Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

dün gittim hem kontrol hemde amaliyatla alınan rahimdeki benin analiz sonucunu almak için o çıkmamış ama kontrol oldum. bana adetin başladığında gel aşılamaya başlayalım dedi. sanırım gidince yumurta takibine başlayacakalr sonrasındada aşılama yapacakalr. eşimde bugün uyguladıklarımız işe yaramış mı diye test verdi. akşam sonucunu alacak. bu sefer başka bir yere verdik tüp bebek merkezi olan bir yerde yaptıracağız belki o bize durum hakkında daha iyi bilgi verir. inşallah her şey iyi giderde sende yavrunu alırsın kucağına.
aslında eşim pek aşılamadan yana değil. çocuğu çok istiyor istiyor da benim yıpranmama üzülüyor. tutmaz diye korkuyor. hala kırıklığı kötü oluyor. herşeyin hayırlısı olsun artık

liman canım benim, sonucunu bekliyorum hayırlısı olsun. görüşürüz kızlar iyi akşamlar

canım teşekkür ederim. ama ben sanırım bekleyemıycem. karnımagırıyor. kırmızı gorucekmısım gıbı bıhis var içimde. tek çarem dualar...
görüşmek üzere inşallah.

canım teşekkür ederim. ama ben sanırım bekleyemıycem. karnımagırıyor. kırmızı gorucekmısım gıbı bıhis var içimde. tek çarem dualar...
görüşmek üzere inşallah.

ne zor bu iş yaaa. sonu mutlu olunca insan her ağrıya dayanıyor. normal hamileliktede böyle ağrı oluyormu acaba. yoksa bu aşılamaya özel bir şey mi. hiç yaşamadık ki belirtisi nedir bilmiyoruz

ne zor bu iş yaaa. Sonu mutlu olunca insan her ağrıya dayanıyor. Normal hamileliktede böyle ağrı oluyormu acaba. Yoksa bu aşılamaya özel bir şey mi. Hiç yaşamadık ki belirtisi nedir bilmiyoruz

cnm ben 1 defa normal hamilelik geçirdim....kasık ağrıları oluyor ama bu kadar şiddetli göğüs ağrısı olmuyor...bu kullandığımız ilaçlardan cnm.

cnm ben 1 defa normal hamilelik geçirdim....kasık ağrıları oluyor ama bu kadar şiddetli göğüs ağrısı olmuyor...bu kullandığımız ilaçlardan cnm.

anladım. artık neyimiz doğal kaldı ki hamileliğimiz doğal olsun. bütün bu çektiklerimiz, zorluklar hep o ilaç ve kimyasallar yüzünden değil mi. spermin bozuk olması tüplerin tıkanması, kistler, kısırlık her şeye onlar sebep oluyor. doğallıktan uzaklaştıkça kimyamız bozuluyor.

görüşmek üzere inşallah.

Limancım agrıların ara aramı gelıyor....benim ozelıkler 10da baslıyor 1 gıbı gecıyor..mıdemıde bulandıryor...sonra yıne hafıf bır yanma hısedıyorum....ama bu arada wc ye gıtıgımde hafıf sıvı ıle ıslanmıslık oluyorr...Birde eriğe dadandımmm ne kadar yedıgımı anlamadan suursuz bır sekılde yıyorummm....Piskolojıkde olabılır ama ben adet olacagım zaman sureklı bıseyler yerımm bunada baglamıyor degılım durumu...

Selam herkese, bende aşılama tedavisine başladım, ilaç verdi bugün başladım, günde 2 kere 5 gün, beni neler bekliyor hiç bilmiyorum

Limancım gitmiş:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Limancım gitmiş:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

canım benım gıdermıyım ben hıç. senı bu mutlu gununde yanlız bırakırmıyım hi.. kız kardesımle pc kavgası yapıyoruz sadece :) sıra bana gelınce bakıyorum 2-3 sayfa yazmısınız. ne kadar hızlısıınız yaw. :86::86::86:

aynen benımde canım. akıntım var. hep adet oldum dıye wc ye gıdıyorum. ben normalde her zaman sabahları olurum adet. ama bu sabah agrıyla uyandım adet olmadım beklıyorum sadece.
gorelım mevlam neyler, neylerse güzel eyler.

toplangel canım benim hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah kucağına aldığın günleride duyarız nasıl sevindim anlatamam gözlerim doldu inanki böyle güzel haberler alınca bizde umutlanıyoruz
canım inşallah çok rahat bir hamilelik geçirirsin
dualarında bizide unutma arkadaşım

Selam herkese, bende aşılama tedavisine başladım, ilaç verdi bugün başladım, günde 2 kere 5 gün, beni neler bekliyor hiç bilmiyorum

canım benım. keske aramıza katılmasaydın. ama madem katıldın hoşgeldin. bu zorlu süreçte rabbımden sana ve bekleyenlere bol bol sabır dılıyorum. ilaçların bıtsın. kontrole gıdeceksın. yumışlerın buyuduyse çatlatma iğnesi olacaksın. sonra bakacaklar çatlamışsa eşinden sperm alıp sana gönderme yapacaklar. ondan sonra bekle gelsın, tabı nasıl gelır geçer o gunler bılmemde zor bır bekleme donemı. acaba hamıle kalmısmıyımdır telaşı. ama zonra bı bakıyorsunkı evet hamılesın. işte büyük heyecan o zaman başlıyor :)

cnm benim..inşallah rabbim bu ay nasip eder..

cnm benim işte herşeyi anlatmış...

cnm allah razı olsun bugün hepiniz yanımdaydınızher anda,hem adımda dua ediyorum. rabbim bizi deniyor. ..allahım sevdiği kulunu dener..ama sonunda veriyor..inşallah sağlıkla sıhhatle hepimiz bu evreleri aşarız.

Son düzenleme:

inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…