Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm geçmiş olsun, umarım bir daha yaşamazsın bunları.
Allah hepimize sağlıklı hamile kalıp, sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin

pco ve yüksek tsh
1,5 yıldır uğraşıyorum.her ay hüsran.
ilk aşılama başarısız.şimdi 2.nin sonucunu bekliyorum.
hamile kalmak mucizeymiş.....

öle hamilelik zaten bir mucize ben 4 senedir uğraşıyorum sakın pes edip ümitsizliğe düşme
bizden çok daha zor durumda olanlar var benim bir yakınım 45 yaşında ve hamile kalmak için tüp bebek tedavisinde

tüp bebekte sanki şans daha yüksek.
beklemek yoruyor insanı, bir de insanların soruları, yorumları vs..

benim bir kaç arkadaşım dışında kimse bilmiyor, o nedenle sık sık sorularla karşılaşıyorum. moralim iyice bozuluyor.
bir de benimle aynı zamanlar da evlenen tüm yakınlarım şu anda bebekleriyle uğraşıyorlar, bir tek ben kaldım.
pek de katlanılacak bir durum değil

seni çok iyi anlıyorum benimde etrafımda sorular eksik olmuyor 5 senelik evliyim artık yapın bi çocuk diyolar sanki ben istemiyorum

arkadaşlarım arkabalarım ve kuzenlerim ben bebeklerimi kaybettikten sonra hamilelik haberlerini aldılar az öncede bi arkadaşımın hamilelik haberini aldım evet çok zor oluyor etrafındaki insanların yerine kendini koyup hayal ediyorsun o duyguyu yaşamak istiyorsun ben daha önce bebğimin kalp atışlarını duydum ve tekrar o duyguyu yaşamak istiyorum. inanki seni ve bizim durumumuzda olanları çok iyi anlıyorum yakınlarının bebeklerini severken hepimizin içi sızlıyodur ama işte herşey Allah demekten başka yapabileceğimiz hiç bişey yok

ben artık çocukları sevemiyorum, sonunda mutlaka sende yap diyorlar çünkü.
bir de ben çoğu zaman hayal kuramıyorum. sadece istek içimde ki . belkide başkalarına verilecek bir cevap için hırs oldu içimde. olsa nasıl olur düşünemiyorum. sanırım sırf başkaları için istiyorum bende bilmiyorum

off canım çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın

bende aynı durumdayım 2 yıl oldu evleneli nerde görseler soruyorlar bebek yokmu daha diye bende erken daha çalışıyorum olur acelesi yok diyorum ama içim acıyo bide şu çocukları doğurup doğurup sokağa atıyolar ya deli oluyorum isyan etmek istemiyorum ama allah böylelerine birsürü çocuk veriyo bizim gibi çocuk hasreti çekenlere neden vermiyo diye sonradan diyorum ki zamanı var demekki :2::2:

off canım çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın
ya o zaten herkesin söylediği bişey hamilelik ve doğum haberlerini alıyorsun allah sanada versin diyolar
ben alıştım artık bu söylemlere umursamıyorum çünkü ne yaşadığımı bi ben biliyorum mol gebelikte ne kadar zorlandığımı ve o ameliyat masasında bir mucize için nasıl dua ettiğimi bir tek ben biliyorum insan öyle zorluklardan geçiyorki bazı şeyleri umursammayı öğreniyor önce kendini düşün ve diğer insanların söylediklerine kula asmmaya çalış çünkü bu tedaviyi sen yaşıyorsun ve öncelikle senin piskolojik olarak iyi ve rahat olman önemli

işte kimi olsun diye kendini paralar kimide elindekinin kıymetini bilmez böyle durumlarda söyleyecek pek birşey olmuyor diliyorumki Allahtan en kısa sürede dualarımızı duyar

ahh ahh insanda psikoloji mi bırakıyorlar
bedeninde hissettiğin acıyı umursamıyorsun ama tedavi sürecinde ki stres mahvediyo.

