Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benim esimin morfolojisi 2 ciktı bencede jinekolugun dedigini yapın ve aşılamaya baslayın
bende klomenle basladım 2 ay sonuc alamadım simdide igneyle tedavi goruyorum

BaşarI ORANI

Aşılama ile gebelik şansı her uygulamada ortalama % 15-20 civarındadır
Eşinizin morfolojisinde veya sperm hızında sorun varmıydı?Kaçtı?Kıyaslama yapmak açısından soruyorum.Özel hastanedemi yaptırdınız aşılamayı ssklay anlaşmalı özel hastanedeye gidiyorum ben.

evet canım başarı oranı %25 normal yolla hamile kalmakla aynı benim eşimde hiç bi problem yok morfoloji %18 sperm sayısı 46 milyondu sadece aşılama yapıldığı gün 7 milyona düşmüş heyecan ve yorgunluktan sanırım ben muayenehaneye gittim hep ama aşılamayı kendi doktorum özel bi tüp bebek merkezinde yaptı

Teşekkürler tatlımmm..

kuzum sureklı sızı takıp edıyorum. çok hızlandınız okumaya yetısemıyorum bazen.
nasılsın? herseyın yolunda gıttığine cok sevındım. 17 sındede guzel haberlerını beklıyoruz.
ben kırmızı kartı gordum soyleyecek bıseyım olmadıgı için konulara pek katılmıyorum.

cnm hayırlısı olsun...sen kendini biraz topla sonra en doğru kararı verirsin...öptm.

inşallah burdan hepimiz güzel haberler veririz sonunda............

kızlar yarın doktora gidiyorum yumurtaya bakacak.haberleri yazarım buradan.bakalım klomen işe yaradımı.Rabbim hakkımızda hayırlıssın ınasip eder inşallah hepimiz için...

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

inception
kardelen5233
liman
toplangel+

arkadaşlar sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…