Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar merhaba.bugün yumurtama bakıldı.doktor gayet güzel dedi.az önce iğnemi vuruldum.veeeeeeeee Cuma günü saat 11de aşılama yapılacak banada.tam cuma vaktinde.Allahım inşallah mucizeme kavuşturur.Artık 1.5 yıl oldu.hep ümitsizlik bilemiyorum yolunda bulunmakta fayda var tabikide.Gerisi Cenabı ALLAH'ın takdiri.İnşallah isteyen herkes bir an evvel,hayırlısıyla bebişine kavuşur.Tek duam bu......Bu arada bugün doktoru beklerken 3 aylık bir bebiş gördüm.sevmeye kıyamadım.anne ve babası o kadar mutluydularki.Çok etkilendim yaaaaa.....Allah bizlerede nasip eder inşallahhhhh

selam arkadaşlar bende dün aşılama oldum sonuç bekleme sürecindeyim çok zor beklemek inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız...

Aşılamadan sonra cinsel ilişki konusunda doktorunuz ne dedi kızlar.Bazı doktorlaronaylerken bazıları taraftar değil.neden acaba:44:

merhaba canım ben dün aşılama oldum sonuç bekliyorum benim 2.aşılamam senin?inşallah güzel haberler veririz..

selam arkadaşlar bende dün aşılama oldum sonuç bekleme sürecindeyim çok zor beklemek inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız...

Hayırlı olsun canım ya.İnşallah güzel haberler verirsin bizlere buradan.Bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun İnşallahhhhhhh.Bende cuma günü olacam nasipse.Doktorun ilaç verdimi sana canım.Birde ilişki konusunda ne dedi.

allah sanada nasip etsin cnm..
hayırlı olsun cnm

merhaba canım ben dün aşılama oldum sonuç bekliyorum benim 2.aşılamam senin?inşallah güzel haberler veririz..

Benim ilk aşılama canım.Fazla ümitlenmemeye çalışıyorum.Çünkü ilk aşılamada şans çok az burda okuduğum kadarıyla.Bakalım HAYIRLISI...

canım ben dün oldum bugün de ilişki önerdi bugünden itibarende gün aşırı dedi crınone jel bide coraspirin verdi bana bunları kullanıyom günde 1tane inşallah olur canım benim 2.aşılamam beklemek çok zor çok sıkılıyorum...

kızzzzlar ablam aşılama yaptırdı.şuanda hamile hemde ilk aşılamada.hemde ikizz.sakın umutsuzluga kapılmayın.inanın.allah herkeze nasip etsinnn...

benimde ilk aşılamamdı cnm..tuttu çok şükür

canım hiç belirtin oldu mu benim kafama takılan ben 5gün 75lik dozda vuruldum 5yumurtam vardı doktor dedi 12 13mm boyutları daha sonra bi daha beni kontrole çağırmadı 3gün daha vurul dedi iğne benimde kafama takıldı niye bi daha çağırmadı diye senin ne kadardı boyutları kaç taneydi en son?son bi soru kAÇINCI GÜN ÖĞRENDİN HAMİLELİĞİNİ?

tatlım sen elinden geleni yapmışın .Gerisi nasip-kısmet.Kendini strese sokmamaya çalış.Kafanı meşgul edecek başka şeyler bulmaya çalış.Nasibimizde varsa olur yoksa olmaz zaten .Ne yapalım...Hepimiz aynı durumdayız...

mümkün olduğunca takmamaya çalışıyorum canım ama yinede etkiliyo senin sorunun neydi bende pko var glifor kullanıyorum

kızzzzlar ablam aşılama yaptırdı.şuanda hamile hemde ilk aşılamada.hemde ikizz.sakın umutsuzluga kapılmayın.inanın.allah herkeze nasip etsinnn...

ağzından bal damlıyo balllllllllllllll.Canım benim ablanada hayırlı olsun.Sağlıkla kucağına alsın bebişlerini.Ayyyyyyyy ne güzel MAŞALLAHHHHH

cnm ben 5 gün klomen hapı kullandım..adetimin 13.günü gittim doktorum baktı 25mm,21mm,18mm,17mm yumurtalarım olmuş..o gün hemen çatlama iğnei oldum 1 gün bekledim,ertesi gün aşılamam oldu..14.gün gebe olduğumu öğrendim..ilk aşılamamdı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…