ahh ahh insanda psikoloji mi bırakıyorlar
bedeninde hissettiğin acıyı umursamıyorsun ama tedavi sürecinde ki stres mahvediyo.

o stres içinde sabır gerekiyor bakma sen benim böle rahat konuşuyormuş gibi gözükmmeme ben çok sabırsız bir insanım galiba son zamanlarda olayı akışına bırakmayı ve sabretmeyi öğrendim yada ben öyle zannediyorum

daha önce aşılama yaptırdınmı canım ne zamandır uğrşıyorsun ve yaşın kaç çok şey sordum umarım kusura bakmazsın

yok neden kusura bakayım, aynı süreçten geçen kişilerle konuşmak, deneyimlerini paylaşmak iyi geliyor.
26 yaşındayım, ocak ayında kimyasal gebelikle sonuçlanan aşılama denememiz oldu.

yok neden kusura bakayım, aynı süreçten geçen kişilerle konuşmak, deneyimlerini paylaşmak iyi geliyor.
26 yaşındayım, ocak ayında kimyasal gebelikle sonuçlanan aşılama denememiz oldu.

canım ya geçmiş olsun ama aşılam sayısı artıkça gebelik şansı biraz daha artıyor diye biliyorum inşallah 2. de yüzün güler aen aşılamanı yaptırdınmı yoksa beklemedemisin

Arkadaşlar tedavimizin hayırlı olumlu sonuçlanması için allahın isimleri var "günlük" okunacak.sayıları yanında yazıyor sanırım ebced hesabına göre.iş yaparken bile okunabilir siz bilirsiniz

günlük okunacak

ya muhyi (68 kez)= can bağışlayan hayat veren.işlerin başarılı olması için
ya bedi (86 kez)= maddi manevi güzellik veren.allahın yardımına nail olmak için
ya mübdi (57kez) = varlıkları örneksiz yaratan.her işte muvaffak olmak için
ya vekil (66kez) =allahtan her türlü yardımı görmek için.
Ya latif (129kez) =dileklerin olması için
ya kayyum (156 kez) = allahın izniyle her isteği olur.
Ya semi (180kez) = işiten.duaların kabul olması için
ya bari (214 kez) = eşyayı herşeyin vucudunu birleşmesini uygun yaratan
ya rakib (312kez)= bütün varlığı gözeten,her işte allahın korumasında olmak için
ya hay (324kez) =diri.herşeye gücü yeten
ya halık(731kez) = varlığı yoktan vareden.üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmak,başarılı olmak için
ya veliyy 2116 kez = her işte allahın yardımı için
ya muti veren ihsan eden.bunun sayısını bulamadım

allah kabul etsin

slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza geçen ay 28 mayısta aşılama yaptırdım sonuç negatif çıktı bu ay yeniden denicem ve haftaya allahın izniyle aşılama olacam iğnelere devam ediyorum.3 yıldır evliyim çoçuğum olmuyor diye çekmediğim kalmadı asıl benim zoruma giden yumurta sperm rahim herşey normal ama çoçuk lmuyor ve bunları insanlara özellikle anneme inandırabilmek çok zor. allah gerçekten büyük sorunları olanlara yardım etsin.bu süreçte kimseden destek görmedim tek kız sayılırım kız kardeşim daha yeni 12 ye girdi annem desem herkesten önce o dışladı beni çoçuğum olmuyor diye annem bir derdi sorunu olduğunda beni arar anlatır rahatlardı tedavi olduğumda hergün arar doktor ne der diye sorardı aşılmanın negatif çıktığı gün aradım kendimi tutamayıp ağladım üzülme falan dedi kapattıktan sonra gezmeye gitmiş telefonunuda evde bırakmış aradım aradım ulaşamadım ve gezmeden geç geldi ogün yani anlayacağınız kendi derdi olunca beni arar konuşurda konuşur ama benim ihtiyacım olduğunda kimseyi bulamam annemi bile allah kalbleri biliyor niyetleri biliyor son olarak şunu söylemek isticem yalnız doğdum yalnız büyüdüm yalnız ölecem.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…