Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm EVDEKİ İLACIN üzerinde ismi yazıyor mu?ÖZELDE Mİ YAPTIRDIN?

evet özelde yaptırdım iyi bir yer doktoru bayan diye tercih ettim..........dolapta ilacı bulamadım......adet gecikmesi için yazmıştı adetim o gün gelince almış ama içmemiştim özelde ismini yazarsan aldırırım eşime........

progestan 100 mg 30 yumuşak kapsül sabah akşam 1 tane....crinone vajinal jel kullandım...

bende sadece crione kullanıyorum progestan vermedi bana ilk aşılamamdada vermemişlerdi progestanı

toplangel canım arkadaşım tebrik ederim değerin katlanmış rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah
benimde bugün 11. günüm yarın idrar testi yapsam çıkarmı acaba ya:26::26::26::26:

canım listede aşılama tarihin 4 haziran görünüyor.doğru mu?ben de 4 haziranda yaptırdım bugün 10.gün.. benimde içimden idrar testi yapmak geçiyor,ebe bir arkadaşım döllenmeden 10 gün sonra idrarda çıkıyor genellikle demişti,tabi çıkmama olasılığıda var :)

slm arkadaşlar en yakın arkadaşım bu gün aşılama yaptırdı. şimdi birlikteyiz ve çok ağrısı var. sizde de öyle oldu mu . aşılama sonrası ilk günler neler yaşadınız yazar mısınız acillll lütfen

cnm 17 gün önce aşılama oldum...ilk başlarda çok şiddetli kasık ağrısı yaşadım..birkaç gün buna göğüs ağrısı da eklendi..göğüslerim çok şişti kullandığımız ilaçların yan etkileri bunlar...bütün arkadaşlarımda bu belirtiler vardı...şuan bile hafif göğüs ağrım var..tedirgin olmasın...üzgünüm ama birkaç gün böyle şiddetli ağrılar çekecek

Toplangel (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz yolda.yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Dyd (?.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUC?

Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

Maria73 (1.aşılama) 13 haziran aşılama yapılacak

Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC = Negatifi gördü,umudunu önümüzdeki aya devretti.

Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. 12 haziran ragl 1.gün.Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Liman (2.asilama) 28 mayis aşılama yapıldı. SONUC = Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ = 8 haziran Regl 1. gün.Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ = Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ = 11haziran Regl 1. gün.Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Son düzenleme:

canım akşama kadar seni bekledik...canın sağolsun arkadaşım.
dilerim en kısa zamanda gebeliğin gerçekleşir..

Kızlar merhaba

Bu ayda benim nazlı meleğim benimle değilmiş,anneciğine gelmemiş.Hayırlısı olsun...Umuda ve sabıra devam.

Toplangel 2.test sonucununda iyi olmasına çok sevindim canım.

Hepinizi öpüyorum.

İyi geceler.

cnm en güzel cvbı sen kendi kendine vermişsin...harikasın arkadaşım

toplangel merhaba canım.ayyy bugün çok güldüm kendi kendimi işyerinde.İsmini yanlış yazmışım oda komik olmuş canım yaa.neyse.Canım bişey soracam şimdi ben ilk aşılamamı yaptıracam cuma veya cumartesi tam belli değill.Eşim benden daha stresli inan.Hastanede nasıl olacak o sperm örneğini vermek .Eşim stres yapıyo şimdiden.Ne diyeceğimi bilemiyorum bende.ayy üzülüyorum ya onada.Hayırlısıyla bir atlatsak şu işi.

ayy cnm hiç sorma bizde özel biryerde sperm vermeye gittik eşimi küçücük bir wc ye soktular...eşim o kadar sinirli bir şekilde çıktı ki anlatamam.hem çok stresliydi hemde küçücük bi wc ...sinirden spermi bile gelmemiş..allahtan biraz gelmişte aşılamam gerçekleşti...onlar içinde gerçekten zor...inşallah atlatırsınız cnm...bu arada toplandagel daha güzelmiş

canım akşama kadar seni bekledik...canın sağolsun arkadaşım.
dilerim en kısa zamanda gebeliğin gerçekleşir..

Canım çok teşekkür ederim.Anca kendime gelip,pc yi açabildim.

Allah hepimize yardım etsin ve hayırlısını versin inşallah.

Elimizden geleni yapıp,teslim olmaktan ötesi yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…