Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm hayırlısı olsun...yanlız prolaktin hormonu ilacı kullanmalısın..çünkü bu hormon bozuk olursa çocuğun olmasını engelleyebilir.

inşallahh dediğiniz gibidirr ben sanırım kimyasal bir gebelik geçirdim gibi geliyor amaa sonuç adete yakınken düşebiliyor çoğu bayanda bu oluyormuş ama bilinmiyormuş prolaktin hormonu yumurtanın ve spermin kalitesini bozduğu için gebelik oluşsa bile engelliyormuş umarımm hakkımda hayırlısı olur yarın doktora gideceğim inşallah iyi şeyler söyler...:96::96::96:

Gülbebekcim prolaktin 25 e kadar normalmiş benim 27 çıkmış...sana büyük ihtimalle ilaç verir hemen normale döner...

benimki 499.9 seçim sonucu gibi mübarekk 49 sandım başta ama bu şekilde yazıyor 499,9 çok yüksek inşallahh gebelikle prolaktin sonucu karışmıştır:90: yok ben ruh halimi pek iyi hissetmiyorummm:90::90: sinirden hem gülüyorum hem ağlıyorum töbee töbeee

cnm benm çok tatlısın prolaktin hormonu sinirde yapar şimdi sende..annemden biliyorum....göğüsünden süt gelio mu?bi baksana cnm

Gülbebekcim prolaktin 25 e kadar normalmiş benim 27 çıkmış...sana büyük ihtimalle ilaç verir hemen normale döner...

mrb toplangel değerinin yükselmesine çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.doktor bana herhangi bir jel ya da hap vermedi.bir de neye dikkat etmem gerekiyor acaba?

cnm benm çok tatlısın prolaktin hormonu sinirde yapar şimdi sende..annemden biliyorum....göğüsünden süt gelio mu?bi baksana cnm

süt toplanmış gibii çokk şişşş amaa dokunamıyorum bilee çok acıyor toplangel sende gerçekten çok tatlısın sizleri iyiki tanımışımmm

mrb toplangel değerinin yükselmesine çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.doktor bana herhangi bir jel ya da hap vermedi.bir de neye dikkat etmem gerekiyor acaba?

cnm aşılama olan herkese veriyorlar diye biliyorm...çünkü progestron hapı gebeliğin daha iyi oluşmasına ortam hazırlıyor cnm..bilmiyorum dr sana neden vermedi! Vallahi cnm ben kendime hiç dikkat etmiyorum ama...sen mümkün olduğunca ev süpürme..ağır birşey kaldıma....folik asit mutlaka için kızlar...çok ama çok önemli

canlarım benim bebek 2 aylık olunca sizinkiler 1 aylık olacak...yani aralarında bi fark olmayacak

eee canımm öylede olması gerek demi aramızdan birileri daha tecrübeli olsunki acemilik çekmeyelim hepimiz aynı anda doğum yaparsak bilmediklerimizi kime soracaz ama değilmi

geçmiş olsun canım ama o değerlerde laboratuarın değer aralığıda önemli bence yani değer aralığı hangi aralığa kadar normal diyor ?

eee canımm öylede olması gerek demi aramızdan birileri daha tecrübeli olsunki acemilik çekmeyelim hepimiz aynı anda doğum yaparsak bilmediklerimizi kime soracaz ama değilmi

tabi haklısın cnm....siz nede olsa bebişlerinize güzel isimler bulacaksınız.bende çaktırmadan sizden çalıp kendi bebişime koyacam

kızlar ya ben bişey soracam şimdi benim hamile kalmakla ilgili sıkıntım yok daha öncede çok şükür istediğim zamanlarda hamile kaldım 2 kere ama bebekler yaşamadı sorun kan pıhtılaşması iimiş yani uzatmadan hamilelikle ilgili hiçbir sorunumuz yok ama ben hemen hamile kalmak beklemek istemiyorum bu şartlar altında aşılama şansımız % kaç ihtimal bileniniz varmı ya Rabbim kimseyi bebk kokusundan mahrum bırakmasın Rabbim dileyen herkese en hayırlı zamnada en hayırlı şekilde bu duyguyu yaşatsın (amin)

cnm aşılamada şans %15-%20 miş yani normal ilişkiyle aynı gibi...ama sorunun yoksa hemen tutabilir...cnm bende 1 defa gebelik geçirdim o sıra bilmeden antibiyotik kullandım..bebeği aldırmak zorunda kaldım...sonra bende kist oluşmuş bilmemişim...1 yıl sonra kistim alındı..doktor artık herşeyin normale döndü normal yolla hamile kalırsın dedi..bizde bi an önce olsun die aşılama yaptırdık

ay canım doğru diyorsunda hiç beklemek istemiyorum 2.5 ay önce kürtaj oldum bende bebeğim ölmüştü karnımda ama onun kalp atışlarını duydum ya artık sabredecek enerjim yok bakalım temmuzda başlıycaz biz yeniden denemeye 3 ay deniycem olmazsa aşılama düşünüyorum ama inşallah Rabbim beni benimle birlikte isteyen herkesi bnekletmeden mutlu sona ulaştırsın :)

selam kızlar
bugun ben 2.aşılamamı oldum 27 haziran test günüm
listeniz felan yokmu varsa benide ekleyin

cnm haziranda bol bol dinlen o zaman

Camenta (2. asilama)28 mayıs asılama yapıldı. SONUC?

Toplangel (1. asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC HAMİLEEEEE

Liman (2.asilama) 28 mayis aşılama yapıldı. SONUC?

Baharb (2. asilama) 29 mayis aşılama yapıldı.SONUÇ?

Calimero08 (1. asilama) 30 mayis yapıldı.SONUÇ?

Melodi2 3O mayis aşılama yapıldı.SONUC?

Dyd 4 haziran aşılama yapıldı.SONUC?

Açelya30 4 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ?

Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı.8 haziran Regl 1. gün.Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik

Aysbah(2.aşılama)13 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…