gerçekten süper bir insansın, tam anlamıyla teslimiyet..kesinlikle ne yaparsak yapalım Allah ol deyince olacak
canım moralini bozmak istemem ama Nisan ayı aşılaması topiğinde senin gibi idrar testinde silik 2. çizgi çıkıp kan testinde negatifi gören bir arkadaşımız vardı..ama idrar testi de kan testi de pozitif olanlar da vardı, 2 gün sabret bence kesin sonuç için..
canım kanda baktır bence 12 gün olmuş çıkabilir benim doktorum 12. gün kanda baktır dedigünaydın kızlar size bişey söyliycem bugun benim aşılamanın 12.günü sabah 7.30da idrar testi yaptım 5 dakka bekledim çıkmadı yattım yeniden eşim işe gitti 8.30da testi elime bi aldım 2.çizgi silik gibi ama belirgin yani olabilirmi kızlar hamile olabilirmiyimki.kandaki hcg duruyormudurki hala offf allahım meraktan ölcem ya kızlar çabuk gelin nolur umutlanmakta istemiyorum sonradan üzülmeyim diye
canım kanda baktır bence 12 gün olmuş çıkabilir benim doktorum 12. gün kanda baktır dedi
canım kandaki negatif değeri görünce çok kötü oluyorum kaç kere yaşadım bunu.idrarda çıkınca yaptırcam çıkarsa tabi
bana jel ya da hap vermedi ne yapsam bilmiyorum..............sana rahim filmi çekildi mi canım:18:
Canım hayırlısı olsun.Hani büyükler hep der ya;"vakti saati gelince,Allah ol deyince olur" aynen öyle....Eğer kısmetimizde annelik şerefine nail olmak varsa,meleklerimiz vakti saati gelince gelecekler bir şekilde,kimimize aşılama vesile olacak,kimimize tüp bebek vesile olacak,kimimiz bu tedavi sürecinde kendiliğinden hamile kalacak...
VİSKOZİTE: VİZKÖZ VİZKÖZ
Hacim: 4,5ml 4,0 ml
Sıvılaşma zamanı:40 dk 60 dk
Lökosit :0*10^6/ml 0*10^6/ml
Sperm Kon:23*10^6ml 23*10^6ml
Nor.Morf.(SC): %0 %0
Baş Ano :%28 %30
Akrozom Ano:%0 %0
Orta Kısım Ano: %2 %0
Kuyruk Kısım Ano : %0 %0
Har+0 : 15*10^6/ml %66 36*10^6/ml %51
Har+1 : 1*10^6/ml %4 2*10^6/ml %3
Har+2 : 7*10^6/ml %30 32*10^6/ml %46
Har+3 : 0*10^6/ml %0 0*10^6/ml %0
Har+4 : 0*10^6/ml %0 0*10^6/ml %0
PHSS : %0 %0
Mıx Form :%70 %69
İmmatur Form : %0 %1
Sperm Yıkama Yöntemi :Sperm Grad+Swimm Up Sperm Grad+Swimm Up
Yıkama Sonrası Kon: 7*10^6/ml 23*10^6/ml
Yıkama Sonrası Har : %100 %100
Toplam Hark. Sperm : 7*10^6/ml 23*10^6/ml
Yıkama Sonrası Hacım : 1 ml 1 ml
Yıkama Sonrası MORF(SC)m : % %
Amorf : %20 %22
Priform : %0 %0
Yuvarlak : %0 %0
Sivri : %0 %1
Büyük baş : %0 %0
Küçük Baş : %0 %0
Çift Baş : %0 %0
Başsız : %8 %6
Akrozomsuz Yuvarlak : %0 %0
Pınhead : %0 %1
Yarık Baş : %0 %0
YORUM : 6 x 10^6/ml YUVARLAK HÜCRE GÖRÜLDÜ
YORUM : 3 x 10^6/ml YUVARLAK HÜCRE GÖRÜLDÜ
arkadaşlar ilk iki testimiz yukarıda. ilk değer 1. test 2. değer 2. test.
