Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm teşekkürler allah razı olsun...bende yanlızım şuan sevincimi sizlerle paylaşmak tarif edilemez...o kadar içten dua ediyorum ki allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

sayı cok ıyı arkadasım sen moralını bozma...asılamada ınsallah o sorun ortadan kalkkar..ulasma sıkıntısı olmayacak zaten....dogrudan yerıne ulasmıs olacak....ınslah asılamada sıkıntısız hal olur....sen canını sıkma....benım bır tanıdıgımdada 3 mılyon spermle esı hamıle kalmısdı.....allah nasıp ettıgınde hersey oluyor....

moral için teşekkür ederim.

Arkadaşım siz bu testi nerde yaptırdınız hiç detay yok. Senin de farkettiğin gibi tüm anomali çeşitleri oranlarına göre yazılmalı ve toplamı %100 ü bulmalı ki normal morfoloji %0 olsun
senin bu sonuca göre %30 amorf %70 normal algılarım ben. size doktorunuz mu söyledi morfoloji %0 diye?

Son düzenleme:
Arkadaşım siz bu testi nerde yaptırdınız hiç detay yok. Senin de farkettiğin gibi tüm anomali çeşitleri oranlarına göre yazılmalı ve toplamı %100 ü bulmalı ki normal morfoloji %0 olsun

testin üst kısmını yazmadım. testi marmara üniversitesi eğitim araştırmada yaptırdık. dur tamamını kopyalıyım buraya. bir anlayan bulmuşken derdimiz tam neymiş öğrenelim: kaçma bir yere hemen yazıyorum. :)

İSKOZİTE: VİZKÖZ VİZKÖZ
Hacim: 4,5ml 4,0 ml
Sıvılaşma zamanı:40 dk 60 dk
Lökosit :0*10^6/ml 0*10^6/ml
Sperm Kon:23*10^6ml 23*10^6ml
Nor.Morf.(SC): %0 %0
Baş Ano :%28 %30
Akrozom Ano:%0 %0
Orta Kısım Ano: %2 %0
Kuyruk Kısım Ano : %0 %0
Har+0 : 15*10^6/ml %66 36*10^6/ml %51
Har+1 : 1*10^6/ml %4 2*10^6/ml %3
Har+2 : 7*10^6/ml %30 32*10^6/ml %46
Har+3 : 0*10^6/ml %0 0*10^6/ml %0
Har+4 : 0*10^6/ml %0 0*10^6/ml %0
PHSS : %0 %0

Mıx Form :%70 %69
İmmatur Form : %0 %1
Sperm Yıkama Yöntemi :Sperm Grad+Swimm Up Sperm Grad+Swimm Up
Yıkama Sonrası Kon: 7*10^6/ml 23*10^6/ml
Yıkama Sonrası Har : %100 %100
Toplam Hark. Sperm : 7*10^6/ml 23*10^6/ml
Yıkama Sonrası Hacım : 1 ml 1 ml
Yıkama Sonrası MORF(SC)m : % %

Amorf : %20 %22
Priform : %0 %0
Yuvarlak : %0 %0
Sivri : %0 %1
Büyük baş : %0 %0
Küçük Baş : %0 %0
Çift Baş : %0 %0
Başsız : %8 %6
Akrozomsuz Yuvarlak : %0
Pınhead : %0 %1
Yarık Baş : %0 %0

YORUM : 6 x 10^6/ml YUVARLAK HÜCRE GÖRÜLDÜ
YORUM : 3 x 10^6/ml YUVARLAK HÜCRE GÖRÜLDÜ

tamamı bu bunu mu kat ettin acaba. öndeki yine 1. test ikinci rakam 2. test baharcığım ne derin aşılamada şansımız var mı.

Son düzenleme:
toplangel iyi dileklerin için çok sağol

ben daha önce 2 gebelik geçirdim ilki ikiz mol gebelikti ikincisi düşükle sonuçlandı bu gebeliklerimin ikiside klomen tedavisiyle oldu. yaşım 30 artık bizde tekrar bi tedaviiye başlıyoruz ya tüp bebek yada aşılama olacak drun önerisine göre hareket edicez kısmet bakalım

cnm benim25ml,21ml,18ml,17ml yumurtalarım oluştu...eşimde 21.250000civarında yıkandıktan sonra sperm vardı...yüzde 98 ileri doğru hızlıhareketli...cnm anlatım bozukluğu yapabilirim kusuruma bakma

