Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm iğneyi vuruluyorsun.1 gün bekliyorsun ertesi gün aşılama yapılıyor...aşılama ortalama 5-10 dk sürüyor.

arkadaşlar bende 29 mayısta ilk aşılamamı oldum hala beklemedeyim cesaret edemiyorum test için kasık ağrılarım oluyor ara ara hiç ama hiç göğüs ağrım yok ne gibi belirtiler oluyor

cnm bende çok şideetli kasık ve göğüs ağrısı oldu..bugün aşılamadan sonraki 15.günüm...kasık ağrım geçti göğüslerim hala acıyor.

cnm iğneyi vuruluyorsun.1 gün bekliyorsun ertesi gün aşılama yapılıyor...aşılama ortalama 5-10 dk sürüyor.

teşekkür ederim.peki eşimizin aşılama öncesi cinsel perhizi olması gerekiyor sanırım.ben burdan okudum.doktor öle bişey demedi henüz ama.kafam karıştı.

ay canım benim ya çok sevindim senin adına rabbim herkese nasip eder inşallah canım ya aşılama süreci ne kadar sürüyor bana biraz bilgi verebilirmisin bu süreçte neler yapılıyor falan

adetin 5.günü klomen adlı bi ilaç içiyorsun.günde 2 defa 5 gün süreyle...adetin 14.günü kontrole gittim...yumurtalar çok olgunlaşmış..o gün hemen çatlama iğnesi oldum..1 gün bekledim.diğer gün aşılama yapıldı

teşekkür ederim.peki eşimizin aşılama öncesi cinsel perhizi olması gerekiyor sanırım.ben burdan okudum.doktor öle bişey demedi henüz ama.kafam karıştı.

cnm bize de demedi sanırım unuttu...ama biz aşılama öncesi 3 gün beraber olmadık

aşılama nasıl bişey ben bilmiyorum kıslar ilk çocugum var 9yaşında ama bidaha olmuyor eşimde bende bi sorun yok kist için tedavi gördüm eridi ama hala bi sonuç yok benide eklersen tabloya sevinirim

canım çok sağol bilgilendirdiğin için rabbim sağlıklı bir şekilde sorun yaşamadan hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah bu arada rapor falan gerekiyormu canım nasıl oluyor o işlemler benim hamile kalmamda herhangi bir sıkıntı yok hatta daha öncede 2 defa hamile kaldım ama kan pıhtılaşması sorunum çıktı bebekler karnımda öldü şu andada yeniden hamile kalmak için uğraşmaya psikolojim el vermiyor bu yüzden aşılama yaptırmak istiyorum bu durumda rapor çıkarmamız mümkünmüdür çok uzattım canım biliyorum ama son bir soru birde fiyatları hakkında bilgilendirirsen beni çok sevinecem canım Allah razı olsun

cnm evet iğne için rapor falan çıkarıyorlar... Ama ben çıkartmadım..400 ile 700 arası değişiyormuş cnm

cnm özelde öyle oluyormuş...tam olarak bilmiyorum bende çünkü ben tanıdığıma yaptırdım.. Fiyatlar çok değişiyormuş heralde ilaçlarla falan 1000 tl buluyormuş..

canım çok teşekkür ederim umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsınRabbim seninle birlikte isteyen herkesin kucağınıda en kısa zamanda en hayırlı şekilde doldurur

amin canım, benim doktorum aşılama sonrası ilişki önermemişti ve ilk aşılamam olumsuz sonuçlanmıştı, ama ben bu aşılamada doktorumu dinlemedim çünkü aşılaması tutan herkes aşılama sonrası ilişki uygulamış 2 gün, ben de öyle yaptım..hadi hayırlısı..

kızlar bende sonuç bekliyorum. 6 haziran'da yapıldı ilk aşılamam. günler geçmiyor.. inşallah hepimiz meleklerimize en kısa zamanda kavuşuruz..

kızlar bende sonuç bekliyorum. 6 haziran'da yapıldı ilk aşılamam. günler geçmiyor.. inşallah hepimiz meleklerimize en kısa zamanda kavuşuruz..

hayırlı olsun...aynı duyguları bizde yaşadık..ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyoruz...şükür bugün 16.günüm

Selam herkese Aslında gunaydın demek lazım...:)

Dun Bayagı canım sıkıldı evden dısarı cıktık...cok gec saatı geldııgmde nete gırmedım...herkese destegi için teşekkur ederım...arkadaslarım ıkı varsınız....
Moral bozukluguna bıraz alısverıs ıı gelıyor... Dun doktorumu aradım sımdı nasıl bır yol ızlıcez dedım...Doktorum esınınde sneınde degerlerınde bır sorun yok bole durumlarda genelde hemen asılama yapmıyoruz dedı...bır kac ay bekleyelım bu zaman dılımınde kendılıgınden kalanda cok oluyor dedı...Tatılını yap su dusunceden kendını sıyır at kafanı dınle agustos yada eylulde tekrar asılama yapalım dedı....Allahım herkese hayırlısını versın....Ve ben anladımkı dun herseyı aslında kendımız yapıyoruz cok kafama takıyorum...Artık takmıcammm (elımden geldıgınce)...Farklı ugraslar bulmak lazım....kı gunler dolu dolu gecsın anlamayalım....herkese bunu tavsıye ederım....

Bu donemde yanımda oldugunuz ıcın hepınıze tesekur ederım...Liman ve baharb sızde canınızı sıkmayın demekkı hayırlısı degılmısss.....belkı testlerdede cıkmayabılıyor kırmızı kartı gormeden de cok umutlandırmadan kendımızı moralınızı bozmayın hayırlısı olsun..:/:82:

arık hiç bişey yapmayı düşünmüyorum canım. böylesi çok zor oluyor. dr. bundan sonra tüpbebek demişti. ama aşılama beni cok yordu. tüpü düşünemiyorum bile.
canım günaydın, ben artık bugün jeli kullanmadım. herhalde gün içinde regl olurum. sen devam ediyor musun jeli kullanmaya. benim test sonucu 1,20 çıkmış yükselmez herhalde diye bıraktım. doktorumu da aramadım hala. bugün arasam ayıp olur mu ki? ne yapacağız diye sormak istiyorum. bundan sonra mikro enjeksiyon yapılcak artık onu daha önce konuşmuştuk. ama nerde yaptıracağımı bilmiyorum. maya var aklımda ama kendi doktoruma da güveniyorum ne yapsam bilemedim, erkek infertilisinde konu açmayı düşünüyorum yaptıranlara sormak için. beklerimm seni de. sen bursa dasın biliyorum.

arkadaşlar bende 29 mayısta ilk aşılamamı oldum hala beklemedeyim cesaret edemiyorum test için kasık ağrılarım oluyor ara ara hiç ama hiç göğüs ağrım yok ne gibi belirtiler oluyor

ben de 29 mayıs da 2. aşılamamı oldum. dün test sonucu 1,20 çıktı. sizin sorununuz ne? bizimki morfolojinin düşük olması. aslında onu da yeni öğrendik ya neyse. 2 yıl sebepsiz infertilite zannediliyordu

teşekkürler canım, umarım hepimiz günün birinde bu mutlu sona ulaşırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…