ayy cnm hiç sorma bizde özel biryerde sperm vermeye gittik eşimi küçücük bir wc ye soktular...eşim o kadar sinirli bir şekilde çıktı ki anlatamam.hem çok stresliydi hemde küçücük bi wc ...sinirden spermi bile gelmemiş..allahtan biraz gelmişte aşılamam gerçekleşti...onlar içinde gerçekten zor...inşallah atlatırsınız cnm...bu arada toplandagel daha güzelmiş
Canım çok teşekkür ederim.Anca kendime gelip,pc yi açabildim.
Allah hepimize yardım etsin ve hayırlısını versin inşallah.
Elimizden geleni yapıp,teslim olmaktan ötesi yok...
bizim eve hastane çok yakın.arabayla 5 dakika bile değil.benimki eve gelirim, ben yapamam tuvalette filan diyo.sürekli kapı filan tıklanıyo diyo.ayyy gülüyorum artık ya napıyım...
kızlarrrrrrrrrrrrr selammmmmmmmmm ...maaalesef dün regli oldumm ..sonuç negatifffffffffffff((((((((((((zaten pek umutlu değildim tüplerde sorun var benim ve bu aşılama doğal olan tek yumoşa yapılmıştı ..olmadı işte çok üzgünümm... bu ay laparoskopi olucam inşallah ondan olumlu sonuçlarla dönerim :)
kızlarrrrrrrrrrrrr selammmmmmmmmm ...maaalesef dün regli oldumm ..sonuç negatifffffffffffff((((((((((((zaten pek umutlu değildim tüplerde sorun var benim ve bu aşılama doğal olan tek yumoşa yapılmıştı ..olmadı işte çok üzgünümm... bu ay laparoskopi olucam inşallah ondan olumlu sonuçlarla dönerim :)
cnm benim hayırlısı olsun bende laparoskopiyle kist ameliyatı oldum...göbek deliğinden ve kasıktan küçük bir kesi yapıyorlar...inşallah olumlu sonuçla dönersin
Canım hayırlısı olsun.Hani büyükler hep der ya;"vakti saati gelince,Allah ol deyince olur" aynen öyle....Eğer kısmetimizde annelik şerefine nail olmak varsa,meleklerimiz vakti saati gelince gelecekler bir şekilde,kimimize aşılama vesile olacak,kimimize tüp bebek vesile olacak,kimimiz bu tedavi sürecinde kendiliğinden hamile kalacak...
çok saol canımmmm..senin adına da çok sevindim ..sağlıcakla gelsin bebişin inşallah...laparoskopi çok zor değil yani umarım kolay geçer onun stresindeyim bilinmeyenin vermiş olduğu bişey sanırsam ..
arkadaşlar az önce arkadaşım bugün aşılama oldu çok ağrısı var diye yazmıştım. cevap yazmışsınız teşekkür ederim. şimdi de ağrı kesici kullanabilir miyim diye sordu bana. siz kullandınız mı bu sıkıntılı dönemde... şimdiden teşekkürler. Bu arada Rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda evlat versin inşallah.
cnm ben de 1,5 ay kadar önce oldum..hiç ağrım sızım olmadı doktorum tüplerimi bile kontrol etmiş....sadece boğazım tahriş olmuştu...yaklaşık 45 dk sürüyo cnm..benim kistim alındı hemen hamile kaldım dilerim senin içinde öyle olur
vallahi cnm ben kullanmadım..hamile olurum diye..iyiki de kullanmamışım..hamileyim....bol bol dinlensin..başka ilaç kullanmasın bence
teşekkür ederim. bu akşam tüm vaktimi sitenin bu topiğinde geçirdim. ben 2. bebişimi kucağıma alacakken sizler sıkıntılar içinde umutlu haberlerini beklediniz meleklerinizin. Allah yar ve yardımcınız olsun. inşallah her biriniz hayırlı evlatlar sahibi olursunuz. bugün arkadaşımın çektiklerini görünce çok üzüldüm. Rabbim herkesi başka şeylerle imtihan ediyor. inşallah Ol der ve olur sizler adına da. cevaplar için teşekkürler.
bu arada toplangel hayırlı olsun bebişin :)))))))))
Camenta (2. asilama)28 mayıs asılama yapıldı. SONUC?
Toplangel (1. asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC HAMİLEEEEE
Liman (2.asilama) 28 mayis aşılama yapıldı. SONUC?
Baharb (2. asilama) 29 mayis aşılama yapıldı.SONUÇ?
Calimero08 (1. asilama) 30 mayis yapıldı.SONUÇ?
Melodi2 3O mayis aşılama yapıldı.SONUC?
Dyd 4 haziran aşılama yapıldı.SONUC?
Açelya30 4 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ?
Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı.8 haziran Regl 1. gün.Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik
Aysbah(2.aşılama)13 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ?
Canım hayırlısı olsun.Hani büyükler hep der ya;"vakti saati gelince,Allah ol deyince olur" aynen öyle....Eğer kısmetimizde annelik şerefine nail olmak varsa,meleklerimiz vakti saati gelince gelecekler bir şekilde,kimimize aşılama vesile olacak,kimimize tüp bebek vesile olacak,kimimiz bu tedavi sürecinde kendiliğinden hamile kalacak...
günaydın kızlar size bişey söyliycem bugun benim aşılamanın 12.günü sabah 7.30da idrar testi yaptım 5 dakka bekledim çıkmadı yattım yeniden eşim işe gitti 8.30da testi elime bi aldım 2.çizgi silik gibi ama belirgin yani olabilirmi kızlar hamile olabilirmiyimki.kandaki hcg duruyormudurki hala offf allahım meraktan ölcem ya kızlar çabuk gelin nolur umutlanmakta istemiyorum sonradan üzülmeyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?