Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben aşılama yaptırmadım amaa gecikme var bendede tahlil verdim genellikle oluyor amaa varsada yoksada bakayım dedim taşınıcam ona göre hareket ederim.nerdeyse 5 yıllık evliyim.Artık hiç olmayacakmış gibi geldiğinden hiçbişeyime dikkatte etmiyorum.Ama yinede ne oluuurr ne olmaazz.:97::97:Toplan gel canım benim inşallah hayırlısıylaa katlanmıştır sonucun...

cnm şükür 129 a yükselmiş...rabbim hepinize versin inşallah

canım sonuçtyan haberdar ety bizi hayırlısı olur inşallah

hayırlısı olsun canım ya aşılamadan sonra ne zaman test yapılıyor ne kadar daha bekleyeceksin benim pek bir bilgim yok

doktor 15.gün test öneriyor,hafta sonuna denk geldiği için 14.gün de yaptırabilirsin dedi.. ama benim test için cesaretim yok daha önceki 2 negatiften sonra 3.ye cesaret edemiyorum..

doktor 15.gün test öneriyor,hafta sonuna denk geldiği için 14.gün de yaptırabilirsin dedi.. ama benim test için cesaretim yok daha önceki 2 negatiften sonra 3.ye cesaret edemiyorum..

açelyacım cnm ben formlardan okuduğum kadarıyla gebelerin çoğu 3.aşılamada hamile kalmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…