dün gittim hem kontrol hemde amaliyatla alınan rahimdeki benin analiz sonucunu almak için o çıkmamış ama kontrol oldum. bana adetin başladığında gel aşılamaya başlayalım dedi. sanırım gidince yumurta takibine başlayacakalr sonrasındada aşılama yapacakalr. eşimde bugün uyguladıklarımız işe yaramış mı diye test verdi. akşam sonucunu alacak. bu sefer başka bir yere verdik tüp bebek merkezi olan bir yerde yaptıracağız belki o bize durum hakkında daha iyi bilgi verir. inşallah her şey iyi giderde sende yavrunu alırsın kucağına.
aslında eşim pek aşılamadan yana değil. çocuğu çok istiyor istiyor da benim yıpranmama üzülüyor. tutmaz diye korkuyor. hala kırıklığı kötü oluyor. herşeyin hayırlısı olsun artık
toplangel anlat bakalım kocana soyledınmı? yada nasıl soylıycen. mumlar hazırmı ?
canım telde söyledim çok sevindi..diyorki gelince seni hastaneye götüreyim keseyi görelim
canım telde söyledim çok sevindi..diyorki gelince seni hastaneye götüreyim keseyi görelim
limancım bugün progestron içmedim ağrılarım çok hafifledi...o.ilaç çok kötü gaz yapıyor.onda ağrı çekiyoruz.
AYYYYYYY.....artık çifte heyecannn beraber sabırsızla kontrol zamanı beknir....hehehe....umarım alahıma aksılık yatasmaz...
Yaa bişey sorcam bugune demısdı degılmı doktorun senın kan ver diyee....Bugun jelı yapmadın degılmı....bende pazartesı yapsammı yapmasammı bılemedımmm....
aramıza yeni katılan, aşılaması yapılan arkadaşlar sizlerde tarihlerinizi söyleyin. listemize ekleyelim.
toplangel çok tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.... Darısı tüm isteyenlerin başına olsun.AMİNNNNNNNN
amanıın ıcımde bı sıkıntı var. sanırım bu agrılar benı üzüyor.bıraz yürüyüş yapım, hava alıp gelım bari.
amanıın ıcımde bı sıkıntı var. sanırım bu agrılar benı üzüyor.bıraz yürüyüş yapım, hava alıp gelım bari.
toplangel çok tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.... Darısı tüm isteyenlerin başına olsun.AMİNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?