Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
daha 10 günüm var ve zaman geçmiyor.........çok umudum yok ama bekleme süreci çok yorucu.......bu zaman nasıl geçecek.....Allahım..........

canım, hiç kimse senin yaşadıklarını, hissettiklerini anlayamaz. annen bile olsa.benzer durumları bende yaşıyorum.
beni anlamayacakları için aşılama yapıldığını anlatmadım bile...
ben artık beni anlamayanlarla fazla vakit geçirmiyorum, dertlerini de kafama takmıyorum.dinliyormuş gibi yapıyorum o kadar.çünkü ben acılarımı hep tek başıma atlatmaya çalıştım.
umarım aşılama sürecin başarılı geçer.

daha 10 günüm var ve zaman geçmiyor.........çok umudum yok ama bekleme süreci çok yorucu.......bu zaman nasıl geçecek.....Allahım..........

sen benden 2 gün önce öğreneceksin,zaman geçmiyor haklısın.
tedavisiz hamile kalıp, bu süreçleri yaşamamayı öyle çok isterdim ki ...

ne kadar karamsarsın arkadaşım, umutsuzluk bize yakışır mı? biz de aynı sorunları yaşıyoruz inan, seninle birebir aynı sorunu yaşamayan birinden 4-4' lük anlayış bekleyemezsin malesef..ve en iyi doktor kendinsin inan, bu klüpte öyle şeyler okudum ki, hiç umudumu kaybetmiyorum bu yüzden ve psikolojini sağlam tutmaya çalış..en kısa zamanda meleğine kavuşman ve kavuşmamız dileklerimle...

özelden cevap atamıyorum umarım bu sana ulaşır
merhaba canım ne demek istediğin zaman sorabilirsin evet bende komplet mol geçirdim benim 2 yıl oldu
başlarda bende çok zorlandım kabul etmekte heleki bide ikiz olunca. doktorumun bana söylediği şu sözü hiç unutamıyorum bebek ötekinin (molün) kurbanı olacak dedi
ne zor bunu kabullenmek ilk başlarda gece hiç uyuyamıyordum bunu araştırıp neden olduğunu anlamaya çalıştım
seni çok iyi anlıyorum canım merakla ve isteyerek üstelik dtedaviyle hamile kalmıştım ve başıma daha ben ve ailemin hiç duymadığı bişey gelmişti
ama zaman gerçekten herşeyin ilacı zamanla herşey rayına giriyor ha acın ve üzüntün tamamen bitiyormu hayır ama azalıyor sende herşeyi zamana bırak ve neden benim başıma geldi diye fazla sorgulama

benim ilk değerim 200000 den fazlaydı sonra yavaş yavaş düşmeye başladı seninkide düşme göstermiş korkma canım bundan sonra artış olacağını sanmıyorum çünkü baya güzel düşüş olmuş umaraım bundan sonra herşey gönlünce olur ve tedavin biran önce biter ve sakın unutma bunu yaşayan tek ,ilk ve son kişi değilsin yani yanlız değilsin

rahatsız etmedin canım istediğin zaman sorabilirsin geç cvp verdiğim için kusura bakma işten nete girebiliyorum

allah hepimizin yardımcısı olsun herkesin aynı derdi var burada bende 5 senelik evliyim pko yum şubat ayın ayında aşılama ile hamile kaldım ve öğrendikten 10 gün sonrada kaybettim şu an tüp bebeğe geçmeden önce son kez aşılama yaptım bugun 12.günüm gün sayıyorum allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın bu derdi yaşayan bilir ancak direnç umarım birdahakine bebeğini kucağına alırsın çünkü insan hissettikten sonra kaybetmesi ona tarifsiz bir acı veriyor yaşadığın için biliyorsundur.allah kimseye göstermesin

allah herkesin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlar ne kadar güzel söylediniz gerçekten çoçuk hasreti çekmeden hemen hamile kalanlar sizi hiç anlamıyor yada anlamamazlıktan geliyor benim hemen çoçuğum olsaydı bile olmayanlara bu kadar acımasız davranmazdım tamamen vicdan meselesi ..... allah kimine veriyor imtihan ediyor kimine vermeyerek imtihan ediyor inşalllah sınavı geçeriz ve burdaki herkesin melekleri olur... AMİN...

mekselin çok geçmiş olsun beterin beteri var hep iyi düşün tabiki o kadar emekten ve umuttan sonra onu hissedip kaybetmek çok acı allah yardımcımız olsun inşallah şimdiki tedavinde bebeğin seninle kalır bugün 12.gün demişsin ne zaman test yaptıracaksın

Son düzenleme:

bence herkesin meleği olacak, Allah`a şükür halledilemeyecek sorunlarımız yok.
sadece sabır gerekiyor, demek ki zamanı gelmemiş
ben 28 Mayıs`ta olumsuz sonuç alırsam, sadece pco tedavisiyle uğraşıcam.

canım sen 21 mayıs, ben 28 mayıs : ) güzel olacak inşallaahhhh

bu arada belirti var mı? Ne biliyim ağrı falan. Benim biraz kasık ağrılarım oluyor.

yok canım 22 haziran benim o günü saymıyorumya benim hiç bişeyim yok ne kasık ağrım ne başka bişeyim sadece göğüslerim çok şiş ve ağrıyo oda kullandığım jelden sanırım hiç umudum yok hissediyorum bende negatif sonuç alıcam

çok tşk ederim galiba aynı gün aşılama olmuşuz senle benimde 22 haziran 4. aşılamam oluyor benim:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…