cnm 2 gün daha sabret derim...net sonuç alırsın...şimdi yaptırısan varsa bile değeri düşük çıkabilir...gene de sen bilirsin
canım doktor bana 22 sinde yaptır dedi inşallah pozifizdir:)
ben aşılama yaptırmadım amaa gecikme var bendede tahlil verdim genellikle oluyor amaa varsada yoksada bakayım dedim taşınıcam ona göre hareket ederim.nerdeyse 5 yıllık evliyim.Artık hiç olmayacakmış gibi geldiğinden hiçbişeyime dikkatte etmiyorum.Ama yinede ne oluuurr ne olmaazz.:97::97:Toplan gel canım benim inşallah hayırlısıylaa katlanmıştır sonucun...
cnm şükür 129 a yükselmiş...rabbim hepinize versin inşallah
of çok güzel yaaa nası bi duygu eminim çok güzeldir
ben böyle duydukça çok mutlu oluyorum canımmm çok sevindim sıkı sıkıı tutunsun anneciğine inşallahhhh
slm kızlar..
aşılamamın 10.günü.. ne heyecan ne de umut..hiçbir şey hissetmiyorum
slm kızlar..
bende öyleyim hiç umudum yok nedense ama bi yandanda korkuyorum işim çok stresli şu an bile cinlerim tepemde :26:slm kızlar..
ben aşılama yaptırmadım amaa gecikme var bendede tahlil verdim genellikle oluyor amaa varsada yoksada bakayım dedim taşınıcam ona göre hareket ederim.nerdeyse 5 yıllık evliyim.Artık hiç olmayacakmış gibi geldiğinden hiçbişeyime dikkatte etmiyorum.Ama yinede ne oluuurr ne olmaazz.:97::97:Toplan gel canım benim inşallah hayırlısıylaa katlanmıştır sonucun...
canım ya inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleride paylaşırsın bizimle :)
hayırlısı olsun canım ya aşılamadan sonra ne zaman test yapılıyor ne kadar daha bekleyeceksin benim pek bir bilgim yok
canım sonuçtyan haberdar ety bizi hayırlısı olur inşallah
bende öyleyim hiç umudum yok nedense ama bi yandanda korkuyorum işim çok stresli şu an bile cinlerim tepemde :26:
doktor 15.gün test öneriyor,hafta sonuna denk geldiği için 14.gün de yaptırabilirsin dedi.. ama benim test için cesaretim yokdaha önceki 2 negatiften sonra 3.ye cesaret edemiyorum..
açelyacım cnm ben formlardan okuduğum kadarıyla gebelerin çoğu 3.aşılamada hamile kalmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?