Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kizlar nbr? Ben bugun tekrar ise basladim.
Crinone jeli kullaniyorum, gicik oluyorum bundan ya hic sevmiyorum
putur putur cikiyo cokelek gibi, arada birde kasiklarimda batmalar hissediyom.....

evet ya çok kötü bi görüntüsü var bide rahatsız ediyo dün peçeteyle uğraşırken kan geldi biraz sanırım zarar verdim biyere

selam kizlar nbr? ben bugun tekrar ise basladim.
crinone jeli kullaniyorum, gicik oluyorum bundan ya hic sevmiyorum
putur putur cikiyo cokelek gibi, arada birde kasiklarimda batmalar hissediyom.....

ay hiç sorma sonra birkaç gün sonra jel vajinanda birikecek çok ağrı yapıcak....vucüt tam olarak dışarıda atamıyor ilacı..ben eldiven takıp temizlemiştim 12.günümde

teşekkür ederim canım. iyiyim.sen nasılsın? biraz tahmin edebiliyorum ama :86: heyecanlı sabırsız bir bekleyiş içindesin.
Rabbim hayırlısıyla pozitifi görmeyi nasib etsin hepiniz
amin amin

Son düzenleme:
limancım bikaç gündür çok kötüyüm. o yüzden giremedim pek. dün 2 ayrı merkezle görüştük. iyice kafam karıştı, ruhum sıkıldı, mutsuzum.bide yetmezmiş gibi 5 cm kist oluşmuş. şimdi o kistieritmek için doğum kontrol hapı yazdı. 15 gün kullancam. amaaan ya. öfff pöfffffffffffffffffffff.

canım geçmiş olsun, benim de 4,5 cm' lik kistim oluşmuştu geçen ay ilk aşılama sonrası, mayısta doğum kontrol hapı kullanmaka zorunda kalmıştım.bilirim çok sıkıcı bir durum ama hayırlısını iste..1 ayda halloluyor zaten..

aşılama sonucum negatif... hayırlısı olsun.. inşallah sonuç bekleyen arkadaşlar pozitifi görürler..iyi günler...

canım inşallah 1 ayda hallolur. Aslında hiç kullanmak istemiyorum. çok kararsız kaldım ama dünkü uykusuz gecemde ani bir kararla başladım. Kist kaybolursa mikro enjeksiyon la tedavime başlayacağız. Nereye gideceğime kesin karar veremedim. Veremeyeceğim de galiba. şuanda başkent e gidiyorum. Felaket kalabalık. Ama orayı seviyorum doktorumu hemşireleri. Alıştım oraya 2 aşılama boyunca. Ama aklımda maya da var.

aşılama sonucum negatif... Hayırlısı olsun.. Inşallah sonuç bekleyen arkadaşlar pozitifi görürler..iyi günler...

listemizin çoğu negatif. Hayırlısı olsun hepimiz için.

aşılama sonucum negatif... hayırlısı olsun.. inşallah sonuç bekleyen arkadaşlar pozitifi görürler..iyi günler...

test mi yaptın? erken değilmi? yada adet gördün ! hay allah yaa inşallah en kısa zamanda hayallerin gerçek olur.üzülme demek yetmez belki ama herşey allahtan diyelim metanetimizi koruyalım güçlü olalım bu sefer olmadı bidaha ki sefere inşallah.bende negatif görürsem öyle teselli edicem kendimi artık .çok zor bi yolculuk ama hep engellerle dolu ,yolun sonu aydınlık açelya 30 ,inan...

hayırlısı olsun canım bozma moralini inşallah yeni tedavin olumlu sonuçlanır

evet öyleymiş, ben hap şeklinde aldığım için sarhoş gibi dolaşıyorum ilk 1 saat sonra geçiyor..

cnm bende de aynı yan etkiler vardı...korkuyordum ev resmen dönüyordu.bende gece yatarken alıyorum artık..aldıktan 1.5 saat sonra yan etkileri başlıyor..önceden geceleri hiç uyanmazdım..şimdi en az 2 defa kalkıyorum ilaç yüzünden galiba.

evet olabilir, bir de şey duymuştum, hamileler gece 2-3 kez uyanırmış, vucut kendini bebeğe hazırlıyor yani...daha çook uyanacaksın bunlar ii günlerin, darısı başımıza artık..yeter ki gelsin ben uykusuzluğa razıyım:95::95::95::95::95:

CNM BENİM İNŞALLAH!!!
AAA VALLA NE GÜZEL HERKES HAMİLE OLURSA BAYKUŞ GİBİ BURADA SABAHA KADAR KONUŞURUZ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…