cnm EVDEKİ İLACIN üzerinde ismi yazıyor mu?ÖZELDE Mİ YAPTIRDIN?
evet özelde yaptırdım iyi bir yer doktoru bayan diye tercih ettim..........dolapta ilacı bulamadım......adet gecikmesi için yazmıştı adetim o gün gelince almış ama içmemiştim özelde ismini yazarsan aldırırım eşime........
bende sadece crione kullanıyorum progestan vermedi bana ilk aşılamamdada vermemişlerdi progestanı
progestan 100 mg 30 yumuşak kapsül sabah akşam 1 tane....crinone vajinal jel kullandım...
progestan 100 mg 30 yumuşak kapsül sabah akşam 1 tane....crinone vajinal jel kullandım...
toplangel canım arkadaşım tebrik ederim değerin katlanmış rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah
benimde bugün 11. günüm yarın idrar testi yapsam çıkarmı acaba ya:26::26::26::26:
canım progestanı buldum.bunu içiyor muyuz yoksa vajinal yoldan mı alacacağız?
slm arkadaşlar en yakın arkadaşım bu gün aşılama yaptırdı. şimdi birlikteyiz ve çok ağrısı var. sizde de öyle oldu mu . aşılama sonrası ilk günler neler yaşadınız yazar mısınız acillll lütfen
Toplangel (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz yolda.yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUC?
Dyd (?.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUC?
Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?
inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?
Maria73 (1.aşılama) 13 haziran aşılama yapılacak
Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC = Negatifi gördü,umudunu önümüzdeki aya devretti.
Liman (2.asilama) 28 mayis aşılama yapıldı. SONUC = Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ = 8 haziran Regl 1. gün.Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ = Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ = 11haziran Regl 1. gün.Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Kızlar merhaba
Bu ayda benim nazlı meleğim benimle değilmiş,anneciğine gelmemiş.Hayırlısı olsun...Umuda ve sabıra devam.
Toplangel 2.test sonucununda iyi olmasına çok sevindim canım.
Hepinizi öpüyorum.
İyi geceler.
çokkk ama çookkk sevindim Allah tamamına erdirsin inş. :)şükür dün sonucu öğrendim pozitif cnm
toplangel merhaba canım.ayyy bugün çok güldüm kendi kendimi işyerinde.İsmini yanlış yazmışım oda komik olmuş canım yaa.neyse.Canım bişey soracam şimdi ben ilk aşılamamı yaptıracam cuma veya cumartesi tam belli değill.Eşim benden daha stresli inan.Hastanede nasıl olacak o sperm örneğini vermek .Eşim stres yapıyo şimdiden.Ne diyeceğimi bilemiyorum bende.ayy üzülüyorum ya onada.Hayırlısıyla bir atlatsak şu işi.
çokkk ama çookkk sevindim Allah tamamına erdirsin inş. :)
canım akşama kadar seni bekledik...canın sağolsun arkadaşım.
dilerim en kısa zamanda gebeliğin gerçekleşir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?