Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ben 7.gün gittim 12 13mm dedi ondan sonra 3gün daha vuruldum 11.günde aşılama oldu kafama takılıyo erken mi yaptı acaba yeterli büyüklükte değilmiydi üff kafamı kurcalıyo bu sorular

canım ben 7.gün gittim 12 13mm dedi ondan sonra 3gün daha vuruldum 11.günde aşılama oldu kafama takılıyo erken mi yaptı acaba yeterli büyüklükte değilmiydi üff kafamı kurcalıyo bu sorular

cnm 7.gün 12-13 mm dedi sonra 3 gün daha vurulduysan yeterli büyüklüğe ulaşmıştır belki bilemiyorum sanki erken gibi geldi..ben adetimin 5.gün 5gün klomen kullandım..3 gün sonra gittim büyümüşlerdi..yani toplam 13.gün gittim.

Son düzenleme:
mümkün olduğunca takmamaya çalışıyorum canım ama yinede etkiliyo senin sorunun neydi bende pko var glifor kullanıyorum

Canım ya benim hikayem uzun.Üniversite,işti derken geç evlendim.Şu an 33 yaşındayım.1 yıl korunduk.sonrasında çocuk için karar verdiğimizde doktora gittim muayene amaçlı bende kocaman 7 cm miyom çıktı.ve geçen yıl açık ameliyat oldum.sezeryan gibi yani.sonra 3 ay korunma süresi verildi.Yaklaşık 10 aydır istiyorum.Rahim filmi çekildim tüpler açık.Yumurtlamam normal.eşimi sperm testi verdi sayı iyi fakat hareket az.Fakat doktor normal yolla çocuk olabilir dedi.3 ay önce sadece klomen ve iğne kullandım olmadı.bu ay aşılama deneyecem işte..olmazsa bir defada iğneyle deneyip oda olmazsa tüp bebek.çünkü yaşım geçiyooooo.Korkuyorum tek korkum bu... Ayyyyyyyyyyy ne uzun yazmışımmm

Toplandagel (Sana ilk yazışım böyleydi.Unutmam artık) bişey sorucam.aşılamadan sonra yattınmı peki uzun süre..

Toplandagel (Sana ilk yazışım böyleydi.Unutmam artık) bişey sorucam.aşılamadan sonra yattınmı peki uzun süre..

evet cnm yattım..yüz üstü uzandım..önüme laptopumu aldım o gün hiç kalkmadım...şuan da aynı şekilde yazıyorum çok rahat böyle

canım senin problemin ne ne kadar süredir uğraşıyosun bebk için beim 1.5yıl oldu tam...

cnm ben 2 yıllık evliyim...evlendiğimde hemen hamile kalmışım bilmeden antibiyotik kullandım kürtaj olmak zorum da kaldım...1 sene istemedim..1 senedir istiyoruz olmuodu...doktora gittik kürtaj sonrası 8 cm kist oluşmuş içi sıvı dolu..hemen laparoskopiyle ameliyat oldum 1,5 ay oldu...doktor normal yolla hamile kalırsın dedi ama biz aşılama deneyelim dedik...mayısın 28nde aşılamam yapıldı 10 haziranda gebe olduğumu öğrendim...

canım e2değerine bakıldımı aşılamadan önce kaçtı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…