bana kapsül vermedi sadece crinone verdi kapsüldemi aynı görevi görüyo
Hoşbulduk..teşekkürler.Cevaplamıştım ama soruyu soran arkadaş cevabı beklemeden sayfadan çıkınca sildim yazımı.Yeniden anltıyım kısaca..Benim jinekoloğum eşimin sperm hızı ve morfolojisini beğenmedi2.ay için direk aşılamaya geçmemizi önerdi.Fakat eşimin üroloğu sorun olmadığını bunların değişken olduğunu tedavisiz gebe kalabiliceğimi aşılamaya gerek olmadığını söyledi.Ben pkoluyum.Buay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm.İğneden sonraki15.gün test yaptırdım sonuc negatif çıktı.Şimdi adetimi beklemek zorundayım 5.6 gün kadar.Sizce aşılamayamı geçmeliyiz benim jinekoloğumu dinleyerek veya eşimin üroloğunu dinleyip klomen tedavisine devammı etmeliyiz?Sizin eşinizin morfolojisi kaçtı ?
sağol allah herkesin gönlüne göre versin evet klomenden biraz farklı ve daha hızlı iğneleri göbekten yapıyorsun insülün kalemi gibi bi kalem var incecik ucu var acıtmıyor pek klomenlede aşılama yapılıyor iğneylede ama iğne daha etkiliymiş sanırım daha hızlı geliştiriyor yumurtayı normal yolla gebe kalmaktan daha hızlı oluyo çünkü spermi direk rahme gönderiyo yolu kısaltıyo ve normal gebe kalmaya çalışırken günü tutturmak zorbenim hipotiroidim olduğu için yumurtalarım kaliteli olmuyodu bu şekilde kaliteli yumurtalarım oldu ve masraf konusu yaptırdığın yere göre değişiyo ben progen için 190 tl çatlatma iğnesi için 20 tl ve aşılama için 600tl verdim toplam 810 lira harcadım
toplangel doktora ne zaman gideceksin bebişe bakmak için
evet canım başarı oranı %25 normal yolla hamile kalmakla aynı benim eşimde hiç bi problem yok morfoloji %18 sperm sayısı 46 milyondu sadece aşılama yapıldığı gün 7 milyona düşmüş heyecan ve yorgunluktan sanırım ben muayenehaneye gittim hep ama aşılamayı kendi doktorum özel bi tüp bebek merkezinde yaptıBaşarI ORANI
Aşılama ile gebelik şansı her uygulamada ortalama % 15-20 civarındadır
Eşinizin morfolojisinde veya sperm hızında sorun varmıydı?Kaçtı?Kıyaslama yapmak açısından soruyorum.Özel hastanedemi yaptırdınız aşılamayı ssklay anlaşmalı özel hastanedeye gidiyorum ben.
yehhhhuuuuuuucnm 17 sinde kese görünüyor mu diye gidicez...allah izin verirsetam 5 hafta oluyor o zaman
evet canım başarı oranı %25 normal yolla hamile kalmakla aynı benim eşimde hiç bi problem yok morfoloji %18 sperm sayısı 46 milyondu sadece aşılama yapıldığı gün 7 milyona düşmüş heyecan ve yorgunluktan sanırım ben muayenehaneye gittim hep ama aşılamayı kendi doktorum özel bi tüp bebek merkezinde yaptı
yehhhhuuuuuuuaz kalmışş merakla bekliyorum
kuzum sureklı sızı takıp edıyorum. çok hızlandınız okumaya yetısemıyorum bazen.
Nasılsın? Herseyın yolunda gıttığine cok sevındım. 17 sındede guzel haberlerını beklıyoruz.
Ben kırmızı kartı gordumsoyleyecek bıseyım olmadıgı için konulara pek katılmıyorum.
kuzum sureklı sızı takıp edıyorum. çok hızlandınız okumaya yetısemıyorum bazen.
nasılsın? herseyın yolunda gıttığine cok sevındım. 17 sındede guzel haberlerını beklıyoruz.
ben kırmızı kartı gordumsoyleyecek bıseyım olmadıgı için konulara pek katılmıyorum.
inşallah burdan hepimiz güzel haberler veririz sonunda............
altıncı günüm bugünkaldı 7 gün bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?