amin inşallah canım, nasılsın bugün , bende dün çok tuhaf bir durum oldu, sanki karnımdan göbek deliği hizasından aşağıya doğru birşey çekildi rahimimde, 5 dk sonra bıçak saplanır gibi oldu, dün işten eve giderken trafikte bir tehlike atlattık çok korktum, acaba aşılamam tutmuştu da korkunca düştü mü? çünkü hiç ağrım sızım birşeyim yoktu düne kadar..
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
inception
emvacilbihar
toplangel+
petek_unal
zrhayat
liman
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
teşekkür ederim canım, iyiyim. sizi takip ediyorum. hayırlısıyla pozitif sonuçlarınızı bekliyorum. RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN....[/QUOT
amin canım, hepimiz güzel haberler veririz inşallah..ee sen ne yapacaksın şimdi, neye karar verdin?
bugün sadece belim ağrıyo onun dışında bişey yok maaalesef ya canım umarım kötü bişey olmamıştır belki bebiş yerleşiyodur ondandır
inşallah canım kötü birşey yoktur...
şükür cnm iyiyim sen nasılsın?
iiyim canım saol, dün trafikte korktum, yaklaşık 1-2 saat sonra rahimimden ip çekilir gibi bir sızı hissettim, arkasından 5 dk sonra da ani kramp girdi..tutmuşştu da düştü mü acaba?
yok cnm tutunan bebek kolay kolay düşmez..teşekkür ederim canım, iyiyim. sizi takip ediyorum. hayırlısıyla pozitif sonuçlarınızı bekliyorum. RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN....[/QUOT
amin canım, hepimiz güzel haberler veririz inşallah..ee sen ne yapacaksın şimdi, neye karar verdin?
inşallah canım kötü birşey yoktur...
iiyim canım saol, dün trafikte korktum, yaklaşık 1-2 saat sonra rahimimden ip çekilir gibi bir sızı hissettim, arkasından 5 dk sonra da ani kramp girdi..tutmuşştu da düştü mü acaba?o kramplar bende de oluyor..özelliklede sağ tarafımda cnm..
yok cnm tutunan bebek kolay kolay düşmez..o kramplar bende de oluyor..özelliklede sağ tarafımda cnm..
ayyy inşallah canım, ama dün de bahsetmiştim hiç ağrım sızım yoktu, dün de olunca aklıma kötü şeyler geldi, neyse ben de çarşamba günü test yaptırcam...az kaldı
merhaba arkadaşlar
uzun süredir takip ediyorum sizi.ben de 14 haziranda 2. aşılamamı yaptırdım.umarım sonuç iyi olur.
merhaba arkadaşlar
uzun süredir takip ediyorum sizi.ben de 14 haziranda 2. aşılamamı yaptırdım.umarım sonuç iyi olur.
hayırlı olsun cnm...daha çok yeni
tşk tatlımkaktüs radyasyonu engelliğiyormuş..eve kaktüs alıcm inşallah cnm anne baba olacaksınız demek şafak 5 ayyyy o gün evde olurum inşallah hadi artık bende teyze olmak istiyorum
ayyy inşallah canım, ama dün de bahsetmiştim hiç ağrım sızım yoktu, dün de olunca aklıma kötü şeyler geldi, neyse ben de çarşamba günü test yaptırcam...az kaldı
inception, kötü düşünme lütfen. senin az kalmış gününe. umarım yerleşme ile ilgilidir yaşadığın.
evin her yerine doldur kaktüsleri batsınlar sonra her yerinizeyaa evet şafak 5 ne olacak bakalım
inception, kötü düşünme lütfen. senin az kalmış gününe. umarım yerleşme ile ilgilidir yaşadığın.
ya inşallah canım, teşekkür ederim güzel dileklerin için, birşey soracağım arkadaşlar eğer aşılama tutarsa döllenmiş yumurta aşılamadan kaç gün sonra rahime tutunur, bilginiz var mı?
merhaba arkadaşlar
çarşamba günü 2 tane sonuç alıcaz bakalım inşallah ikimizinki de pozitif olacakayyy inşallah canım, ama dün de bahsetmiştim hiç ağrım sızım yoktu, dün de olunca aklıma kötü şeyler geldi, neyse ben de çarşamba günü test yaptırcam...az kaldı
bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum eğer yerleşme olmamışsa zaten hissetiğimiz hiçbişey bebişle ilgili değil sanırımya inşallah canım, teşekkür ederim güzel dileklerin için, birşey soracağım arkadaşlar eğer aşılama tutarsa döllenmiş yumurta aşılamadan kaç gün sonra rahime tutunur, bilginiz var mı?
ya inşallah canım, teşekkür ederim güzel dileklerin için, birşey soracağım arkadaşlar eğer aşılama tutarsa döllenmiş yumurta aşılamadan kaç gün sonra rahime tutunur, bilginiz var mı?
bu konuda net bilgim yok, ama herşeyi iyiye yorumlamaya çalışıyorum.
benim maraton daha uzun maalesef.
inşallah bu defa olur da , yeniden o hazırlık sürecinin yaşamak zorunda kalmayız.çok yıprandım ben.
çarşamba günü 2 tane sonuç alıcaz bakalım inşallah ikimizinki de pozitif olacak
ay inşallah canım, avaz avaz hamileyiz diye bağırırız inşallah...
bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum eğer yerleşme olmamışsa zaten hissetiğimiz hiçbişey bebişle ilgili değil sanırım
yani aslında bu sorunun cevabını bilirsek, dediğin gibi psikolojik olarak neyin bebeğe bağlı olduğunu tahmin ederek beklentiye girmeyiz...
bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum eğer yerleşme olmamışsa zaten hissetiğimiz hiçbişey bebişle ilgili değil sanırım
ahh ahh o kadar çok şey okuyoruz ama hala tam anlamlandıramadığımız noktalar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?