Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben biraz ara veriyorum..kadınlar kulübünün demirbaşı oldum...azıcık beni özleyin..akşam görüşürüz...(belki dayanamam yarım saate gelirim)

benim eşimde öyledir. o da 2. aşılamayı hiç istemedi. o kadar ilaç kullanıyorum diye.bide benim gögsümde fibroadenom kist var. gögüsler şiştikçe ağrı artıkça tırsarak bekledik. eşin doktora gidiyor bi tedavi alıyor mu?

limancım bugün progestron içmedim ağrılarım çok hafifledi...o.ilaç çok kötü gaz yapıyor.onda ağrı çekiyoruz.

Yaa bişey sorcam bugune demısdı degılmı doktorun senın kan ver diyee....Bugun jelı yapmadın degılmı....bende pazartesı yapsammı yapmasammı bılemedımmm....

AYYYYYYY.....artık çifte heyecannn beraber sabırsızla kontrol zamanı beknir....hehehe....umarım alahıma aksılık yatasmaz...

amin cnm o yüzden ben kendimi çok kaptırmadım...allah korusun mol gebelik olur,kalp atımı olmaz bu yüzden ok kaptımıyorum...sadece sonucu görünce ilk 30 dk çok heyecanlandım.sonra normal yaşamıma döndüm.

Yaa bişey sorcam bugune demısdı degılmı doktorun senın kan ver diyee....Bugun jelı yapmadın degılmı....bende pazartesı yapsammı yapmasammı bılemedımmm....

canım benim jelim 4 gün önce bitmişti çünkü ben sabah akşam kullandım..bittikten 2 gün sonra topak topak geldi...sonra rahatladım

Camenta (2. asilama)28 mayıs asılama yapıldı. SONUC?

Toplangel (1. asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC HAMİLEEEEE

Liman (2.asilama) 28 mayis aşılama yapıldı. SONUC?

Baharb (2. asilama) 29 mayis aşılama yapıldı.SONUÇ?

Calimero08 (1. asilama) 30 mayis yapıldı.SONUÇ?

Melodi2 3O mayis aşılama yapıldı.SONUC?

Dyd 4 haziran aşılama yapıldı.SONUC?

Açelya30 4 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ?

Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı.8 haziran Regl 1. gün.Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.[/QUOTE][/QUOTE]

aramıza yeni katılan, aşılaması yapılan arkadaşlar sizlerde tarihlerinizi söyleyin. listemize ekleyelim.

aramıza yeni katılan, aşılaması yapılan arkadaşlar sizlerde tarihlerinizi söyleyin. listemize ekleyelim.

mrb benimki de 13 Haziran olacak inşallah canım.....................toplangel ayağını sürür de hepimiz peşinden gideriz inşallah....................

toplangel çok tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.... Darısı tüm isteyenlerin başına olsun.AMİNNNNNNNN

amanıın ıcımde bı sıkıntı var. sanırım bu agrılar benı üzüyor. bıraz yürüyüş yapım, hava alıp gelım bari.

amanıın ıcımde bı sıkıntı var. sanırım bu agrılar benı üzüyor. bıraz yürüyüş yapım, hava alıp gelım bari.

cnm bütün bu ağrılarımızın nedeni progeston ilacı...vücudumuzda bi hormon salgılattırıyormuş o yüzdenmiş bu kadar ağrılar...

İlk meleğimiz bizimle

Öyle mutlu oldum ki...

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…