Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallahh ne diyeyim.. dua ediyorum hepinize,siz de benim için dua edin..

sağolasın cnm..bende hepinize dua ediyorum...birbirimizi hiç tanımıyoruz ama içimizden biri gibi oldunuz...ben dualarımda önce sizler için istiyorum sonra kendim için istiyorum..rabbim herkese versin,sonra bana nasip etsin diye

cnm hepimiz göbeklerimizi beraber büyüteceğiz

evet canım bazen diğer topiklere bakıyorum bebişlerinin odalarını kıyafetlerini falan paylaşıyorlar bizde hemencecik hamile kalıp sana yetişelim sonrada cicilerimizi paylaşırız :)

doktor 15.gün test öneriyor,hafta sonuna denk geldiği için 14.gün de yaptırabilirsin dedi.. ama benim test için cesaretim yok daha önceki 2 negatiften sonra 3.ye cesaret edemiyorum..

öyle düşünme canım ya bugün sabah doktorum programında olumlu düşünmenin öneminden bahsetti ve öyle örnekler verdiki televizyonun karşısında bile düşüncesiyle beni etkiledi çok ilginçti o yüzden neymiş olumlu düşünecekmişiz :))

ben de sigarayı arttırdım,aşılamadan sonra bırakmam gerekirken günde 1 pakete çıkardım..sanırım benim de cinlerim var

bitanem ya yapma ama öyle bak ben çocuk gelişimciyim birgün anne karnındaki bir bebeğin video görüntülerini izletiyordu hocamız fakültede hamile kadın balkonda yanındada eşi sigara içiyor kadın nefs alırken açık havada olmasına rağmen eşinin üflediği dumandan çok az içine çekiyor duman bebeğin göbek bağından içeriye girdiği anda bebek elleriyle göbek bağını sıkıyor sanki dumanı engellemeye çalışır gibi ve anne karnında bir o yana bir bu yana çarpıyor kendini o görüntüyü izlerken ben bile boğuluyormuş gibi oldum biraz daha dikkat etmelisin bence senin için söylüyorum canım umarım beni yanlış anlamazsın zor bir durum anlamaya çalışıyorum benimde 2 olumsuz hikayem var geçmişimde bebeklerimi kaybettim ama ne yapalım hayat devam ediyor ve ben en kısa zamanda hamile kalacağıma eminim Allahın izniyle :)

kızlar ben kaçtım dikkat edin kendinize benim kociş geliyor diyarbakırdan yolda şimdi sevdiği yemekleri falan yapayım :)

canlarım mutlaka sigarayı bırakın..bugün hastanede sıra beklerken daha 3 aylık bebek dogduğundan beri ameliyat oluyormuş boğazında doğuştan kitle varmış..hep bunlar sigaradan oluyor...hem bebek için hem kendiniz için söylüyorum...o güzel ciğerlerinize şu pis zehiri çekmeyin lütfen

hadi sigara bırakılırda bu stres ne olacak ben tedavi merkezinde çalışıyorum hastalar bazen beni deli ediyo yaaaaaa:95:

Kızlar merhabalar....Dilerim herkezin Rabbim gönlüne göre verir ..İnşallah

Son düzenleme:
kızlar Merhabalar...Nasılsınız.Toplandagel tekrar terik ederim canım.Bende Çarşamba doktora gidecem.dün akşam Klomenin sonunu içtim bakalım.yumurtama bakılacak.sonrasında iğne ve aşılama.bu ilk aşılamam olacak.Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah..Heyecan var şimdisen yaaaa

ayyyyyyyyyyyyyyyy çok komik ya.toplandagel yazmışım yanlışlıkla.ilahi ben.Kusura bakma canım olurmu.kafam dalgalı ya.onun için sanırım .ama komik olmuş ya...

hiç heyecanlanma canım bende cuma günü ilk aşılamamı yaptırdım çok heyecanlıydım ağladım hatta gitmeden normal muayeneden pek farkı yokmuşama tahlil gününü beklemek daha heyecanlı 4. gün bugün 8 gün kaldı nasıl geçecek bilmiyorum hepimiz için hayırlısı olsun

ayyyyyyyyyyyyyyyy çok komik ya.toplandagel yazmışım yanlışlıkla.ilahi ben.kusura bakma canım olurmu.kafam dalgalı ya.onun için sanırım .ama komik olmuş ya...

cnm çarşambaya yumuşların kocaman olurlar inşallah:64ne demek cnm istediğin kadar yanlış yazabilirsin

arkadaşlar benim sonuç 0,308 çıktı yani gebelik yok.Ama beni düşündüren prolaktin hormonu yani süt hormonunun yüksekliği 499 çıktıı çok şaşırdım.Hayırlısı bakalım doktor ne diyecek göreceğiz yarın.Nette yüksek prolaktin hormonu tümöre bağlıdır diyor.Umarım öyle birşey değildir benimkisiii çok moralim bozukk

Allah yardımcın olsun tatlım.Güzel haberler ver inşallah.Arkandanda ben geleyim

cnm çarşambaya yumuşların kocaman olurlar inşallah:64ne demek cnm istediğin kadar yanlış yazabilirsin

inşallahhhhhhhhhhhhhhhh Canım ya.Dua ediver bizlere tatlı anne.Çok ihtiyacımız var duaya...

canım allah hakkınızda hayırlısını versin. moral bozmak inan hiç istemem ama morfoloji %0 olunca aşılamada şans max. %10 bu konuda uzman profların yabancı yayınların söylediği oran. o yüzden kendini çok kaptırma. ama inşallah sen o %10 a girersin benim için umut ışığı olursun. yarın aşılama onrası eşinin değerlerini senin yumuş sayını yazar mısın? seni özellikle takip ediyorum bitanem. bol şans. rabbim yardımcın olsun. bide hangi şehirdesin. nerde yaptırıyorsun doktorunun yorumu ne onları da eklersen memnun olurum. görüşürüz.[/QUOTE]

mrb canım aşılama yapıldı doktor yumurta sayısı hakkında bişey söylemedi spermlerin hızlı ileri hareket oranının düşük olduğunu söyledi...........açıkçası çok umudum yok...........bundan sonra tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.hayırlısı..........adana da yaptırdım.

cnm şükür 129 a yükselmiş...rabbim hepinize versin inşallah

maşallah size..

canım hayırlısı olsun..prolaktin hormonu strese bağlı olarak da yükselebilir, bence kötü şeyler düşünme..ben de ilk hormon testi yaptırdığımda, adetim gecikince stres yapmıştım ve prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı, doktorum 2 gün sonra tahlili tekrarladı, değerim normal çıktı..

cnm hayırlısı olsun...yanlız prolaktin hormonu ilacı kullanmalısın..çünkü bu hormon bozuk olursa çocuğun olmasını engelleyebilir.

canlarım benim bebek 2 aylık olunca sizinkiler 1 aylık olacak...yani aralarında bi fark olmayacak

Gülbebekcim prolaktin 25 e kadar normalmiş benim 27 çıkmış...sana büyük ihtimalle ilaç verir hemen normale döner...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…