Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Toplangel (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = nazar ilk Meleğimiz yolda.yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC?

Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUC?

Dyd (?.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUC?

Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

Maria73 (1.aşılama) 13 haziran aşılama yapılacak.

Liman (2.asilama) 28 mayis aşılama yapıldı. SONUC = Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ = 8 haziran Regl 1. gün.Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ = Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ = 11haziran Regl 1. gün.Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Herkese selam. Umudu önümüzdeki aya devreden tüm arkadaşlarım lütfen üzülmeyin.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.Ben beklemedeyim.Öperim hepinizi.Görüşmek üzere.

Herkese selam. Umudu önümüzdeki aya devreden tüm arkadaşlarım lütfen üzülmeyin.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.Ben beklemedeyim.Öperim hepinizi.Görüşmek üzere.

cnm yarın senden de güzel haberler bekliyoruz....
cnm yarın bende hcg tekrar baktıracağım yükselme olmuşmu diye
yarın bizi çok bekletme

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım hayırlısı böyleşmiş demek seninde dediğin gibi Rabbim hepimizin gönlüne göre versin zor biliyorum ama lütfen üzülmemeye çalış

bende ılaçların hepsini çöpe attım canım. gerek kalmadı artık. reglımı beklıyorum. benım testım 0.01 cıktı. dr.da aramadım. cunku o bana gunun gecınge gel demıstı. hasta olım 3. gun gıdıcem ınsallah.
kıst felan olmasın baska bırsey ısyemıyorum. bızdede tutmazsa tüp demişti ama ben dınlenmek ıstıyorum bıraz. tüp kounsunda jimerde süper bır dr.var. onu tavsiye ederım. nettende araştır istersen adamı.
düşünüyorsan bi görüşmende fayda var derim. ben bursaya yenı tasındım. çok fazla bılmıyorum yerlerı. netten arastırıp bulmuştum.

nekadar güzel şeyler söylüyorsun arkadaşım. umarım söylediklerini uygulamakta başarılı olursun. ben bunları 3 yıldır denıyorum ama başarılı olamadım. her ay aynı seyı yaşıyorum.
beynımle kalbım aynı seyi yapmıyor bı türlü. bende dun test sonucunu alınca alışverış yaptım. geçtı unuttum sandım. ama sadece sanmakla kalmısım. geçmedi.

Sonucda bızde bır bucuk yıl olduu evet baslarda resmen kendımı acayıp kapatmıs bunu duunuyordumm..ama gun gecdıkce bu ektı artık tesırını kaybetmeye basladı...Yaaa bız kendımıze yapıyoruzz en buyuk kotulugu...aklımzdan bır cıkarsak rahat bıraksak belkı kendılıgınden olacak.....Bunun ıcın mucadele etmelıyız bıraz daha en azından...sımdı bunun ıcın ugrasıcammm....elımden geldıgınce...umarım becerebılırımmm...(bana alısverıs cookk ıı geldı neme lazımm...)haftayada bır hafta sonu gezısı...pıknıkkk vss....arkadas toplantılarını bıraz daha sık aralıklarla yapmak....ıs yerınde ıcene ıse kaptırmakkk..evde spor ve ev ugraslarına vakıt ayırarkkk kafamı dusundurmemeye cabalayacagımmm....Benım bayagı bır kılom var....su bekleme suresınde kendımı dıyetede vermek ıstıyorummm....30 kılo fazlam var....uzun bır surec ama olsunnn....10 kılo versemmm bana yeter yınede.....:85:

Limancımm sende bole ugraslar bulmalısın...bu bızım elımızde....aynı dıyete kıtlenmek gıbı....Bence doktorunuda aramalısınnn....ona gore hareket etmelısın....:85:

cnm biliyormusun 1 kilo vermek bile bebek şansını arttırıyor...10 değil 20 kilo verirsin sana çok güveniyoruz

benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlarım hepinizden dua bekliyorum.....yarın aşılama yaptıracağım.....inşallah hepimizin yüzüm güler hayırlı evlatlarımız olur.........

kızlar günaydın 4 gündür girmiyorum nete neler olmuş neler okuyamadım hepsinide toplangel çok sevinidim kendim pozitif sonuç aldım sanki allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin cuma günü aşılamam oldu 3 gün yattım evde bügün 4. günüm işe geldim hemen nete yapıştım neler olmuş die dr haziranın 22sinde kanda gebelik testi yaptıracaksın dedi 8 gün var nasıl geçecek bu 8 gün yaaa çok heyecanlıyım:44::44::44::44::44::44:

mrrb morfoloji için yaptığımız çalışmalardan birbirimizi haberdar edelim çünkü bizde ameliyat olmamıza rağmen hala sıfır morfoloji.............[/QUOTE]

canım ben de bu yüzden özellikle morfoloji problemi olanlar olarak bir grup oluşturalım istiyorum.

bursa da mı bu yer. ben ankara da düşünüyorum. benim için gidip gelmesi daha kolay ama neresi olmalı. bu arada size sebepsiz infertilite denmişti demi? özellikle eşinin sperm testini nereye yaptırdığınızı sorma istiyorum. biz de 2,5 yıl sebepsiz sanıyorduk. tüp bebek merkezinde detaylı sperm testi yapılınca daha önce normal denilen sperm testinde morfolojinin doğru düzgün bakılmadığını öğrendik. lütfen es geçmeyin derim. tedavinize doğru yön vermek adına.

benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlarım hepinizden dua bekliyorum.....yarın aşılama yaptıracağım.....inşallah hepimizin yüzüm güler hayırlı evlatlarımız olur.........

canım allah hakkınızda hayırlısını versin. moral bozmak inan hiç istemem ama morfoloji %0 olunca aşılamada şans max. %10 bu konuda uzman profların yabancı yayınların söylediği oran. o yüzden kendini çok kaptırma. ama inşallah sen o %10 a girersin benim için umut ışığı olursun. yarın aşılama onrası eşinin değerlerini senin yumuş sayını yazar mısın? seni özellikle takip ediyorum bitanem. bol şans. rabbim yardımcın olsun. bide hangi şehirdesin. nerde yaptırıyorsun doktorunun yorumu ne onları da eklersen memnun olurum. görüşürüz.

günaydın arkadaşlar. eşim daha ortada bir şey yokken hiç bir sorundan haberdar değilken bu işte bir iş var diye gitti önce sperm analizi yaptırdı. değerleri düşük çıktı ama kimse morfoloji %0 demedi bizde bilmiyorduk heüz. sonra bir iki ay sonra tekrar gitti bu sefer detaylara kadar öğrendik sorunu, arkasından zorla beni götürdü bende rahimde et beni çıktı büyük bir ben. amaliyat oldum tüplere de bakıldı. eşim defalarca doktora gitti hiç biri bir tedavi önermedi. ortada kala kaldı. en son biri zorlayarakta olsa proxeed plus önerdi ama almadık onu. Sonrada burdan keçiboynuzunu falan araştırdık.

cuma günü tekrar bir test yaptırdık aklımda kalanlar;
sperm sayısı 23 milyon (çok düşmüş 70 milyon civrı idi)
ileri hareketli sperm sayısı 2,5 milyon
Morfoloji(kruger e göre) %0 dı bu testte %1 e çıkardık.

uyguladıklarımız 2 aydır falan sabah akşam keçiboyunuzu suyu, sabahları akşamdan zeytin yağına konulmuş kuru incir bir tane
başka birşey yapamdık. şimdilik iyi gidiyor
şu anda keçiboyunuzuna devam ediyor, zinko, evicap,folik asit kullanmaya başaldı bir haftadır, arı sütü bal polen zencefil, karanfil ve bir sürü karışımdan oluşan bir şey aldık 4-5 gündür de ona başladı.
bakalım bu adette aşılama için başlayacağız sanırım 18-19 falan olur. ilaçlar yumurtaların büyümasi falan derken 10 günde öyle geçse 18-20 günümüz var. belki o zamana bu kullandıkları ile eşimin sperm kalitesi biraz daha artar.
bilgili arşkadaşalr bu değerlerle normal hamilelik gerçekleşir mi.

%1 olan morfoloji %4 üzerine çıkarmak
2,5 milyon olan hareketli sayısını 3 milyon üzerine çıkarmak kolay görünüor ama hiçte kolay değil yaws

her şeyi ben söylemeden yapıyor, ialçlarını bile takip ediyor doktorar koşa koşa gidiyorda şu sigarayı bir bıraktırabilsem, en azından 3-4 ay. hormonlar tavan yapacakta.
kızlar bunun için özel bir formülünüz var mı:))

ben bu sabah karın ağrısıyla uyandım. bacaklarıma vurdu ağrı. şimdilik karın ağrım geçti ama bacak ağrısı devam ediyor. ama gece
üstüm açılmış evde hala soğuk, üşüdüm sanırım. birde karnıma ve kasıklarıma arada iğne batıyor gibi oluyor.
göğüslerim öyle acıyor ki yatakta dönerken bile felaket canım yanıyor. adet tarihim 18'de. hayırlısı artık. bana doktorum şu tarihte test yaptır demedi, adetin olursa ya da günün geçerse gel dedi.. ama benim adetlerim düzensiz olduğu için ben test yapırırım haftaya kadar adet görmessem.

beni eşimde ilk sperm analizinde sperm sayısı düşük çıkmıştı onada keçi boynuzu E vitamini vs vs bir sürü kür yaptık ama en son gittiğim dr bunların kilo aldırmaktan başka faydası olmayacağını söyledi bizde aşılama denedik :44::44::44:
sigara konusundada benimkide içiyodu bende eğer tutmazsa aşılmam sigarayı bırakmazsan bi daha gitmiyorum doktora dedim şimdi günde 1 tane içiyo:):):

canım umarım bu ağrılar hayırlı bir işarettir genelde aşılamadan 12 gün sonra test isteniyor kaç gün oldu senin

bizde hiç bir şey uygulamadan sayı 70 milyon civarı idi. ama morfoloji 0 dı. şimdi ilaçla morfoloji %1 olmuş ama total sayı 23 milyona düşmüş

hayırlı olsun canım. pozitif sonuç göresin inşallah. su gibi akıp geçsin zamanın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…