Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Camenta (2. asilama)28 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ?

Toplangel (1. asilama) 28 mayis asilama yapildi. İlk meleğimiz yola çıktı geliyor.

Liman (2.asilama) 28 mayis aşılama yapıldı. SONUC?

Baharb (2. asilama) 29 mayis aşılama yapıldı.SONUÇ?

Calimero08 (1. asilama) 30 mayis yapıldı.SONUÇ?

Melodi2 3O mayis aşılama yapıldı.SONUC?

Dyd 4 haziran aşılama yapıldı.SONUC?

Açelya30 4 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ?

Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı.8 haziran Regl 1. gün.Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Son düzenleme:
teşekkürler cnm çok özledik senidarısı başınıza inşallah sen neler yaptın?

Kocaman sarılırıyor ve kocaman öpüyorum canım seni.Eşinle ve meleğinle birlikte yuvanızdan sağlık,mutluluk ve huzur eksik olmasın inşallah.

Benim kasık ağrıları bugün biraz daha arttı,öylece beklemedeyim canım,hayırlısı bakalım...

kıyamam cnm ,inşallah bu günlerin sonu mutlulukla bitecek.bende kocaman kocaman öpüyorum seni

Toplangel senin hastaneye bugün gideceğini tahmin ediyordum canımsonucunu ve sevincini sıcağı sıcağına paylaşmak için girdim.İlk nazar boncuğumuz topiğimizin annesi sen oldun,gerisi gelsin,liste boncuklarla,bebişlerle dolsun inşallah.Kızlar hepimiz için duacıyım,Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah.

Görüşmek üzere

İyi akşamlar.

CNM ALLAH RAZI OLSUN...TÜM EVLAT SAHİBİ OLMAK İSTEYEN ANNE ADAYLARI İNŞALLAH GÜZEL BEBEKLERİNİZİ EN KISA ZAMANDA KUCAĞINIZA ALIRSINIZ.

toplangel anlat bakalım kocana soyledınmı? yada nasıl soylıycen. mumlar hazırmı ?
cnm sende pazartesi muhakkak kan testi yaptır...çünkü 10.gün test sonucun çok düşük değildiiçime güzel şeyler doğuyor.

cnm sende pazartesi muhakkak kan testi yaptır...çünkü 10.gün test sonucun çok düşük değildiiçime güzel şeyler doğuyor.

pazartesıye çıkarsam yaptırıcam canım inşallah.
ya sen nıye burdasın gıt koçişinle kutlama yapsana canım o halay çeksin sen seyret

slmmmm arkadaşlarr bendee pazartesiii 3. aşılamamııııı yaptıracamm hayırlısıylaaaa tüm bebek istiyennnnn herkesee RABBİM en kısa zamandaaaa nasip eder inşallahhhhhh

Son düzenleme:
biz kutlamayı yaptık canımkocam, ben ve laptopum

kızlarrr şimdi sizinle çok önemli bir konuyu paylaşmak istiyorum.Lütfen bir akıl verin.:97::96::96:Biz 5 yıllık evliyiz tam aşılama yaptıracakken tayinimiz çıktı mardin nusaybine.Temmuzda taşınma işlerimiz var 2yıl araya girecek orada yaptıramayız diye düşünüyoruz.Şimdi bu ay aşılama yaptırsammı aşılama yaptırdıktan sonra belkide 800km yol gidicem tabi kaç gün sonra giderim oda belli değil.Çok kararsız kaldım ne yapacağımı bilemiyorum yaptırsam taşınmaydı yoldu eşim 3 günde bir eve gelecek falan yaptırmasam tam 2 yıl daha geçecek ve biz 7 yıllık evli olmuş olacağız yaşımızda geçiyor.Sizce ne yapmalıyım aşılama nasıl oluyor uzun sürüyormu lütfen bana bir akıl verin

canım allah yardımcın olsun. tasınma surecı zaten streslı bır donem. ve yerleşme felan sen dınlenemezsın. olmazsa sonra dınlenemedım dıye düşünürsün. hem dr. tasındıgın yerde kalacak. bence tasındıktan sonra mardinde yaptır. acizane fikrim budur. Allah yardımcın olsun. aşılama süreci dınlenmeyı gerektıren bir durum. takıbi adetın 3. günü başlıyor ve bırdahakı adetıne kadar devam edıyor.

Orada eşime izin verilmeyebilirmiş 3günde bir gelecekmiş eve beni götürüp getiremez çok zor durumdayım kafam karmakarışıkkkk

Cnm aradım doktorum pozitif dedi.allah hepinizden razı olsun..hepinize nasip etsin..cvp bile yazmıyorum.

toplangel yeni geldim okudum çok çok sevindim allahım kucağına almayı nasip etsin.ama bizi bırakma lütfen burada ol b ize moral ol kocaman öptüm seni melek anne

toplangel yeni geldim okudum çok çok sevindim allahım kucağına almayı nasip etsin.ama bizi bırakma lütfen burada ol b ize moral ol kocaman öptüm seni melek anne

cnm aaaa hiç gidermiyim hepiniz teker teker doğurana kadar buradayım..amin cnm rabbim hiçbir duayı geri çevirmez...en kısa zamanda;hamileler kulübünü oluşturacağız buradao zaman ne yapıyoruz,,haydi halaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…