Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

inception
kardelen5233
liman
toplangel+

arkadaşlar sizler nasılsınız?

teşekkür ederim canım. iyiyim.sen nasılsın? biraz tahmin edebiliyorum ama :86: heyecanlı sabırsız bir bekleyiş içindesin.
Rabbim hayırlısıyla pozitifi görmeyi nasib etsin hepinize inşallah.

herkese merhaba,

canım benim de 6. günüm..akıntım arttı dünden beri, gaz ve ishal olayı da bitti, sen de ne gelişmeler var?
canım aynı gidiyoruz beninde dünden beri karnımda bi şişlik ve gaz durumum varbide feci baş ağrısı var onun dışında başka hiiiççç bişey yok ne baş dönmesi ne bulantı ne göğüs ağrısı neden acaba sende ne var ne yok şu anda

teşekkür ederim canım. iyiyim.sen nasılsın? biraz tahmin edebiliyorum ama :86: heyecanlı sabırsız bir bekleyiş içindesin.
Rabbim hayırlısıyla pozitifi görmeyi nasib etsin hepinize inşallah.

evet aynen öyleyim canım, pozitifi hepimize nasip etsin inşallahh...

yok canım bende de, bende gaz ilk4 gün oldu, dün azaldı, bide ishal oldum 2. ve 3. günü o da kesildi, göğüslerimde ağrı hassasiyet yok, karnımda batma, sancı hiçbişey yok..baş ağrısı, baş dönmesi de yok..bilmiyorum bana ne oldu, karnım da çok şiş değil, benim 2. aşılamam olduğu için karşılaştırma yapabiliyorum, ilk aşılamamda daha fazla ağrı sancı ve karnımda şiş vardı..

toplangel senin ilk 1 haftan nasıldı canım, hatırlıyor musun?

toplangel nasılsın bugun? hamilelik nasıl gidiyor?

iyiyim cnm şükür..benden de sürekli beyaz bir sıvı geliyor...eşim şehir dışında 17sinde gelicek kese görünüyoor mu diye bakacağız....inşallah ben kese müjdesi veririm sizde bebek müjdesi verirsiniz

toplangel senin ilk 1 haftan nasıldı canım, hatırlıyor musun?

cnm ilk haftamda sabah uyandığımda şiddetli asık ağrısıyla uyanıyordum..birkaç gün sonra göğüs ağrısı da eklendi...aşılamanın 14. gün beta hcg nin salgılandığını öğrendiğim gün dikkat ettim ağrılarımda hafifledi...

benim içimde hiç umut kalmıyo gün geçtikçe ya neden acaba :2::2::2:

işte cnm bizde de aynısı oldu normalde aşılamanın ilk günü bile sabırsızdık tahlil yaptırmaya ama gün geçtikçe heyacan ve korku kapladı beninedenini de söyleyeyim bizden önceki topiklerde aşılamanın sonucunda hep negatifleri gördüm...hiç umudum yoktu...ama şükür ki tuttu....inşallah hepinizinkilerde tutar

olabilir canım ya nereyi okusam hep negatif negatif korkuyorum gerçekten bende umarım içimdeki his yanıltır beni bu seferbide aşırı asabi oldum varmı sizdede böyle bişey hormonlardan sanırım

Son düzenleme:
olabilir canım ya nereyi okusam hep negatif negatif korkuyorum gerçekten bende umarım içimdeki his yanıltır beni bu seferbide aşırı asabi oldum varmı sizdede böyle bişey hormonlardan sanırım

cnm bende de asabilik oldu...normalde adet olmadan birkaç gün önce çok asabi oluyordum...aşılamanı 10.gününde ayyy içimde bir sinir bir sinir..eşim geldi zile aşağıdan uzun uzun iki defa bastı...yukarı geldi aman allahım beni sustur susturabilirsen..sora dedim tamam adet yolda gelio..ama şükür değilmiş

kızlar ben alışverişe iniyorum sonra görüşürüz

Son düzenleme:

hahahahah aynen aynen eşim arıyo nasılsın ağrın bişeyin varmı diyo ben yok ne sorup duruyorsun diyorum bağırıyorum iş yerinde kimse yanıma yanaşamaz oldu korkuyolarmış bana bişey demeye

hahahahah aynen aynen eşim arıyo nasılsın ağrın bişeyin varmı diyo ben yok ne sorup duruyorsun diyorum bağırıyorum iş yerinde kimse yanıma yanaşamaz oldu korkuyolarmış bana bişey demeye

biz kadınlar hepimiz aynıyızcanımız ister gülerizcanımız ister ağlarız

selam kizlar nbr? ben bugun tekrar ise basladim.
crinone jeli kullaniyorum, gicik oluyorum bundan ya hic sevmiyorum
putur putur cikiyo cokelek gibi, arada birde kasiklarimda batmalar hissediyom.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…