sonrasında 2 ay kadar falan kürler uyguladık onun sonuçları da aşağıda morfoloji %1 e çıkmış ama sayı sanki düşmüş anlamıyorum ben anlayan bir arkadaş bilgi verebilir mi ve durumumuz çok mu kötü ne dersiniz
Hazırlık öncesi
Sayı : 23 milyon /ml
Hareketlilik (%) : %21
Progresif Hareketli Sperm Sayısı : 2,5 Milyon/ml
Progresif Hareketlilik (%): %50
Sperm Dışı Hücre : 800 bin/ml
MORFOLOJİ (Kruger) : %1
Hazırlama Tekniği : Yoğunluk Gradyan
Hazırlık Sonrası
Hacim (ml) : 0,4 ml
Sayı : 10 milyon/ml
Hareketlilik (%) : %70
Progresif Hareketli Sperm Sayısı : 6 Milyon/ml
Progresif Hareketlilik (%): %85
DÜŞÜNCELER:
Mikroskobik inceleme sonucu örneğin astenoteratozoospermik olduğu gözlenmiştir. (yani sayı var ama yapı ve hareketlilikte problem mi var diyor)
hazırlık öncesi hazırlık sonrası yıkamayı kastediyorlar sanırım. birazda olsa iyileşme var umarım. bunu tüp bebek merkezide olan özel bir yerde yaptırdık. doğrudur herhalde.
cnm bende hiç kanama olmadı....aşılama olduktan 1gün sonra ilişki 1 gün ara tekrar ilişki önerdi...ilişkiden sonra hemen kalkma bacak bacak üstünde bacağını havaya kaldır duvara daya bi 30 dk....kendini çok yorma dinlen...ben normalde çok iş yapardım...aşılama gününden bugüne uzanmaya çalıştım...gerçi unutup pazardan ağır eşya taşımıştım...
benim ilk aşılamamdada kanama olmamıştı ama bu kez galiba kendimi cok kastıgımda rahim agzinı biraz zorladılar bu yüzdende kanama oldu.
ama gecti cok sukur, dun jeli kullanmadım kanama yüzünden ve ilişkiyede girmedik
doktorda bize gün aşırı ilişki önerdi bugun yapacaz
ben şunu cok merak ediyorum catlatma ignesini cumartesi 11 haziran yaptırdım yumurta ne zaman catlıyor? bu aşılama sonrası ilişki öneriyorlar ya yumurta catlamış oluyor ozaman hala döllenme sanşı varmıkı?
o bacaklar zaten bende hep havada oluyo hahahah alışkanlık oldu bende
bugünde işe gitmedim yarın gidecegim cok sükür oturaraktan calışıyorum ve agır iş yapmıyorum zaten eşım sagolsun herseyde yardımcı oluyor bana
çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki öneriyorlar ben çarşamba gece saat 3 de yaptırdımiğneyi cuma 3 te aşılama oldum tam 36 saat sonra yani demekki o zaman çatlıyo çatladıktan sonra ilişki öneriyorlar sanırım çünkü bana da dr aşılmadan sonra ilişki önerdi:26::26::26::26:
yok canım ertesi gün ilişki oldu dediğin gibi spermin kalitesi için girmedik zaten eşim aşılama günü şehir dışından geldi hemen hastaneye gittik sperm örneği verdi 46 milyon olan sayı 7 milyona düşmüştü yorgunluktan sanırım
hayırlısı olsun canım inş tutmustur
kacıncı gunun bugun senin?
benim ilk aşılamamdada kanama olmamıştı ama bu kez galiba kendimi cok kastıgımda rahim agzinı biraz zorladılar bu yüzdende kanama oldu.
ama gecti cok sukur, dun jeli kullanmadım kanama yüzünden ve ilişkiyede girmedik
doktorda bize gün aşırı ilişki önerdi bugun yapacaz
ben şunu cok merak ediyorum catlatma ignesini cumartesi 11 haziran yaptırdım yumurta ne zaman catlıyor? bu aşılama sonrası ilişki öneriyorlar ya yumurta catlamış oluyor ozaman hala döllenme sanşı varmıkı?
o bacaklar zaten bende hep havada oluyo hahahah alışkanlık oldu bende
bugünde işe gitmedim yarın gidecegim cok sükür oturaraktan calışıyorum ve agır iş yapmıyorum zaten eşım sagolsun herseyde yardımcı oluyor bana
toplangel nasılsın canım neler hissediyorsun ya ben bugün hiç iyi değilim acaip bi bel ve bacak ağrısı baş ağrısı mide yanması var bide çok uykum var tamamen adet belirtileri ama adetime daha çoookkk var sendede olmuşmuydu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?