slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza geçen ay 28 mayısta aşılama yaptırdım sonuç negatif çıktı bu ay yeniden denicem ve haftaya allahın izniyle aşılama olacam iğnelere devam ediyorum.3 yıldır evliyim çoçuğum olmuyor diye çekmediğim kalmadı asıl benim zoruma giden yumurta sperm rahim herşey normal ama çoçuk lmuyor ve bunları insanlara özellikle anneme inandırabilmek çok zor. allah gerçekten büyük sorunları olanlara yardım etsin.bu süreçte kimseden destek görmedim tek kız sayılırım kız kardeşim daha yeni 12 ye girdi annem desem herkesten önce o dışladı beni çoçuğum olmuyor diye annem bir derdi sorunu olduğunda beni arar anlatır rahatlardı tedavi olduğumda hergün arar doktor ne der diye sorardı aşılmanın negatif çıktığı gün aradım kendimi tutamayıp ağladım üzülme falan dedi kapattıktan sonra gezmeye gitmiş telefonunuda evde bırakmış aradım aradım ulaşamadım ve gezmeden geç geldi ogün yani anlayacağınız kendi derdi olunca beni arar konuşurda konuşur ama benim ihtiyacım olduğunda kimseyi bulamam annemi bile allah kalbleri biliyor niyetleri biliyor son olarak şunu söylemek isticem yalnız doğdum yalnız büyüdüm yalnız ölecem.....
Kızlar yarın aşılamam yapılacak.Mübarek Cuma gecesinde Cenabı Allah hepimizin yardımcısı olsun....
daha 10 günüm var ve zaman geçmiyor.........çok umudum yok ama bekleme süreci çok yorucu.......bu zaman nasıl geçecek.....Allahım..........
slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza geçen ay 28 mayısta aşılama yaptırdım sonuç negatif çıktı bu ay yeniden denicem ve haftaya allahın izniyle aşılama olacam iğnelere devam ediyorum.3 yıldır evliyim çoçuğum olmuyor diye çekmediğim kalmadı asıl benim zoruma giden yumurta sperm rahim herşey normal ama çoçuk lmuyor ve bunları insanlara özellikle anneme inandırabilmek çok zor. allah gerçekten büyük sorunları olanlara yardım etsin.bu süreçte kimseden destek görmedim tek kız sayılırım kız kardeşim daha yeni 12 ye girdi annem desem herkesten önce o dışladı beni çoçuğum olmuyor diye annem bir derdi sorunu olduğunda beni arar anlatır rahatlardı tedavi olduğumda hergün arar doktor ne der diye sorardı aşılmanın negatif çıktığı gün aradım kendimi tutamayıp ağladım üzülme falan dedi kapattıktan sonra gezmeye gitmiş telefonunuda evde bırakmış aradım aradım ulaşamadım ve gezmeden geç geldi ogün yani anlayacağınız kendi derdi olunca beni arar konuşurda konuşur ama benim ihtiyacım olduğunda kimseyi bulamam annemi bile allah kalbleri biliyor niyetleri biliyor son olarak şunu söylemek isticem yalnız doğdum yalnız büyüdüm yalnız ölecem.....
Kızlar yarın aşılamam yapılacak.Mübarek Cuma gecesinde Cenabı Allah hepimizin yardımcısı olsun....
ndefundakrc nasılsın? bugün durumlar nasıl?
canım hayırlı olsun benimde geçen cuma olmuştu umarım herkesin gönlüne göre verir AllahKızlar yarın aşılamam yapılacak.Mübarek Cuma gecesinde Cenabı Allah hepimizin yardımcısı olsun....
allah hepimizin yardımcısı olsun herkesin aynı derdi var burada bende 5 senelik evliyim pko yum şubat ayın ayında aşılama ile hamile kaldım ve öğrendikten 10 gün sonrada kaybettim şu an tüp bebeğe geçmeden önce son kez aşılama yaptım bugun 12.günüm gün sayıyorum allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın bu derdi yaşayan bilir ancak direnç umarım birdahakine bebeğini kucağına alırsın çünkü insan hissettikten sonra kaybetmesi ona tarifsiz bir acı veriyor yaşadığın için biliyorsundur.allah kimseye göstermesin
arkadaşlar bu mübarek cuma günü rabbim inşallah hepimizin duasını kabul eder hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir
allah herkesin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlar ne kadar güzel söylediniz gerçekten çoçuk hasreti çekmeden hemen hamile kalanlar sizi hiç anlamıyor yada anlamamazlıktan geliyor benim hemen çoçuğum olsaydı bile olmayanlara bu kadar acımasız davranmazdım tamamen vicdan meselesi ..... allah kimine veriyor imtihan ediyor kimine vermeyerek imtihan ediyor inşalllah sınavı geçeriz ve burdaki herkesin melekleri olur... AMİN...
Son 4 günnnnnn:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
canım sen 21 mayıs, ben 28 mayıs : ) güzel olacak inşallaahhhh
bu arada belirti var mı? Ne biliyim ağrı falan. Benim biraz kasık ağrılarım oluyor.
yok canım 22 haziran benim o günü saymıyorumya benim hiç bişeyim yok ne kasık ağrım ne başka bişeyim sadece göğüslerim çok şiş ve ağrıyo oda kullandığım jelden sanırım hiç umudum yok hissediyorum bende negatif sonuç alıcam 9:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?