Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Orada eşime izin verilmeyebilirmiş 3günde bir gelecekmiş eve beni götürüp getiremez çok zor durumdayım kafam karmakarışıkkkk

canım benım gercekten zor durumdasın anlayabılıyorum. eşin sadece sperm verırken ve aynı gün spermı sana verdıkten sonra (eve götürmek için) senın yanında olsa yeterli. yanı sadece 1 gun izin alabilirse yeterli olur. belkı gerekte kalmaz o gun iznine denk gelır.

toplangel canım hoşgeldin.
ninihan agrılar devam. beyaz akıntım var. ama henuz gelen gıden yok. inşallahta gelmez.

ninihan agrılar devam. beyaz akıntım var. ama henuz gelen gıden yok. inşallahta gelmez.

inşallah gelmez canım benim içime doğmuştu toplangelin hamile olduğu aynı şeyi senin içinde hissediyorum sen de yaptır bence yarın test 2gün daha nasıl geçecek

cnm bence en kısa zamanda aşılamanı yaptır...ihmal etme..gittiğin yerde imkanlar bulamayabilirsiniz...

inşallah gelmez canım benim içime doğmuştu toplangelin hamile olduğu aynı şeyi senin içinde hissediyorum sen de yaptır bence yarın test 2gün daha nasıl geçecek

yarında cumartesı. bılmemkı nasıl geçicek valla. zor olacağı kesinde. inşallah içindeki ses doğru çıkar canım. çok teşekkür ederim. moral oluyorsun bana.

cnm benimde aynı belirtilerim vardı..bugün beyaz akıntı geldi ki normalde hiç akıntım olmazdı

internette okudum cnm...14 gün yerleşme oluyormuş vücut beyaz bir sıvı salgılıyormuş..

canım benım. taze annemiz. senın dınlenmen gerekmiyormu. yani dinlenmeniz gerekiyor. artık 2 cansın ona göre kendıne 2 kat daha ıyı bak. hadi yatağa bakim. kızarım heeeee

sende hamile kal aynısını sana yapıcam

toplangel sen ne zaman kontrole gideceksin belki bebişler çifterdir.inan kendim gibi sevindim iş çıkışı bir işim vardı oraya gittim eve geç geldim ama hep aklımdaydın.beraber olduğum arkadaşıma hadi çabuk olalım benim eve gitmem lazım toplangelin test sonucu belli olacak dedim.bütün gün seni düşündüm hep dua ettim.

kıyamam cnm allah razı olsun..2 hafta sonra gidicem cnm

limancım neyne.net kaç aylıkhamileyim tıkla orada 4.haftaya gel ve oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…