Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar salatalıktan ve kokusundan nefret ediyorum...ilk gebeliktede böyle olmuştum..görmek bile istemiyorum...

anladım canım benimde 1.5 yıl oldu rahim filmi çekildim temiz çıktı eşiminde sonuçları iyi bende pko var o yüzden uğraştırıyo bakalım ne zaman olucak?

anladım canım bakalım hayırlısı artık ağrın oldu mu hiç benim otururken ağrım oluyo sanki basınç yapar gibi alttan ağı yapıyo

cnm benim 7-8 gün çok şiddetli ağrılarım oldu..hem kasıklarım da hem göğüslerim de şimdi şükür sadece göğsüm acıo hafif.

cnm benim 7-8 gün çok şiddetli ağrılarım oldu..hem kasıklarım da hem göğüslerim de şimdi şükür sadece göğsüm acıo hafif.

benim ilk aşılamamda çok ağrım olmuştu bunda çok az ağrı var bende pko var ya ilkinde fazla yumurta gelişmiş ondan ağrım çok olmuştu bu sefer dengelendi herhalde ilaç kullanıyorum pkoyu dengelemek için iyiyim şimdi

hmm o zaman o ilaç ağrılarını hafifletiyordur..

arkadaşlar valla hızınıza yetişmek zor :) ben çok giremiyorum nete şimdi yazdıklarınızı okuyacağım tek tek :) benim adet günüme 2 gün kaldı. eğer adetim olmassa pazartesi günü test yaptıracağım. hayırlısı artık, hepimiz en kısa zamanda müjdeli haberleri veririz inşallah

benimde ilk aşılamam. öyle çok fazla bir ağrım olmadı ama arada karnıma adet olacakmış gibi ağrı giriyor. göğüslerim çok fazla acıyor ama..

benimde ilk aşılamam. öyle çok fazla bir ağrım olmadı ama arada karnıma adet olacakmış gibi ağrı giriyor. Göğüslerim çok fazla acıyor ama..

aşılamanın kaçıncı günündesin?benim baskı yapıyo otururken arada sol tarfıma ağrı giriyo siz ne kadardır uğraşıyosunuz?sorununuz ne?bende pko var okumuşunuzdur 1.5yıldır uğraşıyorum aşılamanın 2.günündeyim

10. günüm canım benim. ben yumurta büyüme aşamasında yaşamıştım o baskıyı. bendede pko var, 1.5 senedir uğraşıyoruz bizde. yumurtam hiç büyümemişti benim iğne ilaç fayda etmedi. laparoskopi oldum. yinede büyümedi. doktor değiştirdim. sürekli ilaçla yumurta büyütülmeye uğraştığımız için rahimde incelme olmuş.. bu ay çok umutsuz başladık. en düşük dozda klomen kullandım ve ilk defa yumurtam büyüdü.. rahimde kalınlaşmaya başlamış..hemen aşılama yapalım dedi doktorum. bekliyorum bakalım. 2 gün kaldı adet günüme.. inşallah görmeyiz kırmızıları. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..

kızlaaarr siz uyumuyomusunuz ya akşamları sizin yazıştığınız saatte kaçıncı rüyamı görüyorum kim bilirtoplangel bak anne adayısın ve şu koskoca topiğin gözbebeği ilk anne adayımızsın bebişe iyi bak ne öyle karnının üstüne yatmalar falanhemde laptopla fazla ilgilenme çok fazla radyasyon yayıyo bebişe çok zararlı
bu arada son 5 gün rın rın rın rın heyecan dorukta :26::26::26:eşim dün takvimde ayın 23ünü çizmiş bide üstüne anne baba olucaz yazmış çok duygulandım :2::2::2::2::2::2:

canım sen çarşamba mı yaptıracaksın testi?bizim senle aşılama tarihimiz aynı sanırım ben 9 Haziran da yaptırdım, sen haziranın kaçında yaptırmıştın?...Allah eşinin dualarını kabul eder inşallah...

evet canım çarşamba yaptırıcam ben 10 haziranda yaptırdım aşılamayı aşılamanın yapıldığın gün 1. gün sayılıyo sen benden 1 gün öndesin inşallah hepimizin duaları kabul olur

evet canım çarşamba yaptırıcam ben 10 haziranda yaptırdım aşılamayı aşılamanın yapıldığın gün 1. gün sayılıyo sen benden 1 gün öndesin inşallah hepimizin duaları kabul olur

amin inşallah canım, nasılsın bugün , bende dün çok tuhaf bir durum oldu, sanki karnımdan göbek deliği hizasından aşağıya doğru birşey çekildi rahimimde, 5 dk sonra bıçak saplanır gibi oldu, dün işten eve giderken trafikte bir tehlike atlattık çok korktum, acaba aşılamam tutmuştu da korkunca düştü mü? çünkü hiç ağrım sızım birşeyim yoktu düne kadar..

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

inception
emvacilbihar
toplangel+
petek_unal
zrhayat
liman

merhaba arkadaşlar nasılsınız?

tşk tatlımkaktüs radyasyonu engelliğiyormuş..eve kaktüs alıcminşallah cnm anne baba olacaksınızdemek şafak 5ayyyy o gün evde olurum inşallahhadi artık bende teyze olmak istiyorum

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

inception
emvacilbihar
toplangel+
petek_unal
zrhayat
liman

merhaba arkadaşlar nasılsınız?

teşekkür ederim canım, iyiyim. sizi takip ediyorum. hayırlısıyla pozitif sonuçlarınızı bekliyorum. RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…