Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

diyecek pek bişey yok demek ki zamanı gelmemiş.............inşallah artık zamanı dolmuştur ve gelir bir an önce meleğin................

günaydın canım, ben yeni gördüm kusura bakma. üzülme nolur allah en yakın zamanda meleğine kavuştursun inşallah. hakkımızda hayırlısı. ben de test verdim ama hiç umudum yok açıkcası.

Camenta (2. asilama)28 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ?

Toplangel (1. asilama) 28 mayis asilama yapildi. İlk meleğimiz yola çıktı geliyor.

Liman (2.asilama) 28 mayis aşılama yapıldı. SONUC?

Baharb (2. asilama) 29 mayis aşılama yapıldı.SONUÇ?

Calimero08 (1. asilama) 30 mayis yapıldı. 11 haziran Regl 1. gün.Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.[/QUOTE]

Melodi2 3O mayis aşılama yapıldı.SONUC?

inception 2 haziranda 2. aşılama yapıldı. SONUÇ?

Dyd 4 haziran aşılama yapıldı.SONUC?

Açelya30 4 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ?

maria73 13 Haziran 1. aşılaması yapılacak. SONUÇ?

Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı.8 haziran Regl 1. gün.Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.[/QUOTE]

arkadaşlar aşılama nasıl oluyor okudugum kadarıyla netten erkekten sperm alınıp kadının rahmine yerleştiriliyormus ben vajınusmusu zor yendım bu işlem acı veriyormu nasıl birşey bilgilendirirmisiniz lütfen

canım üzülme ne olursun. rabbıne sıgın bak ıcın hemen rahatlar. hayırlı olmayacakmış de. kendını üzmemeye çalış. seni seviyorum.

liman günaydın, nerdesiniz yahu?
yalnız kaldım.

günaydı canım. sabah erken kalktım ama hala kasık agrılarım devam edıyor. resmen reglım gerı gıtsın dıye uğraşıyorum. dınlenmeye calıştım bıraz. ama geçti sanırım.
58 dk kaldı hayırlı haberlerını merakla beklıyorum canım.

ben böyle çok sakinim nötrüm. heyecanlı değilim. ama şimdi yazarken bi kalbim ağzıma kadar geldi. evde temizlik var. ben de sağa sola koşturuyom. arada gelip bilg. a bakıyom gelen giden var mı diye. zaten bu hafta işleri felaket serdim. sürekli kk deydim.

neden kımse bana cevap vermıyor doktor eşime olmazsa aşılama olacaksınız demiş eşinizin sperm değerleri nasıldı benım eşimin hızlı hareketlı sayısı 9 u 15 e cıktı marfolojide 6 sperm sayısı 108 mılyon nasıl sızce?

ya sen neden ısrarla regl olacağını düşünüyorsun. hiç belli olmaz. zaten kasık ağrısı varsa daha iyi değil mi? hiç belli olmaz bence bu ağrılar hamilelik belirtisi de olabilir ki inşallah da öyledir.

Canım kusura bakma hemen yazamadım. sperm konusunda cok bılgım yok degerlendırme yapamıycam ama acı konusunda sunu soyleyebılırım. hiiiç acımıyor. sperm verıldıkten sonra 1 saat kıpırdamadan dınlenıyorsun zaten. oda acı için degıl. spermler ulaşsın diye. korkulacak hiç birşey yok.

canım hiiiç korkmana gerek yok. doktoruna güven. sana söyleneni yani ilaçlarını hangi dozda kullanacağına uy yeterli. aşılama hiç acı veren bi işlem değil. ama senin özel bir durmun olmuş. ama o problemi de aşmışsın. bence korkacak bişey yok. sakin ve umutlu ol. allah şimdiden hayırlısını versin.

ben jınekoloji muayenesinde bıle kafayı bozuyorum aynısımı oluyor yine bide ben rahım fılmı cektırmektende korkuyorum o yuzden cektırmıcem dedım doktora oda sen bılırsın dedı ona bıle korkuyorum uyutularak bıle yapamam yanı bu sımdı rahıme yerlestırıyorlarmısya bayagı ıcerı gırıyormu gercekten acımadımı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…