Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canlarım dün 3 e kadar uyuyamadım sabah 6 da kalktım benim gözler gidiyor...iyi geceler..siz halaya devam edersiniz

anladım canım. ne yapıyormuşuz, pazartesı gunu hemen dr. gıdıyoruz inşallah.
ninihan takıl bize hayatını yaşa. değilmi toplangel. bak ılk gunden bugune zaman nasıl su gibi akıp geçti

anladım canım. ne yapıyormuşuz, pazartesı gunu hemen dr. gıdıyoruz inşallah.
ninihan takıl bize hayatını yaşa. değilmi toplangel. bak ılk gunden bugune zaman nasıl su gibi akıp geçti

vallahi burası olmasa biraz zor geçerdi

bende takılmak istiyorum ama iş güç malesef sonunda yakaladım ama siziiyi geceler size mutlu huzurlu uykular güzel anneler

cnm bence en kısa zamanda aşılamanı yaptır...ihmal etme..gittiğin yerde imkanlar bulamayabilirsiniz...

kızlarrr benimde kasık ağrılarım var ve daha adet olmadım 2 gün geçti ama benim normaldede gecikebiliyorr sadece yatarken hafif mide bulantım var acaba adet belirtisimi yoksa başka bişeymi bilemiycem bu ay çocuk falan hiç aklımda yoktu kurstan dolayı toplasan en fazla 2 kere olmuşturrr:97::97: aşılamaa fiyatları nasıll ne yapmam lazım benim bana biraz bilgi verirmisiniz bu konu hakkında bu ay düşünüyorum çünkü

canım önce adet gecikmesinin nedenini öğren. belki hamilesindir. değilsen adetinin 3. günü dr. gıt ve sürece start ver. bi sorun yoksa ilaçlar ve sonra aşılama günü sonrada adeti beklememe günü ve sonra hamişsin (allahın izni ile) bu kadar basit :86:

inşallah canım teşekkür ederrim limancım hayırlısı Allahtan inşallahh iyi bir yer bulabilirsm amaa şu rapor olayı falan araştırıyorum daha uyguna gelsin diye bakıcaz bakalım samsuna falan bakıyorum inşallah iyi biryerler vardır samsunda...

inşallah birşeyin çıkmaz ve hemen tedaviye başlarsın canım.
fiyatlar o kadar değişiyorki. umarım seni zorlamayacak brı yer bulursun.

inşallah birşeyin çıkmaz ve hemen tedaviye başlarsın canım.
fiyatlar o kadar değişiyorki. umarım seni zorlamayacak brı yer bulursun.

inşallah canım sebepsiz infertilite bizdeki şimdilik birşey yok görünüyor herşeyimize bakıldı herşey temiz amaa bebişimiz eksikk oda gelir birgün inşallah.Sanadaa poiztifi görmeyi nasip etsin Rabbimmm inşallahhh

amin inşallah. ben yatıyorum. yarın görüşürüz inş. kendize iyi bakın. hepiniz öpüldünüüüüz..
mucks mucks muckssss

cnm 400 ile 700 arasında değişiyormuş....tabi ilaçlar buna dahil değil...bu arada sınavında başarılar dilerim.

Günaydın kızlar...beni listeden cıkarın ben kırmızı kartı gordum oyun dısıyım....

Umudum diğer arakdaslarda canlanacak artık..

Şimdi napıcaz bilemiyorum doktorumu arayım dıyorum ara vererekmı deneyecez yoksaa hemen tekrarmı denenecek bılemıyorum...sanırım 2 ay ara verıcez...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…