canım ya benim hikayem uzun.üniversite,işti derken geç evlendim.şu an 33 yaşındayım.1 yıl korunduk.sonrasında çocuk için karar verdiğimizde doktora gittim muayene amaçlı bende kocaman 7 cm miyom çıktı.ve geçen yıl açık ameliyat oldum.sezeryan gibi yani.sonra 3 ay korunma süresi verildi.yaklaşık 10 aydır istiyorum.rahim filmi çekildim tüpler açık.yumurtlamam normal.eşimi sperm testi verdi sayı iyi fakat hareket az.fakat doktor normal yolla çocuk olabilir dedi.3 ay önce sadece klomen ve iğne kullandım olmadı.bu ay aşılama deneyecem işte..olmazsa bir defada iğneyle deneyip oda olmazsa tüp bebek.çünkü yaşım geçiyooooo.korkuyorum tek korkum bu... Ayyyyyyyyyyy ne uzun yazmışımmm
canım e2değerine bakıldımı aşılamadan önce kaçtı?
pardon e2 ne?
yumurta takibi yapılırken e2hormonuna bakıyo doktorum sen yaptırmadın mı hiç?o yumurtaların yeterli büyüklüğe gelip gelmediğini ölçüyo zannedersem
cnm benim yumurtalarıma vajinal ultrasyonla bakıldı..
anladım canım bakalım hayırlısı artık ağrın oldu mu hiç benim otururken ağrım oluyo sanki basınç yapar gibi alttan ağı yapıyo
cnm benim 7-8 gün çok şiddetli ağrılarım oldu..hem kasıklarım da hem göğüslerim de şimdi şükür sadece göğsüm acıo hafif.
benim ilk aşılamamda çok ağrım olmuştu bunda çok az ağrı var bende pko var ya ilkinde fazla yumurta gelişmiş ondan ağrım çok olmuştu bu sefer dengelendi herhalde ilaç kullanıyorum pkoyu dengelemek için iyiyim şimdi
benim ilk aşılamamda çok ağrım olmuştu bunda çok az ağrı var bende pko var ya ilkinde fazla yumurta gelişmiş ondan ağrım çok olmuştu bu sefer dengelendi herhalde ilaç kullanıyorum pkoyu dengelemek için iyiyim şimdi
benimde ilk aşılamam. öyle çok fazla bir ağrım olmadı ama arada karnıma adet olacakmış gibi ağrı giriyor. Göğüslerim çok fazla acıyor ama..
aşılamanın kaçıncı günündesin?benim baskı yapıyo otururken arada sol tarfıma ağrı giriyo siz ne kadardır uğraşıyosunuz?sorununuz ne?bende pko var okumuşunuzdur 1.5yıldır uğraşıyorum aşılamanın 2.günündeyim
kızlaaarr siz uyumuyomusunuz ya akşamları sizin yazıştığınız saatte kaçıncı rüyamı görüyorum kim bilirtoplangel bak anne adayısın ve şu koskoca topiğin gözbebeği ilk anne adayımızsın bebişe iyi bak ne öyle karnının üstüne yatmalar falan hemde laptopla fazla ilgilenme çok fazla radyasyon yayıyo bebişe çok zararlı
bu arada son 5 gün rın rın rın rın heyecan dorukta :26::26::26:eşim dün takvimde ayın 23ünü çizmiş bide üstüne anne baba olucaz yazmış çok duygulandım :2::2::2::2::2::2:
canım sen çarşamba mı yaptıracaksın testi?bizim senle aşılama tarihimiz aynı sanırım ben 9 Haziran da yaptırdım, sen haziranın kaçında yaptırmıştın?...Allah eşinin dualarını kabul eder inşallah...
evet canım çarşamba yaptırıcam ben 10 haziranda yaptırdım aşılamayı aşılamanın yapıldığın gün 1. gün sayılıyo sen benden 1 gün öndesin inşallah hepimizin duaları kabul olur
kızlaaarr siz uyumuyomusunuz ya akşamları sizin yazıştığınız saatte kaçıncı rüyamı görüyorum kim bilirtoplangel bak anne adayısın ve şu koskoca topiğin gözbebeği ilk anne adayımızsın bebişe iyi bak ne öyle karnının üstüne yatmalar falan hemde laptopla fazla ilgilenme çok fazla radyasyon yayıyo bebişe çok zararlı
bu arada son 5 gün rın rın rın rın heyecan dorukta :26::26::26:eşim dün takvimde ayın 23ünü çizmiş bide üstüne anne baba olucaz yazmış çok duygulandım :2::2::2::2::2::2:
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
inception
emvacilbihar
toplangel+
petek_unal
zrhayat
liman
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?