Kızlar bugün benim doğum günüm inşallah bana doğum günü süprizi olur bebişim umutla bekliyorum:)))
cnm ben 5 gün klomen hapı kullandım..adetimin 13.günü gittim doktorum baktı 25mm,21mm,18mm,17mm yumurtalarım olmuş..o gün hemen çatlama iğnei oldum 1 gün bekledim,ertesi gün aşılamam oldu..14.gün gebe olduğumu öğrendim..ilk aşılamamdı cnm
Aşılamadan sonra cinsel ilişki konusunda doktorunuz ne dedi kızlar.Bazı doktorlaronaylerken bazıları taraftar değil.neden acaba:44:
cnm mutlaka 2 gün ilişki önerdi bize...
canım ben 7.gün gittim 12 13mm dedi ondan sonra 3gün daha vuruldum 11.günde aşılama oldu kafama takılıyo erken mi yaptı acaba yeterli büyüklükte değilmiydi üff kafamı kurcalıyo bu sorular
mümkün olduğunca takmamaya çalışıyorum canım ama yinede etkiliyo senin sorunun neydi bende pko var glifor kullanıyorum
cnm sanki doktorun biraz acele etmiş gibi geldi bana..
mutlu yıllar cnm...inşallah bebek haberini alırsın..
Kızlar bugün benim doğum günüm inşallah bana doğum günü süprizi olur bebişim umutla bekliyorum:)))
canım hergün mü gün aşırı mı kaç defa oldu?
toplandagel(sana ilk yazışım böyleydi.unutmam artık) bişey sorucam.aşılamadan sonra yattınmı peki uzun süre..
canım senin problemin ne ne kadar süredir uğraşıyosun bebk için beim 1.5yıl oldu tam...
doğum günün kutlu olsun tatlım.inşallah seneye bebişinle birlikte kutlarsın....
Toplandagel(Sana ilk yazışım böyleydi.Unutmam artık) bişey sorucam.aşılamadan sonra yattınmı peki uzun süre..
evet cnm yattım..yüz üstü uzandım..önüme laptopumu aldım o gün hiç kalkmadım...şuan da aynı şekilde yazıyorum çok rahat böyle
canım senin problemin ne ne kadar süredir uğraşıyosun bebk için beim 1.5yıl oldu tam...
Kız yüzüstü yatıpta yeğeni rahatsız edeyim deme.çabuk kalk bakiim.Sırt üstü yatt..
cnm ben 2 yıllık evliyim...evlendiğimde hemen hamile kalmışım bilmeden antibiyotik kullandım kürtaj olmak zorum da kaldım...1 sene istemedim..1 senedir istiyoruz olmuodu...doktora gittik kürtaj sonrası 8 cm kist oluşmuş içi sıvı dolu..hemen laparoskopiyle ameliyat oldum 1,5 ay oldu...doktor normal yolla hamile kalırsın dedi ama biz aşılama deneyelim dedik...mayısın 28nde aşılamam yapıldı 10 haziranda gebe olduğumu öğrendim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?