Toplangeeelcanım çok sevindim tebrik ederim.
İlk meleğimiz bizimle
Öyle mutlu oldum ki...
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
İlk meleğimiz bizimle
Öyle mutlu oldum ki...
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Ayyy sevinçten yanlış yazdım,düzelttim.
teşekkürler cnmçok özledik seni darısı başınıza inşallah sen neler yaptın?
Kocaman sarılırıyor ve kocaman öpüyorum canım seni.Eşinle ve meleğinle birlikte yuvanızdan sağlık,mutluluk ve huzur eksik olmasın inşallah.
Benim kasık ağrıları bugün biraz daha arttı,öylece beklemedeyim canım,hayırlısı bakalım...
Toplangel senin hastaneye bugün gideceğini tahmin ediyordum canımsonucunu ve sevincini sıcağı sıcağına paylaşmak için girdim. İlk nazar boncuğumuz topiğimizin annesi sen oldun,gerisi gelsin,liste boncuklarla,bebişlerle dolsun inşallah.Kızlar hepimiz için duacıyım,Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah.
Görüşmek üzere
İyi akşamlar.
aramıza yeni katılan, aşılaması yapılan arkadaşlar sizlerde tarihlerinizi söyleyin. listemize ekleyelim.
cnm sende pazartesi muhakkak kan testi yaptır...çünkü 10.gün test sonucun çok düşük değilditoplangel anlat bakalım kocana soyledınmı? yada nasıl soylıycen. mumlar hazırmı ?
cnm sende pazartesi muhakkak kan testi yaptır...çünkü 10.gün test sonucun çok düşük değildi içime güzel şeyler doğuyor.
pazartesıye çıkarsam yaptırıcam canım inşallah.
ya sen nıye burdasın gıt koçişinle kutlama yapsana canımo halay çeksin sen seyret
biz kutlamayı yaptık canımkocam, ben ve laptopum
kızlarrr şimdi sizinle çok önemli bir konuyu paylaşmak istiyorum.Lütfen bir akıl verin.:97::96::96:Biz 5 yıllık evliyiz tam aşılama yaptıracakken tayinimiz çıktı mardin nusaybine.Temmuzda taşınma işlerimiz var 2yıl araya girecek orada yaptıramayız diye düşünüyoruz.Şimdi bu ay aşılama yaptırsammı aşılama yaptırdıktan sonra belkide 800km yol gidicem tabi kaç gün sonra giderim oda belli değil.Çok kararsız kaldım ne yapacağımı bilemiyorum yaptırsam taşınmaydı yoldu eşim 3 günde bir eve gelecek falan yaptırmasam tam 2 yıl daha geçecek ve biz 7 yıllık evli olmuş olacağız yaşımızda geçiyor.Sizce ne yapmalıyım aşılama nasıl oluyor uzun sürüyormu lütfen bana bir akıl verin
canım allah yardımcın olsun. tasınma surecı zaten streslı bır donem. ve yerleşme felan sen dınlenemezsın. olmazsa sonra dınlenemedım dıye düşünürsün. hem dr. tasındıgın yerde kalacak. bence tasındıktan sonra mardinde yaptır. acizane fikrim budur. Allah yardımcın olsun. aşılama süreci dınlenmeyı gerektıren bir durum. takıbi adetın 3. günü başlıyor ve bırdahakı adetıne kadar devam edıyor.
Cnm aradım doktorum pozitif dedi.allah hepinizden razı olsun..hepinize nasip etsin..cvp bile yazmıyorum.
toplangel yeni geldim okudum çok çok sevindim allahım kucağına almayı nasip etsin.ama bizi bırakma lütfen burada ol b ize moral ol kocaman öptüm seni melek anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?