biz de benzer şeyler kullanıyoruz. evicap e vitamini enerji sağladığı için hızı artırıyor, keçiboynuzu hem sayı hem hız artırıyor. biz proxeed plus da kullanıyoruz. yani eşim tabi ben değil. inşallah rabbim gönlümüze göre versin. yine de çok şanslıyız. 0 spermi olanlar var onlarda mikrotese yöntemiyle o spermin peşindeler. doktorun aşılama önerdi mi yoksa direk mikroenjeksiyonmu dedi. mesela bize maya direk mikro dedi. biz yine de aşılama yaptırdık. bu 2. aşılama olmazsa artık mikro. hakkımızda hayırlısı olsun. rabbim sağlıkla versin. pazartesi de ben sonucumu öğrenicem bakalım o %10 un içine girebildik mi? aslında yarın 14. günüm ama kötü sonucu almaktan korkuyorum erteliyorum pazartesine.
liman canım benim, sonucunu bekliyorum hayırlısı olsun. Görüşürüz kızlar iyi akşamlar
liman canım benim, sonucunu bekliyorum hayırlısı olsun. görüşürüz kızlar iyi akşamlar
canım teşekkür ederim. ama ben sanırım bekleyemıycem. karnımagırıyor. kırmızı gorucekmısım gıbı bıhis var içimde.tek çarem dualar...
görüşmek üzere inşallah.
ne zor bu iş yaaa. Sonu mutlu olunca insan her ağrıya dayanıyor. Normal hamileliktede böyle ağrı oluyormu acaba. Yoksa bu aşılamaya özel bir şey mi. Hiç yaşamadık ki belirtisi nedir bilmiyoruz
cnm ben 1 defa normal hamilelik geçirdim....kasık ağrıları oluyor ama bu kadar şiddetli göğüs ağrısı olmuyor...bu kullandığımız ilaçlardan cnm.
canım teşekkür ederim. ama ben sanırım bekleyemıycem. karnımagırıyor. kırmızı gorucekmısım gıbı bıhis var içimde.tek çarem dualar...
görüşmek üzere inşallah.
Limancım gitmiş:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Limancım agrıların ara aramı gelıyor....benim ozelıkler 10da baslıyor 1 gıbı gecıyor..mıdemıde bulandıryor...sonra yıne hafıf bır yanma hısedıyorum....ama bu arada wc ye gıtıgımde hafıf sıvı ıle ıslanmıslık oluyorr...Birde eriğe dadandımmm ne kadar yedıgımı anlamadan suursuz bır sekılde yıyorummm....Piskolojıkde olabılır ama ben adet olacagım zaman sureklı bıseyler yerımm bunada baglamıyor degılım durumu...
Selam herkese, bende aşılama tedavisine başladım, ilaç verdi bugün başladım, günde 2 kere 5 gün, beni neler bekliyor hiç bilmiyorum
aynen benımde canım. akıntım var. hep adet oldum dıye wc ye gıdıyorum. ben normalde her zaman sabahları olurum adet. ama bu sabah agrıyla uyandım adet olmadım beklıyorum sadece.
gorelım mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
canım benım. keske aramıza katılmasaydın.ama madem katıldın hoşgeldin. bu zorlu süreçte rabbımden sana ve bekleyenlere bol bol sabır dılıyorum. ilaçların bıtsın. kontrole gıdeceksın. yumışlerın buyuduyse çatlatma iğnesi olacaksın. sonra bakacaklar çatlamışsa eşinden sperm alıp sana gönderme yapacaklar. ondan sonra bekle gelsın, tabı nasıl gelır geçer o gunler bılmemde zor bır bekleme donemı. acaba hamıle kalmısmıyımdır telaşı. ama zonra bı bakıyorsunkı evet hamılesın. işte büyük heyecan o zaman başlıyor :)
toplangel canım benim hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah kucağına aldığın günleride duyarız nasıl sevindim anlatamam gözlerim doldu inanki böyle güzel haberler alınca bizde umutlanıyoruz
canım inşallah çok rahat bir hamilelik geçirirsin
dualarında bizide unutma arkadaşım
cnm allah razı olsun bugün hepiniz yanımdaydınızher anda,hem adımda dua ediyorum. rabbim bizi deniyor. ..allahım sevdiği kulunu dener..ama sonunda veriyor..inşallah sağlıkla sıhhatle hepimiz bu evreleri aşarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?