Günaydın kızlar...beni listeden cıkarın ben kırmızı kartı gordum oyun dısıyım....
Umudum diğer arakdaslarda canlanacak artık..
Şimdi napıcaz bilemiyorum doktorumu arayım dıyorum ara vererekmı deneyecez yoksaa hemen tekrarmı denenecek bılemıyorum...sanırım 2 ay ara verıcez...
herkese günaydın,
kan testi verdim geldim. 12,30 da çıkacak sonuç.
diyecek pek bişey yok demek ki zamanı gelmemiş.............inşallah artık zamanı dolmuştur ve gelir bir an önce meleğin................
herkese günaydın,
kan testi verdim geldim. 12,30 da çıkacak sonuç.
Günaydın kızlar...beni listeden cıkarın ben kırmızı kartı gordum oyun dısıyım....
Şimdi napıcaz bilemiyorum doktorumu arayım dıyorum ara vererekmı deneyecez yoksaa hemen tekrarmı denenecek bılemıyorum...sanırım 2 ay ara verıcez...
liman günaydın, nerdesiniz yahu?
yalnız kaldım.
arkadaşlar aşılama nasıl oluyor okudugum kadarıyla netten erkekten sperm alınıp kadının rahmine yerleştiriliyormus ben vajınusmusu zor yendım bu işlem acı veriyormu nasıl birşey bilgilendirirmisiniz lütfen
günaydı canım. sabah erken kalktım ama hala kasık agrılarım devam edıyor. resmen reglım gerı gıtsın dıye uğraşıyorum. dınlenmeye calıştım bıraz. ama geçti sanırım.
58 dk kaldı hayırlı haberlerını merakla beklıyorum canım.
neden kımse bana cevap vermıyor doktor eşime olmazsa aşılama olacaksınız demiş eşinizin sperm değerleri nasıldı benım eşimin hızlı hareketlı sayısı 9 u 15 e cıktı marfolojide 6 sperm sayısı 108 mılyon nasıl sızce?
bana da dua edin nolur. allah bu mutluluğu bize de yaşatsın.
arkadaşlar aşılama nasıl oluyor okudugum kadarıyla netten erkekten sperm alınıp kadının rahmine yerleştiriliyormus ben vajınusmusu zor yendım bu işlem acı veriyormu nasıl birşey bilgilendirirmisiniz lütfen
Canım kusura bakma hemen yazamadım. sperm konusunda cok bılgım yok degerlendırme yapamıycam ama acı konusunda sunu soyleyebılırım. hiiiç acımıyor. sperm verıldıkten sonra 1 saat kıpırdamadan dınlenıyorsun zaten. oda acı için degıl. spermler ulaşsın diye. korkulacak hiç birşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?