ay inşallah canım, avaz avaz hamileyiz diye bağırırız inşallah...
yani aslında bu sorunun cevabını bilirsek, dediğin gibi psikolojik olarak neyin bebeğe bağlı olduğunu tahmin ederek beklentiye girmeyiz...neyne.net diye bi site var orada kaç haftalık hamileyim diye bi bölüm var o az çok fikir veriyo ama aşılamadada aynı şey geçerlimi onu bilmiyorum ona göre 2 hafta 1 günlük eğer hamileysem ve yumurta hücresinin gelişimi devam ediyor bu haftanın sonunda yumurta çatlayarak yumurtalıktan atılır gibi şeyler yazıyo 4. hafta yerleşme olur diyo
neyne.net diye bi site var orada kaç haftalık hamileyim diye bi bölüm var o az çok fikir veriyo ama aşılamadada aynı şey geçerlimi onu bilmiyorum ona göre 2 hafta 1 günlük eğer hamileysem ve yumurta hücresinin gelişimi devam ediyor bu haftanın sonunda yumurta çatlayarak yumurtalıktan atılır gibi şeyler yazıyo 4. hafta yerleşme olur diyo
tamam işte, normal hamileliklerde insanlar gecikmeden dolayı anlıyorlar bu arada 4. hafta bitmiş ve yerleşmiş oluyor
neyne.net diye bi site var orada kaç haftalık hamileyim diye bi bölüm var o az çok fikir veriyo ama aşılamadada aynı şey geçerlimi onu bilmiyorum ona göre 2 hafta 1 günlük eğer hamileysem ve yumurta hücresinin gelişimi devam ediyor bu haftanın sonunda yumurta çatlayarak yumurtalıktan atılır gibi şeyler yazıyo 4. hafta yerleşme olur diyo
sanırım adetin 4. haftası demek istiyorlar o da , eğer aşılama 14. gün yapıldıysa, aşılamadan sonra 14. gün olur.. benim durum yani...
arkadaşlar dr. bana ilacı (progestn)17.sinde kullanmaya başla dedi. gariplik yok mu ?
arkadaşlar dr. bana ilacı (progestn)17.sinde kullanmaya başla dedi. gariplik yok mu ?
sanırım adetin 4. haftası demek istiyorlar o da , eğer aşılama 14. gün yapıldıysa, aşılamadan sonra 14. gün olur.. benim durum yani...
adetin 1.gününden itibaren sayıyosun yani ben şu an 16.gündeyim 28inde ya adet olucam yada yerleşme olacak bu durumda :44:uf ne karışık ya amaaaannn bırakalım ne oluyosa olsun
adetin 1.gününden itibaren sayıyosun yani ben şu an 16.gündeyim 28inde ya adet olucam yada yerleşme olacak bu durumda :44:uf ne karışık ya amaaaannn bırakalım ne oluyosa olsun
yani aslında kafayı rahat bırakıp hiç düşünmemek lazım...
canım bence de bir teslik var, ben aşılama akşamından itibaren kullanmaya başladım...
pufff kafam karıştı. zaten ben dr.a pek güvenemedim ama hayırlısı bakalım.artık düşünmekten yoruldum.
bu durumda aşılamanın 3. günü kullanmaya başlıcam
mesela 1 günlük bile olsa kanda çıkar diyorlar bana da dr 12. gün baktır dedi :26::26:
ben 10 haziranda yaptırdım aşılamamı bana dr 22 haziranda kanda gebelik testi yaptırıp beni ara dedi hiç bekle falan demedi ki zaten bekleyemem o demese ben gidip kendim yaptırırırdım sabırsızım bennn çooookkbenim dr adetini bekle, 5 gün geçsin o zaman test yap dedi. kanda baktır demedi hiç
oysa ki ilk aşılamada 14. bhcg yaptırmıştım 33 çıkmıştı.2 gün sonra 0 oldu malesef.
şimdi dr bi taraftan kızıyorum - hiç umut vermiyor, heyecanlandırmıyor diye,
bi taraftan da durumu fazla abartmamam için beklememi istiyor diyorum.
karışık durumdayım :44:
dra güvenmek çok önemli ben doktoruma çok güveniyorum beni çok rahatlatıyo her istediğimi istediğim saatte arayıp sorabiliyorum asla yanıtsız bırakmaz geç buldum bu doktoru ama artık bırakamam
evet gerçekçi olması çok önemli benim önceki gittiğim dr bana %95 hamilesin dedi bende sevindim herkese söyledim 1 hafta sonra hooppp adet oldum bi dahada gitmedim onabenim ilk dr. öyleydi ama herşeyi toz pembe gösteriyordu. sonuçta benim pco var ve tsh yüksek bunları hiç tedavi etmeye çalışmadan aşılama yaptı ve kimsayal gebelik ile sonuçlandı.
şimdiki dr. önce değerlerimin düşmesini bekledi ve daha gerçekçi geliyor bana.lay lay lom değil yani.
acı da olsa gerçekleri söylüyor.
evet gerçekçi olması çok önemli benim önceki gittiğim dr bana %95 hamilesin dedi bende sevindim herkese söyledim 1 hafta sonra hooppp adet oldum bi dahada gitmedim onasendede mi hipotiroid var tsh değerin kaç senin
bende progestan kullanıyorum gunde 2 tane. baska bısey kullanmıyorum. jel ne ıcın kullanılıyorkı ?
benim değerim en son 9.3tü son zamanlarda baktırmadım şimdiki dr değerin yüksek o yüzden olmuyo demişti normal yolla gebelik için 1 ile 2.5 arası olması gerekiyomuş sen ilaç kullanıyormusun ben hergün eutrox kullanıyorumcanım aynı şeyleri yaşamışız. ben resmen nefret etmiştim dr.dan. çünkü sonucumu duyunca hayırlı olsun hamilesin dedi. tabi biz havalara uçtuk, herkese söyledik.2 gün sonra yerle bir olduk.... benim gittiğim profesördü. de ki , sonucun pozitif ama kesin sonuc için yeniden test yapalım, emin olalım bende ümitlenmiyim. bu kadar basit onlar için...
bende bu duyarsızlığı için bi daha gitmedim.
benim tsh 6,60dı. iğnelere başlamadan önce ki son değerim 3,18.
senin değerlerin nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?