toplangel nasılsın canım neler hissediyorsun ya ben bugün hiç iyi değilim acaip bi bel ve bacak ağrısı baş ağrısı mide yanması var bide çok uykum var tamamen adet belirtileri ama adetime daha çoookkk var sendede olmuşmuydu böyle
yok canım ertesi gün ilişki oldu dediğin gibi spermin kalitesi için girmedik zaten eşim aşılama günü şehir dışından geldi hemen hastaneye gittik sperm örneği verdi 46 milyon olan sayı 7 milyona düşmüştü yorgunluktan sanırım
cnm yorgunluktandır...aslında aşılama yaptırmadan eşlere bol bol keçi boynuzu yedirmek gerekiyor
Selamün Aleyküm..Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
Evitax,
fundakrc,
toplangel,
aysbah
nasılsınız?Hangi sebeple aşılama yöntemini seçtiğinizi söylermisiniz.Bende önümüzdeki ay aşılama düşünüyorum.Sizlerden fikir almak istiyorum??
Selamün Aleyküm..Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
Evitax,
fundakrc,
toplangel,
aysbah
nasılsınız?Hangi sebeple aşılama yöntemini seçtiğinizi söylermisiniz.Bende önümüzdeki ay aşılama düşünüyorum.Sizlerden fikir almak istiyorum??
selam canım hosgeldin oncelikle aramıza
biz 2,5 yıldır bebek sahibi olmaya calısıyoruz , 2 dusuk yasadım en sonuda 1 yıl onceydi
eşimin morfolojisi düsük bu yüzden aşılamaya basvurduk
1. aşılamam tutmadı maalesef dun 2. aşılamamı oldum hayırlısıyla 13 gün sonra sonucu belli olacak...
sizde sorun ne neden aşılama yaptıracaksınız?
kusura bakma işyerinden girdiğim için arada çıkmak zorunda kalıyorum sen yazsaydın cevabını ben girince okurdum bence jinekologun ne diyorsa onu yap çünkü pko varmış normal yoldan zor olur diye biliyorum[sıze=3]hoşbulduk..teşekkürler.cevaplamıştım ama soruyu soran arkadaş cevabı beklemeden sayfadan çıkınca sildim yazımı.yeniden anltıyım kısaca..benim jinekoloğum eşimin sperm hızı ve morfolojisini beğenmedi2.ay için direk aşılamaya geçmemizi önerdi.fakat eşimin üroloğu sorun olmadığını bunların değişken olduğunu tedavisiz gebe kalabiliceğimi aşılamaya gerek olmadığını söyledi.ben pkoluyum.buay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm.iğneden sonraki15.gün test yaptırdım sonuc negatif çıktı.şimdi adetimi beklemek zorundayım 5.6 gün kadar.sizce aşılamayamı geçmeliyiz benim jinekoloğumu dinleyerek veya eşimin üroloğunu dinleyip klomen tedavisine devammı etmeliyiz?sizin eşinizin morfolojisi kaçtı ?[/sıze]
ya şu ilaçların niye yan etkisi var ki bizi kandırıyo:2::2:keçi boynuzunu benim eşimde içiyodu ama dr hiç bi faydası olmaz sadece kilo yapar dedi öyle olsa 0 sperm olamlar yerdi içerdi dedi bizde bıraktık
sorma ya öyle valla gidiyolar bize hormonları veriyolar sonra yalancıktan gebe olduk sanıyoruzdoktorlar nedense bitkisel gıdalara karşılar...
kusura bakma işyerinden girdiğim için arada çıkmak zorunda kalıyorum sen yazsaydın cevabını ben girince okurdum bence jinekologun ne diyorsa onu yap çünkü pko varmış normal yoldan zor olur diye biliyorum
ben soğan suyu içtim 15 gün iltihabı söküp attı gerçekten...o içtiğimiz progestan ilaç değil hormon cnm progesteron hormonusorma ya öyle valla gidiyolar bize hormonları veriyolar sonra yalancıktan gebe olduk sanıyoruzaynı etkiyi yapan alternatif bi bitki bulsak hemen yoookkkk olmaz ilaç kullanacaksın diyolar
adetin 2. günü doktora gittim bana progen 300 iğne verdi 5 gün kullan 6. gün gel dedi 6. gün gittim yumurtalarım oluşmuş ve büyümüştü 7. günün gecesi çatlatma iğnesi yaptırdım ve tam 36 saat sonra aşılamayı yaptı bide vajinal jel verdi bebiş olursa düşmesin diye 12 gün sonra kanda gebelik testi yaptır ve beni ara dedi 5. günümdeyim ve vücudumda acaip şeyler oluyo :26::26:heyecanla bekliyorum günümüKusurluk birşey yok.Sorum ortada ve cevapsız kalmasın diye sildim.Forumda takip zorluğu var biliyorsunuz.Ben sorumu soruduktan saatler sonra verilen cevapları görmem çok zamanımı alırdı.Bu yüzden sildim.Bana anlatırmısınız aşılamayı..Tedavi sürecini?
ben soğan suyu içtim 15 gün iltihabı söküp attı gerçekten...o içtiğimiz progestan ilaç değil hormon cnm progesteron hormonu
adetin 2. günü doktora gittim bana progen 300 iğne verdi 5 gün kullan 6. gün gel dedi 6. gün gittim yumurtalarım oluşmuş ve büyümüştü 7. günün gecesi çatlatma iğnesi yaptırdım ve tam 36 saat sonra aşılamayı yaptı bide vajinal jel verdi bebiş olursa düşmesin diye 12 gün sonra kanda gebelik testi yaptır ve beni ara dedi 5. günümdeyim ve vücumda acaip şeyler oluyo :26::26:heyecanla bekliyorum günümü
ben o soğanı 5 gün denedim ama midem almadı daha fazla bıraktım biliyorum gülüm ilaç olmadığını ben zaten hiç ilaç içmedim ki iğne oldum progestanda jel sen hapınımı kullandın
Tatlım inşallah gönlüne göre verir allah..Klomen değil iğne kullanıyorsunuz 5.gün değil 2.gün başlıyorsunuz tedavi süreci daha kısa ozaman..İğneleri kendiniz vuruyorsuuz dimi?Aşılamayla normal yolla gebelik arasında çok bir fark olmadığını biliyorum.Sizi aşılamaya ikna eden durumu merak ediyorum?Ve toplam olarak masraflarınızın nekaadar tuttuğunu söylerseniz sevinirim?
bana kapsül vermedi sadece crinone verdi kapsüldemi aynı görevi görüyocnm ben yuvarlak kapsül şeklinde içtim.içtikten 1.5 saat sonra başım çok kötü dönüyordu...birde crinone vajinal jel kullandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?