Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım hayırlı olsun aşılaman progestanı aşılmadan sonra herkese veriyorlar hamilelik olursa düşmesin diye yarın senin için büyük gün yani inşallah bu işaretler hayra işarettir

işte cnm erken 14 günden daha erken baktırmak riskli oluyor...çünkü biz ilaç kullanıyoruz bu yüzden hcg miz yüksek çıkabilir...benim14.gün 39,39 çıktı doktorum hamilesin dedi genede çok güvenememiştim...şükür ki 2 gün sonrs baktırdığımda 129 çıktı...o yüzden beklemekte yarar var..

cnm mecbur bekliycem 14. güne kadar ama içimde inanılmaz bir korku var. zaten ilaca da aşılamadan 3 gün sonra başlıycam.iyice huzursuz oluyorum bu durumdan. dr adetini bekle dedi ama ben 28 haziranda kanda baktırmayı düşünüyorum.yıllık iznimi buna göre ayarladım, sonuc kötü olursa rahat rahat ağlıyım diye

cnm bende aynı ilacı kullanıyorum.75mg.
aslında bu değerleri normal seviyede tutmakta fayda var.
ben 1 yıl önce başlamıştım bu ilaca sonra uzunca süre içmedim kafama göre. değerlerim yükseldi.
şimdi akıllandım, hergün içiyorum.

cnm bu kadar sıkma kendini moral çok önemli cnm..ben ilaca aşılamadan 1 gün sonra başladım...demek ki her doktor farklı şeyler söylüyor.

aynen ya nereyse aynıyız seninle ben 25 mg alıyodum 50ye çıkardım ya düşmüyo bi türlü baş belası düşse herşey güzel olacak ama ben 4 -5 yıldır kullanıyorum bi ara bende bıraktım sıkıldım sonra tekrar başladım

slm arkadaşlar ben 28 mayısta aşılama oldum ve sonuç negatif biz açıklanamayan kısırlık grubudayız ikinci defa aşılama için iğne kullanıyorum şimdi buda olmazsa (ki hiç umudum kalmadı bunda ilkinde kendimi hamile sanmıştım hayallerim yıkıldı)tüp bebeğe geçeceğim.

cnm bu kadar sıkma kendini moral çok önemli cnm..ben ilaca aşılamadan 1 gün sonra başladım...demek ki her doktor farklı şeyler söylüyor.

evet haklısın, her doktorun farklı yöntemi var.
ben hep daha önceki yaşadıklarımla kıyaslıyorum ondan umutsuzlanıyorum.
cnm yanılmıyorsam sen rüyanda görmüştün, bende aşılamadan 1 gece önce rüyamda gördüm. rüya doğru çıkarsa kesin hamile kalıcam

maalesef ara verme gibi şansımız yok cnm.
ben dr. değiştirdim. ilk başta 25mg kullanıyordum değerlerim hiç düşmedi. sonra 75mg. kullanmaya başladım.
6,60`dan 3,18`e düştü.

alternatif yollara başvurmak istersen kullanmış ve değerleri düşümüş kişilerden tavsiyeler almıştım.
aç karnına taze otu yada tere tohumu yemek düşürüyormuş. ben uygulayamadım henüz, içim almıyor

canım dere otu duydum ama oda düşük yapıyormuş şu dönemde kullanamam gebelik testi yaptıracağım gün değerlerimede baktırıcam ona göre iyi bi dr bulucam napiiimm yapacak bişey yok:26::26:

mrb .arkadaşlar nasılsınız
inşallah herkesin tedavisi dilediği gibi gider. dere otuyla ilgili söylemek istediğim bişey var. prolaktin hormonu yüksek olanlar dere otundan uzak dursunlar çünkü dere otu süt hormonunu arttırır

selam,
tsh düşürmeye çalışıyoruz da, prolaktine hiç dikkat etmedim. bir de bunu mu düşüneceğiz üfff...

aslında hiç birşeyi düşünmesek herşey yoluna girecek gibi ..

evet bazen akfamıza gereğinden fazla takıyoruz elimizde olmadan
canım hayatta ne yaparsak yapalım bazı şeylerin önüne geçemeyiz tabiki biz elimizden geleni yapalım gerisi Allaha kalmış inşallah herşey dilediğiniz gibi olur hayırlısı ve sağlıklısıyla

bende haftaya dra gidiyorum artık ne tedavi uygulanacağına karar verilecek umarım herşey güzel gider

haklısın, yazılmış bir kaderimiz var, çabalarımızla biraz şekillendirebiliyormuyuz bilmiyorum.
belkide olumsuz seyreden durumların içinde bizim için iyi olan birşeyler var ve biz göremiyoruz
senin sorun neydi ?

canım dere otu duydum ama oda düşük yapıyormuş şu dönemde kullanamam gebelik testi yaptıracağım gün değerlerimede baktırıcam ona göre iyi bi dr bulucam napiiimm yapacak bişey yok:26::26:

evet nasılsa az zaman kaldı, sonucuna göre karar verirsin.
bende ıvır zıvır hiç birşey içmiyorum.sonuc öğreninceye kadar kamptayım : )

canım ben daha önce 2 kez hamile kaldım ilki ikiz mol gebelik 2. si düşükle sonuçlandı şimdi tekrar deniyoruz . benim yumurtlama problemim var bide hormon değerlerim biraz yüksek senin sorunun neydi

canım ben daha önce 2 kez hamile kaldım ilki ikiz mol gebelik 2. si düşükle sonuçlandı şimdi tekrar deniyoruz . benim yumurtlama problemim var bide hormon değerlerim biraz yüksek senin sorunun neydi

canım çok geçmiş olsun mol gebelik nedir o konuda hiç bilgim yok nasıl oluyo

canım çok geçmiş olsun mol gebelik nedir o konuda hiç bilgim yok nasıl oluyo

bebek yerine fetüs kan pıhtısı olarak kalıyor ve o şekilde büyümeye devam ediyor benim biri mol diğeri normal bebekti molden dolayı ikisininde alınması gerekti o yüzden 9. haftada kalp atışları olan bebeğimde alınmak zorunda kaldı. tedavisi biraz uzun süreli 1 yıl hamilelik yasaklanıyor ve devamlı olarak hcg testi yaptırmak gerekiyor çünkü gebelik sonlansada kanda hamilelik çıkıyor düzenli bi düşüş olmazsa hcgde o zaman kemoterapiye kadar gidiyor tedavi . bide bunu ilerki hamileliklerde tekrarlama durumu var. biraz uzun anlattım inşallah anlaşılır bi şekilde açıklamışımdır

pco ve yüksek tsh
1,5 yıldır uğraşıyorum.her ay hüsran.
ilk aşılama başarısız.şimdi 2.nin sonucunu bekliyorum.
hamile kalmak mucizeymiş.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…