Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok ya ben hamile falan değilim galiba testte bi tuaf gözükmeye başladı gözüme ne kadar incelediysem adet günüm geçene kadar bekliycem test falan yok artık
zaten hiç hamileymişim gibi gelmiyor bana kızlar

canım benim bi kere daha böyle olmuştu normal zamanda çıkmıştı ama silik çizgi gebelik yoktu onun için sevinemedimki hiç artık adetime kadar beklerim bunun üstüne

canım kanda baktır bence 12 gün olmuş çıkabilir benim doktorum 12. gün kanda baktır dedi

VİSKOZİTE: VİZKÖZ VİZKÖZ
Hacim: 4,5ml 4,0 ml
Sıvılaşma zamanı:40 dk 60 dk
Lökosit :0*10^6/ml 0*10^6/ml
Sperm Kon:23*10^6ml 23*10^6ml
Nor.Morf.(SC): %0 %0
Baş Ano :%28 %30
Akrozom Ano:%0 %0
Orta Kısım Ano: %2 %0
Kuyruk Kısım Ano : %0 %0
Har+0 : 15*10^6/ml %66 36*10^6/ml %51
Har+1 : 1*10^6/ml %4 2*10^6/ml %3
Har+2 : 7*10^6/ml %30 32*10^6/ml %46
Har+3 : 0*10^6/ml %0 0*10^6/ml %0
Har+4 : 0*10^6/ml %0 0*10^6/ml %0
PHSS : %0 %0

Mıx Form :%70 %69
İmmatur Form : %0 %1
Sperm Yıkama Yöntemi :Sperm Grad+Swimm Up Sperm Grad+Swimm Up
Yıkama Sonrası Kon: 7*10^6/ml 23*10^6/ml
Yıkama Sonrası Har : %100 %100
Toplam Hark. Sperm : 7*10^6/ml 23*10^6/ml
Yıkama Sonrası Hacım : 1 ml 1 ml
Yıkama Sonrası MORF(SC)m : % %

Amorf : %20 %22
Priform : %0 %0
Yuvarlak : %0 %0
Sivri : %0 %1
Büyük baş : %0 %0
Küçük Baş : %0 %0
Çift Baş : %0 %0
Başsız : %8 %6
Akrozomsuz Yuvarlak : %0 %0
Pınhead : %0 %1
Yarık Baş : %0 %0

YORUM : 6 x 10^6/ml YUVARLAK HÜCRE GÖRÜLDÜ
YORUM : 3 x 10^6/ml YUVARLAK HÜCRE GÖRÜLDÜ

arkadaşlar ilk iki testimiz yukarıda. ilk değer 1. test 2. değer 2. test.
sonrasında 2 ay kadar falan kürler uyguladık onun sonuçları da aşağıda morfoloji %1 e çıkmış ama sayı sanki düşmüş anlamıyorum ben anlayan bir arkadaş bilgi verebilir mi ve durumumuz çok mu kötü ne dersiniz

Hazırlık öncesi
Sayı : 23 milyon /ml
Hareketlilik (%) : %21
Progresif Hareketli Sperm Sayısı : 2,5 Milyon/ml
Progresif Hareketlilik (%): %50
Sperm Dışı Hücre : 800 bin/ml

MORFOLOJİ (Kruger) : %1

Hazırlama Tekniği : Yoğunluk Gradyan

Hazırlık Sonrası
Hacim (ml) : 0,4 ml
Sayı : 10 milyon/ml
Hareketlilik (%) : %70
Progresif Hareketli Sperm Sayısı : 6 Milyon/ml
Progresif Hareketlilik (%): %85

DÜŞÜNCELER:
Mikroskobik inceleme sonucu örneğin astenoteratozoospermik olduğu gözlenmiştir. (yani sayı var ama yapı ve hareketlilikte problem mi var diyor)
hazırlık öncesi hazırlık sonrası yıkamayı kastediyorlar sanırım. birazda olsa iyileşme var umarım. bunu tüp bebek merkezide olan özel bir yerde yaptırdık. doğrudur herhalde.

