Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bay bay

eşim hastaneye gidip almış. koskocaman bir negatif ....

herkese merhaba,

baharb canım üzülmemeye calış ne olur, aşılama sonrası kendiliğinden hamile kalma şansın daha yüksek, ayrıca bundan sonraki aşılamalarında da, inşallah önümüzdeki ay bebeğine kavuşursun..

Bu arada alakasız ama listede aşılama tarihim 2 haziran yazılmış, 9 haziran olarak düzeltilebilir mi?

cnm teşekkürler hafif midem bulanıyor.şimdilik iyiyim şükür.sen nasılsın?

teşekkür ederim canım, karnımda batma ve ağrı oluyor progestandan sanırım, onun dışında iiyim..ayy ne güzel Allah hepimize senin gibi bulantılar nasip eder inşallah...çok heyecanlıyım aşılamamın 2. günü günler nasıl geçecek yawww...

cnm benim haırlı olsun ayy daha çok yeni..bol bol dinlen..doktorun ilşki önerdimi..bize 2 defa önermişti.şansınız daha yüksek olur...allahtan burası varda zamanımız geçiyor...dertleşiyoruz...yoksa mümkün değil...umarım hep beraber bulanırız..kadınlar kulübünü bi güzel batırırız

Camenta (2. asilama)28 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ?

Toplangel (1. asilama) 28 mayis asilama yapildi. İlk meleğimiz yola çıktı geliyor.

Liman (2.asilama) 28 mayis aşılama yapıldı. SONUC?

Baharb (2. asilama) 29 mayis aşılama yapıldı.SONUÇ kocaman bir negatif !!

Calimero08 (1. asilama) 30 mayis yapıldı. 11 haziran Regl 1. gün.Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.[/QUOTE]

Melodi2 3O mayis aşılama yapıldı.SONUC?

Dyd 4 haziran aşılama yapıldı.SONUC?

Açelya30 4 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ?

inception 9 haziranda 2. aşılama yapıldı. SONUÇ?

maria73 13 Haziran 1. aşılaması yapılacak. SONUÇ?

Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı.8 haziran Regl 1. gün.Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.[/QUOTE][/QUOTE]

cnm zaten önce klomen kullandık 5 gün sonra yumurtalar büyüdü...sonra çatlama iğnesi vurulduk...sonra aşılamaama klomeni doktor kontrolnde kullanmanız gerekiyor

GÜNCELLEME!!!

nazar Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ = 8 haziran Regl 1. gün.Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

nazar Toplangel (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = nazar ilk Meleğimiz yolda.yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

nazar Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC?

nazar Liman (2.asilama) 28 mayis aşılama yapıldı. SONUC = Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

nazar Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ = Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

nazar Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ = 11haziran Regl 1. gün.Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

nazar Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUC?

nazar Dyd (?.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUC?

nazar Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

nazar inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

nazar Maria73 (1.aşılama) 13 haziran aşılama yapılacak.

liman hastamı oldun?

alm kızlar ya ende aşılama yaptırmayı düşünüyorum ama kararsızım ben sadece zaman kaybetmemek içn aşılama istiyorum sizce ne yapmalıyım

cnm bende zaman kaybetmemek için yaptırdım..1.aşılamam tuttu şükür

ay canım benim ya çok sevindim senin adına Rabbim herkese nasip eder inşallah canım ya aşılama süreci ne kadar sürüyor bana biraz bilgi verebilirmisin bu süreçte neler yapılıyor falan

iyi geceler kızlar.Bende bu ay ilk defa aşılama yapıracam.şu an klomen kullanıyorum.günde 2 tane.yarın ilacaımın son günü.çarşambaya randevu verdi doktor.yumurtaya bakıp duruma göre iğne olacakmışım.merak ettiğim bişey var.iğne vurulduktan ne kadar sonra aşıma yapılıyor.ve ne kadar sürüyor.cevaplarsanız sevinirim.Allah bu mübarek günlerde kimsenin kucağını boş bırakmasın.Listeye benide yazarmısınız..

arık hiç bişey yapmayı düşünmüyorum canım. Böylesi çok zor oluyor. Dr. Bundan sonra tüpbebek demişti. Ama aşılama beni cok yordu. Tüpü düşünemiyorum bile.
cnm bence tüp yaptır...biliyorum çok zor ama..yüzdesi de çok yüksek

arkadaşlar bende 29 mayısta ilk aşılamamı oldum hala beklemedeyim cesaret edemiyorum test için kasık ağrılarım oluyor ara ara hiç ama hiç göğüs ağrım yok ne gibi belirtiler oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…