görmez olurmuyum ya. nasılsın? ıyımısın?
eşim cumartesı pazar tatıl oldugu ıcın pc ye fazla takılamıyorum
şimdide dışarı çıkıyoruz.akaşam geç gelırız sanırım.
ben gelene kadar kendınıze ıyı bakın. çoook öpüyorum sizleri.
baharcım seni ayrıca çok çok çoook öptüm.
eşim hastaneye gidip almış. koskocaman bir negatif ....
taze anne toplangel nasılsın bugün? nasıl gidiyor hamişlik??
cnm teşekkürler hafif midem bulanıyor.şimdilik iyiyim şükür.sen nasılsın?
teşekkür ederim canım, karnımda batma ve ağrı oluyor progestandan sanırım, onun dışında iiyim..ayy ne güzel Allah hepimize senin gibi bulantılar nasip eder inşallah...çok heyecanlıyım aşılamamın 2. günü günler nasıl geçecek yawww...
siz neden asılamaya gectınız klomenle denedınızmı hıc olmadıdamı asılama yaptırdınız ben klomenle denemek ıstıyorum once belkı olur bır umut ama olmazsa asılama demıs doktor acıdan korkuyorum çok
eşim hastaneye gidip almış. koskocaman bir negatif ....[/QUOTE
sağlık olsun.....................gelecek aya inşallah güzel haberler verirsin...........hayırlısı...........umutla çıktık yola umutla devammmmmmmmmmm............hep beraber
güncelleme!!!
Nazar binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. Sonuç = 8 haziran regl 1. Gün.umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Nazar toplangel (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. Sonuc = nazar ilk meleğimiz yolda.yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Nazar camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. Sonuc?
Nazar liman (2.asilama) 28 mayis aşılama yapıldı. Sonuc = umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Nazar baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. Sonuç = umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Nazar calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. Sonuç = 11haziran regl 1. Gün.umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Nazar melodi2 (?.aşılama) 3o mayis aşılama yapıldı. Sonuc?
Nazar dyd (?.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. Sonuc?
Nazar açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. Sonuç?
Nazar inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. Sonuç?
Nazar maria73 (1.aşılama) 13 haziran aşılama yapılacak.
liman hastamı oldun?
hayır canım. Bugun dışarı cıkınca tahlıl yapmaya karar verdık. 0,01 çıktı
cnm bende zaman kaybetmemek için yaptırdım..1.aşılamam tuttu şüküralm kızlar ya ende aşılama yaptırmayı düşünüyorum ama kararsızım ben sadece zaman kaybetmemek içn aşılama istiyorum sizce ne yapmalıyım
cnm üzülme bu ayda aşılama
yaptırmayı düşünüyormusunuz?
cnm bende zaman kaybetmemek için yaptırdım..1.aşılamam tuttu şükür
cnm bence tüp yaptır...biliyorum çok zor ama..yüzdesi de çok yüksekarık hiç bişey yapmayı düşünmüyorum canım. Böylesi çok zor oluyor. Dr. Bundan sonra tüpbebek demişti. Ama aşılama beni cok yordu. Tüpü düşünemiyorum bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?