inşallahh ne diyeyim.. dua ediyorum hepinize,siz de benim için dua edin..
cnm hepimiz göbeklerimizi beraber büyüteceğiz
doktor 15.gün test öneriyor,hafta sonuna denk geldiği için 14.gün de yaptırabilirsin dedi.. ama benim test için cesaretim yokdaha önceki 2 negatiften sonra 3.ye cesaret edemiyorum..
ben de sigarayı arttırdım,aşılamadan sonra bırakmam gerekirken günde 1 pakete çıkardım..sanırım benim de cinlerim var
canlarım mutlaka sigarayı bırakın..bugün hastanede sıra beklerken daha 3 aylık bebek dogduğundan beri ameliyat oluyormuş boğazında doğuştan kitle varmış..hep bunlar sigaradan oluyor...hem bebek için hem kendiniz için söylüyorum...o güzel ciğerlerinize şu pis zehiri çekmeyin lütfenevet canım bazen diğer topiklere bakıyorum bebişlerinin odalarını kıyafetlerini falan paylaşıyorlar bizde hemencecik hamile kalıp sana yetişelim sonrada cicilerimizi paylaşırız :)
öyle düşünme canım ya bugün sabah doktorum programında olumlu düşünmenin öneminden bahsetti ve öyle örnekler verdiki televizyonun karşısında bile düşüncesiyle beni etkiledi çok ilginçti o yüzden neymiş olumlu düşünecekmişiz :))
bitanem ya yapma ama öyle bak ben çocuk gelişimciyim birgün anne karnındaki bir bebeğin video görüntülerini izletiyordu hocamız fakültede hamile kadın balkonda yanındada eşi sigara içiyor kadın nefs alırken açık havada olmasına rağmen eşinin üflediği dumandan çok az içine çekiyor duman bebeğin göbek bağından içeriye girdiği anda bebek elleriyle göbek bağını sıkıyor sanki dumanı engellemeye çalışır gibi ve anne karnında bir o yana bir bu yana çarpıyor kendini o görüntüyü izlerken ben bile boğuluyormuş gibi oldum biraz daha dikkat etmelisin bence senin için söylüyorum canım umarım beni yanlış anlamazsın zor bir durum anlamaya çalışıyorum benimde 2 olumsuz hikayem var geçmişimde bebeklerimi kaybettim ama ne yapalım hayat devam ediyor ve ben en kısa zamanda hamile kalacağıma eminim Allahın izniyle :)
kızlar ben kaçtım dikkat edin kendinize benim kociş geliyor diyarbakırdan yolda şimdi sevdiği yemekleri falan yapayım :)
o zaman hastalara kızalımhadi sigara bırakılırda bu stres ne olacak ben tedavi merkezinde çalışıyorum hastalar bazen beni deli ediyo yaaaaaa:95:
onlara kızıyorum sonrada üzülüyorum ama bazılarına üzülmüyorum gerçekten arsız oluyolaro zaman hastalara kızalım
hiç heyecanlanma canım bende cuma günü ilk aşılamamı yaptırdım çok heyecanlıydım ağladım hatta gitmedenkızlar Merhabalar...Nasılsınız.Toplandagel tekrar terik ederim canım.Bende Çarşamba doktora gidecem.dün akşam Klomenin sonunu içtim bakalım.yumurtama bakılacak.sonrasında iğne ve aşılama.bu ilk aşılamam olacak.Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah..Heyecan var şimdisen yaaaa
ayyyyyyyyyyyyyyyy çok komik ya.toplandagel yazmışım yanlışlıkla.ilahi ben .kusura bakma canım olurmu. kafam dalgalı ya.onun için sanırım .ama komik olmuş ya...
hiç heyecanlanma canım bende cuma günü ilk aşılamamı yaptırdım çok heyecanlıydım ağladım hatta gitmedennormal muayeneden pek farkı yokmuş ama tahlil gününü beklemek daha heyecanlı 4. gün bugün 8 gün kaldı nasıl geçecek bilmiyorum hepimiz için hayırlısı olsun
cnm çarşambaya yumuşların kocaman olurlar inşallah:64ne demek cnm istediğin kadar yanlış yazabilirsin
cnm şükür 129 a yükselmiş...rabbim hepinize versin inşallah
arkadaşlar benim sonuç 0,308 çıktı yani gebelik yok.Ama beni düşündüren prolaktin hormonu yani süt hormonunun yüksekliği 499 çıktıı çok şaşırdım.Hayırlısı bakalım doktor ne diyecek göreceğiz yarın.Nette yüksek prolaktin hormonu tümöre bağlıdır diyor.Umarım öyle birşey değildir benimkisiii çok moralim bozukk
arkadaşlar benim sonuç 0,308 çıktı yani gebelik yok.ama beni düşündüren prolaktin hormonu yani süt hormonunun yüksekliği 499 çıktıı çok şaşırdım.hayırlısı bakalım doktor ne diyecek göreceğiz yarın.nette yüksek prolaktin hormonu tümöre bağlıdır diyor.umarım öyle birşey değildir benimkisiii çok moralim bozukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?