Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
EVET CNM İLK AŞILAMAMDI...İNŞALLAH BU AY HEPİNİZİN TUTAR

inşallah canım bu kezde tutmazsa artık ara verecegim
maddi yönü bi yana manevi olrakta cok yıprandım artık....
asılaması tutmuş olarak bize tavsiyelerin ne?
aiılama sırasında kanamam oldu ilkinde olmamıştı doktorum bunun ola bilecegini korkacak bişi olmadigini belirtti
sende öyle bişi oldumu?

toplangel canım arkadaşım tebrik ederim değerin katlanmış rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah
benimde bugün 11. günüm yarın idrar testi yapsam çıkarmı acaba ya:26::26::26::26:

aysbah canım aşılaman hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın bebişin gelir hemen annesini üzmeden

toplangel canım arkadaşım tebrik ederim değerin katlanmış rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah
benimde bugün 11. günüm yarın idrar testi yapsam çıkarmı acaba ya:26::26::26::26:

SAĞOL CNM İNŞALLAH YARIN GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ

maria kıyamam cnm sana ben burada kime sorduysam hepsi kullanıyordu...

anlamadım zaten rahim filmi de çekmedi bilmiyorum hap şu yuvarlak top gibi olanlar mı acaba evde o haptan var da kullansam mı acaba?bir de bugün ve yarın ilişki önerdi siz de var mıydı ?desteğin için tşk.ederim canım

selam kızlar
bugun ben 2.aşılamamı oldum 27 haziran test günüm
listeniz felan yokmu varsa benide ekleyin

mrb bende bugün ilk aşılamamı oldum hayırlı olsun.size jel ya da hap verdi mi?bir de öncesinde rahim filmi çektiniz mi?çok sordum ama ne yapacağımı bilmiyorum ..............:18:

canım haklısın galiba ben biraz daha bekleyim o zaman nasıl dayancaksam tabi

cnm ilişki çok önemli..mutlaka 2 gün unutmaprogestron yuvarlak beyz yumuşak cnm.....rahim filmi bende çekilmedim ben kist ameliyatı olmuştum doktor o zaman bakmış tüplerim açıkmış....İSTEDİĞİNİ SORABİLİRSİN

Son düzenleme:
mrb bende bugün ilk aşılamamı oldum hayırlı olsun.size jel ya da hap verdi mi?bir de öncesinde rahim filmi çektiniz mi?çok sordum ama ne yapacağımı bilmiyorum ..............:18:

canım sanada hayırlı olsun
evet bana jel verdiler ilk aşılamamda verdikleri gibi
sanada verdilermi?

cnm bende hiç kanama olmadı....aşılama olduktan 1gün sonra ilişki 1 gün ara tekrar ilişki önerdi...ilişkiden sonra hemen kalkma bacak bacak üstünde bacağını havaya kaldır duvara daya bi 30 dk....kendini çok yorma dinlen...ben normalde çok iş yapardım...aşılama gününden bugüne uzanmaya çalıştım...gerçi unutup pazardan ağır eşya taşımıştım...

cnm EVDEKİ İLACIN üzerinde ismi yazıyor mu?ÖZELDE Mİ YAPTIRDIN?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…