Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bizim eve hastane çok yakın.arabayla 5 dakika bile değil.benimki eve gelirim, ben yapamam tuvalette filan diyo.sürekli kapı filan tıklanıyo diyo.ayyy gülüyorum artık ya napıyım...

kızlarrrrrrrrrrrrr selammmmmmmmmm ...maaalesef dün regli oldumm ..sonuç negatifffffffffffff((((((((((((zaten pek umutlu değildim tüplerde sorun var benim ve bu aşılama doğal olan tek yumoşa yapılmıştı ..olmadı işte çok üzgünümm... bu ay laparoskopi olucam inşallah ondan olumlu sonuçlarla dönerim :)

Canım çok teşekkür ederim.Anca kendime gelip,pc yi açabildim.

Allah hepimize yardım etsin ve hayırlısını versin inşallah.

Elimizden geleni yapıp,teslim olmaktan ötesi yok...

ne güzel söylemişsin canım ya.Gerçekten çok doğru.İnşallah hakkımızda en hayırlısı olur hepimiz için..

bizim eve hastane çok yakın.arabayla 5 dakika bile değil.benimki eve gelirim, ben yapamam tuvalette filan diyo.sürekli kapı filan tıklanıyo diyo.ayyy gülüyorum artık ya napıyım...

hayırlısıyla atlatırsınız inşallah

Son düzenleme:

cnm benim hayırlısı olsun bende laparoskopiyle kist ameliyatı oldum...göbek deliğinden ve kasıktan küçük bir kesi yapıyorlar...inşallah olumlu sonuçla dönersin

Canım hayırlısı olsun.Hani büyükler hep der ya;"vakti saati gelince,Allah ol deyince olur" aynen öyle....Eğer kısmetimizde annelik şerefine nail olmak varsa,meleklerimiz vakti saati gelince gelecekler bir şekilde,kimimize aşılama vesile olacak,kimimize tüp bebek vesile olacak,kimimiz bu tedavi sürecinde kendiliğinden hamile kalacak...

Son düzenleme:
cnm benim hayırlısı olsun bende laparoskopiyle kist ameliyatı oldum...göbek deliğinden ve kasıktan küçük bir kesi yapıyorlar...inşallah olumlu sonuçla dönersin

çok saol canımmmm..senin adına da çok sevindim ..sağlıcakla gelsin bebişin inşallah...laparoskopi çok zor değil yani umarım kolay geçer onun stresindeyim bilinmeyenin vermiş olduğu bişey sanırsam ..

Toplangel (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz yolda.yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Dyd (?.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUC?

Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

Maria73 (1.aşılama) 13 haziran aşılama yapılacak

Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC = Negatifi gördü,umudunu önümüzdeki aya devretti.

Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUÇ 12 haziran regl 1.gün.Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Liman (2.asilama) 28 mayis aşılama yapıldı. SONUC = Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ = 8 haziran Regl 1. gün.Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ = Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ = 11haziran Regl 1. gün.Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Son düzenleme:
arkadaşlar az önce arkadaşım bugün aşılama oldu çok ağrısı var diye yazmıştım. cevap yazmışsınız teşekkür ederim. şimdi de ağrı kesici kullanabilir miyim diye sordu bana. siz kullandınız mı bu sıkıntılı dönemde... şimdiden teşekkürler. Bu arada Rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda evlat versin inşallah.

saol tatlım .çok haklısın ama insan umutlanıyor sonra yıkıma uğruyor ..sonra tekrar toparlanabiliyoruz allahtan :))))))))inşallah er yada geç anne oluuruz da çektiğimiz sıkıntılara değer be tatlım..allah yazmış olsun yeter :)

çok saol canımmmm..senin adına da çok sevindim ..sağlıcakla gelsin bebişin inşallah...laparoskopi çok zor değil yani umarım kolay geçer onun stresindeyim bilinmeyenin vermiş olduğu bişey sanırsam ..

cnm ben de 1,5 ay kadar önce oldum..hiç ağrım sızım olmadı doktorum tüplerimi bile kontrol etmiş....sadece boğazım tahriş olmuştu...yaklaşık 45 dk sürüyo cnm..benim kistim alındı hemen hamile kaldım dilerim senin içinde öyle olur

vallahi cnm ben kullanmadım..hamile olurum diye..iyiki de kullanmamışım..hamileyim....bol bol dinlensin..başka ilaç kullanmasın bence

canım benim inşallah öyle olurrrrrrrrrrr ya ..minik sıpam gelsinn artıkkkkkkkkkkkkkkkkkk yahu :))))))))))))))

vallahi cnm ben kullanmadım..hamile olurum diye..iyiki de kullanmamışım..hamileyim....bol bol dinlensin..başka ilaç kullanmasın bence

teşekkür ederim. bu akşam tüm vaktimi sitenin bu topiğinde geçirdim. ben 2. bebişimi kucağıma alacakken sizler sıkıntılar içinde umutlu haberlerini beklediniz meleklerinizin. Allah yar ve yardımcınız olsun. inşallah her biriniz hayırlı evlatlar sahibi olursunuz. bugün arkadaşımın çektiklerini görünce çok üzüldüm. Rabbim herkesi başka şeylerle imtihan ediyor. inşallah Ol der ve olur sizler adına da. cevaplar için teşekkürler.
bu arada toplangel hayırlı olsun bebişin :)))))))))

cnm teşekkürler sizede hayırlı olsun....progeston ve crinone jel..vücuda yalancı hamilelik yaşatıyormuş sonuççta bunlar hormon ilaçları vücutta tepki veriyor...inan burada ki bütün arkadaşlar şiddetli ağrılar geçirip bu günlere geldiler...rabbim herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar versin

kızlarrrrrrrrrr iyi gecelerrr hepinizeee umudumuz hiç bitmesin birgün bizde anne olacağız allahın izni ileeeeeeeee:))))))))

bennnnnnn:2::2::2::2:

günaydın kızlar size bişey söyliycem bugun benim aşılamanın 12.günü sabah 7.30da idrar testi yaptım 5 dakka bekledim çıkmadı yattım yeniden eşim işe gitti 8.30da testi elime bi aldım 2.çizgi silik gibi ama belirgin yani olabilirmi kızlar hamile olabilirmiyimki.kandaki hcg duruyormudurki hala offf allahım meraktan ölcem ya kızlar çabuk gelin nolur umutlanmakta istemiyorum sonradan üzülmeyim diye

gerçekten süper bir insansın, tam anlamıyla teslimiyet..kesinlikle ne yaparsak yapalım Allah ol deyince olacak

canım moralini bozmak istemem ama Nisan ayı aşılaması topiğinde senin gibi idrar testinde silik 2. çizgi çıkıp kan testinde negatifi gören bir arkadaşımız vardı..ama idrar testi de kan testi de pozitif olanlar da vardı, 2 gün sabret bence kesin sonuç için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…