Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ama napım yaa hiç hamile kalmadımkı kıyaslama yapim. senın sancın varmı peki?
inşallah dediğin gibi sadece belirtidir. çok korkuyorum

siz neden asılamaya gectınız klomenle denedınızmı hıc olmadıdamı asılama yaptırdınız ben klomenle denemek ıstıyorum once belkı olur bır umut ama olmazsa asılama demıs doktor acıdan korkuyorum çok

jinekolojik muayene gıbı oluyor. ama ıcerı giren iğne küçük oldugu için anlamıyorsun bıle. korkulacak hiç birşey yok.

rabbım hayırlısı ile pozitif sonuçlar almanı nasib etsin. yuvana 2 kat mutluluk getirsin inşallah canım.

allah razı olsun bitanem içtenlikle yazdığını okurken hissedebiliyorum. çok teşekkr ederim. Dilerim ikimiz birden iyi haber alırız. çok çok sağol.

ben 4 yıllık evlıyım.3 yıldır bebek ıstıyoruz. bende bı sebeb gorunmuyor. sebebsiz infertilite. 2 yıldır gordugum klomen tedavısınden sonuç alınamadıgı için dr. aşılama önerdi.

kesinlikle hayır acımadı. benim de ağrı eşiğim çok düşük. ama tüm o işlemler dayanılmayacak acılar değil. allah beterinden saklasın. korkmana hiç gerek yok güven bize.

ama napım yaa hiç hamile kalmadımkı kıyaslama yapim. senın sancın varmı peki?
inşallah dediğin gibi sadece belirtidir. çok korkuyorum

benim sadece gögüslerim ağrıyor o kadar başka hiçbişey yok. ben de daha önce hiç hamile kalamadım. çok az zaman kaldı korkudan ölüyorum. offffffffffffffff.

:84::84::84::84:

görmez olurmuyum ya. nasılsın? ıyımısın?
eşim cumartesı pazar tatıl oldugu ıcın pc ye fazla takılamıyorum
şimdide dışarı çıkıyoruz.akaşam geç gelırız sanırım.
ben gelene kadar kendınıze ıyı bakın. çoook öpüyorum sizleri.
baharcım seni ayrıca çok çok çoook öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…