çok tşk.ederim ilgilendiğin için.bu topiği sen açtın inşallah hepimiz peşinden geliriz..............

ben de ilk duyduğumda senin gibi sperm sıfırla aynı şeymiş gibi algıladım.ama tabiki öyle değil. sonuçta sperm var ama yapısal bozukluğu var. bu bozukluk da kuyrukla ilgiliyse çok önemli değil. ama baş anomalisi çoksa sanırım o yumurtayı dölleyemiyor. döllese de düşük vs. olabiliyor. ben doktor değilim konuyla ilgili makale çok okudum. unutmamak gerekir ki 1 sperm hücresi yumurtayı döllüyor. o bir sağlıklı spermi bulmak. o yüzden mikro enjeksiyon öneriliyor. aşılama normalde %20 ihtimal verilirken morfolojinin böyle düşük olduğu durumlarda %10 en fazla dedi doktorumuz.

kusura bakma işteyim yeni yazabiliyorum.
Nor.Morf.(SC): %0 %0
Baş Ano :%28 %30
Akrozom Ano:%0 %0
Orta Kısım Ano: %2 %0
Kuyruk Kısım Ano : %0 %0 bu sonuçlara göre 28+0+2=30; 100-30 =70 %70 normal morfoloji gibi anlaşılıyor. ama ileri hareket +4 ve +3 %0 çıkmış eğer aşılama düşünüyorsanız kür hız artırıcı bişeyler deneyin bence. phss %0-%0 diyor ya.

morfoloji için eğer aşılama yapılacaksa swim up yöntemi en iyi yöntemmiş. hani şu yıkama denilen. bu sayede hızı da artırılabiliyor mesela senin %100 e çıkarılabilmiş. bizimde öyle oldu. ama yıkamadan sonra morfoloji incelenmedi o yüzden onu kıyaslayamıyorum.

morfoloji için eğer aşılama yapılacaksa swim up yöntemi en iyi yöntemmiş. hani şu yıkama denilen. bu sayede hızı da artırılabiliyor mesela senin %100 e çıkarılabilmiş. bizimde öyle oldu. ama yıkamadan sonra morfoloji incelenmedi o yüzden onu kıyaslayamıyorum.

CNM KIYAMAM BU MOL GEBELİĞİ ÇOK ZOR DİYE DUYDUM...DAHA BENİM İÇİNDE BİRŞEY BELLİ DEĞİL CNM İNŞALLAH SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDER GEBELİK.30 YAŞ DAHA ÇOK GENÇSİN...ALLAHIM ÇİFTER ÇİFTER VERSİN İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE....BUGÜN KONUŞTUKLARIMIZ GÜZEL BİR ANI OLARAK KALIR...AYYY NE KADAR ANLATIM BOZUKLUĞU YAPIYORUM BUGÜN:90::90::90:

Kızlar inşallah hepimiz en kısa zamanda bebeklerimizin cinsiyetlerinide burada paylaşırız:13::13::13::13::13:

hımm anladım. 2 aydır keçi boynuzu suyu içiyor yeni evicap, zinko ve folik asitede başaldı. söylediğiniz hız arttırıcıyı karşılıyor mu bilmiyorum ama bunları yapıyoruz. bakalım hayırlısı teşekkür ederim yardımın için

cnm bu sonuçlardan hiçbirşey anlamıyorum...:97::97::97::97:bir bilgim olsa yardımcı olmaya çalışırdım

biz de benzer şeyler kullanıyoruz. evicap e vitamini enerji sağladığı için hızı artırıyor, keçiboynuzu hem sayı hem hız artırıyor. biz proxeed plus da kullanıyoruz. yani eşim tabi ben değil. inşallah rabbim gönlümüze göre versin. yine de çok şanslıyız. 0 spermi olanlar var onlarda mikrotese yöntemiyle o spermin peşindeler. doktorun aşılama önerdi mi yoksa direk mikroenjeksiyonmu dedi. mesela bize maya direk mikro dedi. biz yine de aşılama yaptırdık. bu 2. aşılama olmazsa artık mikro. hakkımızda hayırlısı olsun. rabbim sağlıkla versin. pazartesi de ben sonucumu öğrenicem bakalım o %10 un içine girebildik mi? aslında yarın 14. günüm ama kötü sonucu almaktan korkuyorum erteliyorum pazartesine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…