Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Son düzenleme:

canım bitanem, bu sonuçlara kadın doğum doktoru süper demiştir eminim. bize de öyle diyorlar. ki yıkama sonrası da bizim de 2. aşılamada 23 milyonun 20 milyonu ileri hızlı hareketli idi. bende 4 yumuta vardı. hareket %100 dü. ama sonuç negatif. neden çünkü morfoloji%1 ya da %0 sebep bu. özellikle de baş anomalisi fazlaysa dölleyemiyor yumurtayı. bzi şuanda ankara da kaan aydos hocaya gidiyoruz eşim için. önce onun bu morfoloji problemi aşılmadan tüp hatta mikroenjeksiyon bile başarısız oluyor çoğunlukla (kadınlar kulubünde erkek infertilitesi forumalrına bak.) nacizane tavsiyem ben ce ankaraya kaan aydos a gidip bi muayene olun derim. istersen adres ücret bilgisi veririm. morfoloji de çoğunluk onun hastası zaten. çok çok özür diliyroum moralini bozduğum için. ama inan canı gönülden yardımcı olmaya çalışıyorum. morfoloji çok öenmli bir problem ayrıca %0 %1 bi fark yok %6 lar bile çok zorlanıyor hamile kalmakta. felaket tellalı olmak istemiyorum ama ben çok zaman kaybettim 30 yaşımdayım. siz kaybetmeyin. şu forumda kaybettiğimzi zaman azıcık işe yarasın. işi gücü bırakıp sırf bu yüzden burdayım.

morfoloji için kaan aydosun tavsiyelerini ve başladığı tedavileri paylaşabilirmisin. ilaçları falan. kaan aydosa bizde gitmek istiyoruz ama maddi durum işte. birde muayene fiyatlarını falan özelden bildirebilirmisin belki sandığımız kadar değildir. ama her seferinde istanbuldan oraya gitmek çok maliyetli olur

canım kesınlıkle cok haklısın. şimdiye kadar 3 dr a gıttım. hepside hersey normal dedıgı ıcın ben pek ıncelemedım. ama duuur gidicem dr.a hasta olım. o zaman hepsini tek
tek sorucam onlara ben. hersey normal deyıp aşılama yapıyorlar. nasıl sınırlendım şimdi yaa. sonuçları tüp bebekteki dr. gösterıp bıde onunla konuşucam.
sperm sayısı 63mılyon %13 başanomalısı normal olursa 8.190.000 normal oluyor. buda cokmu düşük. 1 tanesı bılemı 6 tane yumurtaya gıremıyor anlamıyorum. Gerçi boyle hesaplanmaz ama :) işte kendıme tesellı olsun.
ankarada kımı tavsıye edıyorsun ve ücretler konusunda bılgılendırımısın?

ben de kaana hocayı bu morfoloji sorununu öğrenince kadınalr kulubünden bir sürü kişinin avsiyesiyle buldum. ankara üni. de oktor. normalde muayenehanesi yokmuş. ama onu da yeni açmış. biz muayenehanesine gittik. muayene ücreti 300 lira. ama 1 keregidiyorsun sonra herşeyi mail üzerinden takip ediyor. ilaçları maille söylüyor. test sonuçlarınıordan değerlendiriyor. yani paracı bir adam değil bence.

kuzum kadın doğum doktoru sayıya hıza bakıyor tamam. morfoloji pek önemsenmiyor. sonra da hooop sebepsiz infertilite. hatta inatla savunanlarda var. ama benim yaşadığım deneyim araştırmalarım yurtdışında yapılan araştırma sonuçları hepsi morfolojiyi işaret ediyor. ne deyim hakkımızda hayırlısı. yine de rabbime çok şükür şanslıyız. sperm var hareket var yumurta var. allah en yakın zamandahepimizin birden yüzünü güldürsün.

Amin canım. bende şimdi morfolojiyi okuyorum. kaan hocayı tavsiye ediyorlar. yinede kendime biraz zaman vermek istiyorum. ramazandan sonra tüp düşünüyorum. o zamana kadar eşimde sigarayı bırakırsa belki daha iyi sonuç alırız. Rabbim Hepimizin yardımcısı olsun.

canım zaten eşine uygulanacak tedavi 3 ila 6 ay arası sürecek. istesende hemen tüp yapmayın diyecek doktor.

CNM TEŞEKKÜR EDERİM...RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN....VAKİT ANCAK BURDA BİZİMLE GEÇER

toplangel ark. merhaba nasılsın . nasıl gidiyor hamilelik . bugün 2. testini yaptıracaktın diye hatırlıyorum umarım 2 katına çıkmıştır kendine çok dikkat et.

herkese merhaba, nasılsınız bugun? bugün aşılamamın 4. günü:26::26::26: aşırı gaz var ben de bir de ishal olmuşum ...benim gibi olan var mı aranızda?

herkese merhaba, nasılsınız bugun? bugün aşılamamın 4. günü:26::26::26: aşırı gaz var ben de bir de ishal olmuşum ...benim gibi olan var mı aranızda?

sanırım aynı gün yaptırdık benimde 4. günüm ama bende yok öyle bişey sadece hafif bi kasık ağrısı var ne zaman test yaptıracaksın

sanırım aynı gün yaptırdık benimde 4. günüm ama bende yok öyle bişey sadece hafif bi kasık ağrısı var ne zaman test yaptıracaksın

ya bilemiyorum aslında 14. günü test yapın deniyor ama, 12. günü dayanamayıp test yaptırabilirim, 12. günden sonra belli oluyomuş çünkü 21 haziranda yani, sen ne zaman test yaptıracaksın? bu arada aşılaman hayırlı olsun..pozitif sonuçlr alırız inşallah..

cnm 2 gün daha sabret derim...net sonuç alırsın...şimdi yaptırısan varsa bile değeri düşük çıkabilir...gene de sen bilirsin

canım doktor bana 22 sinde yaptır dedi inşallah pozifizdir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…