Son düzenleme:
canım kanda baktır bence 12 gün olmuş çıkabilir benim doktorum 12. gün kanda baktır dedi

canım kandaki negatif değeri görünce çok kötü oluyorum kaç kere yaşadım bunu.idrarda çıkınca yaptırcam çıkarsa tabi

camenta canım hayırlısı olsun hepimiz için elimizden hiçbişey gelmiyor dua etmekten başka
rabbim anne olma mutluluğunu bizede yaşatsın inşallah en kısa zamanda

canım kandaki negatif değeri görünce çok kötü oluyorum kaç kere yaşadım bunu.idrarda çıkınca yaptırcam çıkarsa tabi

evet canım haklısın ama insan dayanamıyo ben gün sayıyorum şu 7 gün bi geçsin diye ama sonuç hayal kırıklığı olacak diye ödüm patlıyo

Allah hayırlısıyla en yakın zamanda yüzünü güldürsün.............amin

bizde de aynı sorun var...............sayı var ama hareket ve morfoloji çok kötü..........ne yapacağımı bilmiyorum:26:

benim ilk aşılamamdada kanama olmamıştı ama bu kez galiba kendimi cok kastıgımda rahim agzinı biraz zorladılar bu yüzdende kanama oldu.
ama gecti cok sukur, dun jeli kullanmadım kanama yüzünden ve ilişkiyede girmedik
doktorda bize gün aşırı ilişki önerdi bugun yapacaz
ben şunu cok merak ediyorum catlatma ignesini cumartesi 11 haziran yaptırdım yumurta ne zaman catlıyor? bu aşılama sonrası ilişki öneriyorlar ya yumurta catlamış oluyor ozaman hala döllenme sanşı varmıkı?
o bacaklar zaten bende hep havada oluyo hahahah alışkanlık oldu bende
bugünde işe gitmedim yarın gidecegim cok sükür oturaraktan calışıyorum ve agır iş yapmıyorum zaten eşım sagolsun herseyde yardımcı oluyor bana

çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki öneriyorlar ben çarşamba gece saat 3 de yaptırdımiğneyi cuma 3 te aşılama oldum tam 36 saat sonra yani demekki o zaman çatlıyo çatladıktan sonra ilişki öneriyorlar sanırım çünkü bana da dr aşılmadan sonra ilişki önerdi:26::26::26::26:

bugün belim acaip ağrıyo ve ağzıma sürekli acı su geliyo midem yanıyo sanki hayırdır inşallah:26::26::26::26:

canım sen aşılama gününde ilişkiye girdinmi yoksa 1 gün sonramı bence aynı gün yaparsan spermin kalitesi iyi olmaz
bende aynı şekilde cumartesi gece 3 te catlatma ignemi oldum ve dün 3 te aşılama gercekleşti

yok canım ertesi gün ilişki oldu dediğin gibi spermin kalitesi için girmedik zaten eşim aşılama günü şehir dışından geldi hemen hastaneye gittik sperm örneği verdi 46 milyon olan sayı 7 milyona düşmüştü yorgunluktan sanırım

hayırlısı olsun canım inş tutmustur
kacıncı gunun bugun senin?

cnm çatlama iğnesinden sonra 2 gün bekliyoruz demek o zaman çatlıyor...zaten sperm 48 veya 72 saat canlı kalıyorya içerde tutarsa o zaman tutuo

toplangel nasılsın canım neler hissediyorsun ya ben bugün hiç iyi değilim acaip bi bel ve bacak ağrısı baş ağrısı mide yanması var bide çok uykum var tamamen adet belirtileri ama adetime daha çoookkk var sendede olmuşmuydu böyle

cnm bende adetime 9 gün kala göğüs ve kasık ağrısı çok şiddetliydi..hafif belim ağrıyordu..benim genelde sabahları kalktığımda mide bulantım oluyordu midemde gastrit olduğu için....hiç bacak ağrım olmadı tabi cnm kişiden kişiye değişir...bugün tam adet günüm...hmm bir de yemek yedikten sora çok uykum geliodu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…