi hamilelik geçirmeyi nasip etsin hayırlı sağlıklı bi evlat versin seni tanımıyorum ama çok sevindim
Bende 5 yıllık evliyim benimde evlat hasretim avr allahım tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
bence sperm yok gibi algılamayın da mevcut spermin yumurtayı dölleyebilecek yapıya sahip olmadığını düşünün belki böyle biraz daha rahatlarsınız. Eşimde sperm 70 milyon üzerinde ancak morfoloji sofor yani yumurtaya ulaşabilecek sperm yok.
sayı cok ıyı arkadasım sen moralını bozma...asılamada ınsallah o sorun ortadan kalkkar..ulasma sıkıntısı olmayacak zaten....dogrudan yerıne ulasmıs olacak....ınslah asılamada sıkıntısız hal olur....sen canını sıkma....benım bır tanıdıgımdada 3 mılyon spermle esı hamıle kalmısdı.....allah nasıp ettıgınde hersey oluyor....
baş anomisinin az çok olması neyi değiştiriyor ki %0 diyince hepsinin şekli bozuk olmuyor mu. eşime yapılan 2 testin bu konu ile ilgili olan ksımı aşağıda. ilk değer 1. test 2. değer 2. test.
Amorf : %20 %22
Priform : %0 %0
Yuvarlak : %0 %0
Sivri : %0 %1
Büyük baş : %0 %0
Küçük Baş : %0 %0
Çift Baş : %0 %0
Başsız : %8 %6
Akrozomsuz Yuvarlak : %0
Pınhead : %0 %1
Yarık Baş : %0 %0
YORUM : 6 x 10^6/ml YUVARLAK HÜCRE GÖRÜLDÜ
YORUM : 3 x 10^6/ml YUVARLAK HÜCRE GÖRÜLDÜ
büyük baş yok, küçük baş yok, yuvarlak yok
ikinci testte amorf (neyse bu)%22, sivri %1, başsız %6, pinhead (neyse bu)%1 çıkmış
toplam:%30 yapıyor eee geriye kalan %70 nedir. %100 olması gerekmiyor mu bunun. hepsi sıvı mı bu geriye kalan kısmın
Arkadaşım siz bu testi nerde yaptırdınız hiç detay yok. Senin de farkettiğin gibi tüm anomali çeşitleri oranlarına göre yazılmalı ve toplamı %100 ü bulmalı ki normal morfoloji %0 olsun
cnm benim25ml,21ml,18ml,17ml yumurtalarım oluştu...eşimde 21.250000civarında yıkandıktan sonra sperm vardı...yüzde 98 ileri doğru hızlıhareketli...cnm anlatım bozukluğu yapabilirim kusuruma bakma
anlıyorum biz de pzt inşallah aşılama yaptıracağız ama sıfır morfoloji yani normal sperm yok gibi algılıyorum bunu....................eşim varikosel ameliyatı da oldu ama düzelme yok valla hayırlısı artık ................kısmet tabi herşey.............Siz de sperm sayısı kaç acaba?
İSKOZİTE: VİZKÖZ VİZKÖZ
Hacim: 4,5ml 4,0 ml
Sıvılaşma zamanı:40 dk 60 dk
Lökosit :0*10^6/ml 0*10^6/ml
Sperm Kon:23*10^6ml 23*10^6ml
Nor.Morf.(SC): %0 %0
Baş Ano :%28 %30
Akrozom Ano:%0 %0
Orta Kısım Ano: %2 %0
Kuyruk Kısım Ano : %0 %0
Har+0 : 15*10^6/ml %66 36*10^6/ml %51
Har+1 : 1*10^6/ml %4 2*10^6/ml %3
Har+2 : 7*10^6/ml %30 32*10^6/ml %46
Har+3 : 0*10^6/ml %0 0*10^6/ml %0
Har+4 : 0*10^6/ml %0 0*10^6/ml %0
PHSS : %0 %0
Mıx Form :%70 %69
İmmatur Form : %0 %1
Sperm Yıkama Yöntemi :Sperm Grad+Swimm Up Sperm Grad+Swimm Up
Yıkama Sonrası Kon: 7*10^6/ml 23*10^6/ml
Yıkama Sonrası Har : %100 %100
Toplam Hark. Sperm : 7*10^6/ml 23*10^6/ml
Yıkama Sonrası Hacım : 1 ml 1 ml
Yıkama Sonrası MORF(SC)m : % %
Amorf : %20 %22
Priform : %0 %0
Yuvarlak : %0 %0
Sivri : %0 %1
Büyük baş : %0 %0
Küçük Baş : %0 %0
Çift Baş : %0 %0
Başsız : %8 %6
Akrozomsuz Yuvarlak : %0
Pınhead : %0 %1
Yarık Baş : %0 %0
YORUM : 6 x 10^6/ml YUVARLAK HÜCRE GÖRÜLDÜ
YORUM : 3 x 10^6/ml YUVARLAK HÜCRE GÖRÜLDÜ
tamamı bu bunu mu kat ettin acaba. öndeki yine 1. test ikinci rakam 2. test baharcığım ne derin aşılamada şansımız var mı.
çok tşk.ederim ilgilendiğin için.bu topiği sen açtın inşallah hepimiz peşinden geliriz..............
toplangel iyi dileklerin için çok sağol
ben daha önce 2 gebelik geçirdim ilki ikiz mol gebelikti ikincisi düşükle sonuçlandı bu gebeliklerimin ikiside klomen tedavisiyle oldu. yaşım 30 artık bizde tekrar bi tedaviiye başlıyoruz ya tüp bebek yada aşılama olacak drun önerisine göre hareket edicez kısmet bakalım
çok tşk.ederim ilgilendiğin için.bu topiği sen açtın inşallah hepimiz peşinden geliriz..............
kusura bakma işteyim yeni yazabiliyorum.
Nor.Morf.(SC): %0 %0
Baş Ano :%28 %30
Akrozom Ano:%0 %0
Orta Kısım Ano: %2 %0
Kuyruk Kısım Ano : %0 %0 bu sonuçlara göre 28+0+2=30; 100-30 =70 %70 normal morfoloji gibi anlaşılıyor. ama ileri hareket +4 ve +3 %0 çıkmış eğer aşılama düşünüyorsanız kür hız artırıcı bişeyler deneyin bence. phss %0-%0 diyor ya.
cnm bu sonuçlardan hiçbirşey anlamıyorum...:97::97::97::97:bir bilgim olsa yardımcı olmaya çalışırdımhımm anladım. 2 aydır keçi boynuzu suyu içiyor yeni evicap, zinko ve folik asitede başaldı. Söylediğiniz hız arttırıcıyı karşılıyor mu bilmiyorum ama bunları yapıyoruz. Bakalım hayırlısı teşekkür ederim yardımın için
hımm anladım. 2 aydır keçi boynuzu suyu içiyor yeni evicap, zinko ve folik asitede başaldı. söylediğiniz hız arttırıcıyı karşılıyor mu bilmiyorum ama bunları yapıyoruz. bakalım hayırlısı teşekkür ederim yardımın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?