pazartesıye çıkarsam yaptırıcam canım inşallah.
ya sen nıye burdasın gıt koçişinle kutlama yapsana canımo halay çeksin sen seyret
Orada eşime izin verilmeyebilirmiş 3günde bir gelecekmiş eve beni götürüp getiremez çok zor durumdayım kafam karmakarışıkkkk
toplangel canım hoşgeldin.
ninihan agrılar devam. beyaz akıntım var. ama henuz gelen gıden yok. inşallahta gelmez.
kızlarrr şimdi sizinle çok önemli bir konuyu paylaşmak istiyorum.Lütfen bir akıl verin.:97::96::96:Biz 5 yıllık evliyiz tam aşılama yaptıracakken tayinimiz çıktı mardin nusaybine.Temmuzda taşınma işlerimiz var 2yıl araya girecek orada yaptıramayız diye düşünüyoruz.Şimdi bu ay aşılama yaptırsammı aşılama yaptırdıktan sonra belkide 800km yol gidicem tabi kaç gün sonra giderim oda belli değil.Çok kararsız kaldım ne yapacağımı bilemiyorum yaptırsam taşınmaydı yoldu eşim 3 günde bir eve gelecek falan yaptırmasam tam 2 yıl daha geçecek ve biz 7 yıllık evli olmuş olacağız yaşımızda geçiyor.Sizce ne yapmalıyım aşılama nasıl oluyor uzun sürüyormu lütfen bana bir akıl verin
inşallah gelmez canım benim içime doğmuştu toplangelin hamile olduğu aynı şeyi senin içinde hissediyorum sen de yaptır bence yarın test 2gün daha nasıl geçecek
inşallah gelmez canım benim içime doğmuştu toplangelin hamile olduğu aynı şeyi senin içinde hissediyorum sen de yaptır bence yarın test 2gün daha nasıl geçecek
toplangel canım hoşgeldin.
ninihan agrılar devam. beyaz akıntım var. ama henuz gelen gıden yok. inşallahta gelmez.
cnm bana da öyle geliyor..bebişi olabilir.
canım benım. taze annemiz. senın dınlenmen gerekmiyormu. yani dinlenmeniz gerekiyor. artık 2 cansın ona göre kendıne 2 kat daha ıyı bak. hadi yatağa bakim. kızarım heeeee
internette okudum cnm...14 gün yerleşme oluyormuş vücut beyaz bir sıvı salgılıyormuş..
toplangel sen ne zaman kontrole gideceksin belki bebişler çifterdir.inan kendim gibi sevindim iş çıkışı bir işim vardı oraya gittim eve geç geldim ama hep aklımdaydın.beraber olduğum arkadaşıma hadi çabuk olalım benim eve gitmem lazım toplangelin test sonucu belli olacak dedim.bütün gün seni düşündüm hep dua ettim.
cnm senn sonucun ne zaman
benim yarın adetimin 3.günü kontrolüm var yani süreç kısmetse yarın başlıyor.benim içinde dua edin lütfen
cnm inşallah su gibi gelir geçer,,sıkıntısız atlatırsın vehamiş kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?