ya sen neden ısrarla regl olacağını düşünüyorsun. hiç belli olmaz. zaten kasık ağrısı varsa daha iyi değil mi? hiç belli olmaz bence bu ağrılar hamilelik belirtisi de olabilir ki inşallah da öyledir.
ben jınekoloji muayenesinde bıle kafayı bozuyorum aynısımı oluyor yine bide ben rahım fılmı cektırmektende korkuyorum o yuzden cektırmıcem dedım doktora oda sen bılırsın dedı ona bıle korkuyorum uyutularak bıle yapamam yanı bu sımdı rahıme yerlestırıyorlarmısya bayagı ıcerı gırıyormu gercekten acımadımı hiç
rabbım hayırlısı ile pozitif sonuçlar almanı nasib etsin. yuvana 2 kat mutluluk getirsin inşallah canım.
siz neden asılamaya gectınız klomenle denedınızmı hıc olmadıdamı asılama yaptırdınız ben klomenle denemek ıstıyorum once belkı olur bır umut ama olmazsa asılama demıs doktor acıdan korkuyorum çok
ben jınekoloji muayenesinde bıle kafayı bozuyorum aynısımı oluyor yine bide ben rahım fılmı cektırmektende korkuyorum o yuzden cektırmıcem dedım doktora oda sen bılırsın dedı ona bıle korkuyorum uyutularak bıle yapamam yanı bu sımdı rahıme yerlestırıyorlarmısya bayagı ıcerı gırıyormu gercekten acımadımı hiç
ama napım yaa hiç hamile kalmadımkı kıyaslama yapim. senın sancın varmı peki?
inşallah dediğin gibi sadece belirtidir. çok korkuyorum
15 dakika sonra sonucumu alacam ama bunu yapabilecek miyim bilmiyorum heyecan dorukta.
13,20 de çıkacakmış. bayılcam artık. %10 ihtimal var bu ne heyecan anlamadım
13,20 de çıkacakmış. bayılcam artık. %10 ihtimal var bu ne heyecan anlamadım
Biz devre dısı kaldık arkadasım hayırlısı ıle senden de super haber alırız ınsalah..:/
eşim hastaneye gidip almış. koskocaman bir negatif ....
eşim hastaneye gidip almış. koskocaman bir negatif ....
:84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?