allah herkesin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlar ne kadar güzel söylediniz gerçekten çoçuk hasreti çekmeden hemen hamile kalanlar sizi hiç anlamıyor yada anlamamazlıktan geliyor benim hemen çoçuğum olsaydı bile olmayanlara bu kadar acımasız davranmazdım tamamen vicdan meselesi ..... allah kimine veriyor imtihan ediyor kimine vermeyerek imtihan ediyor inşalllah sınavı geçeriz ve burdaki herkesin melekleri olur... AMİN...
çok tşk ederim galiba aynı gün aşılama olmuşuz senle benimde 22 haziran 4. aşılamam oluyor benim:18:
Kızlar merhaba
Nasılsınız ?
Ben üçüncü aşılama için kolları sıvadım,hayırlısı bakalın.
Öpüyorum hepinizi
benim aşılamam 10 haziranda yapıldı canım senin ne zaman yapıldı
Kızlar merhaba
Nasılsınız ?
Ben üçüncü aşılama için kolları sıvadım,hayırlısı bakalın.
Öpüyorum hepinizi
ben ayın 6 sında yaptım dr 22 bak dedi
toplangel ne yapıyosun dr gidecekmisin bugün
cnm yarın tam 5 hafta oluyor...
Yarın gideceğim
Sen nasılsın iyimisin?
hadi bakalım 3. aşılaman hayırlı olsun ne zaman yapılıyor aşılaman
CNM HAYIRLI OLSUN...
RABBİM İNŞALLAH BU SEFER NASİP EDER
TAKİPÇİNİZİM
aaa bende merakla bekliyorum sen dra gidicen dieya ben iyiyim bende tık yok negatif sanırım:26:
yok canım 22 haziran benim o günü saymıyorumya benim hiç bişeyim yok ne kasık ağrım ne başka bişeyim sadece göğüslerim çok şiş ve ağrıyo oda kullandığım jelden sanırım hiç umudum yok hissediyorum bende negatif sonuç alıcam
cnm hepimiz için hayırlısı.....kendini 2 sonucada hazırla ben öyle yaptım....negatif çıksaydı çok üzülmeyecektim.:84:.pozitif çıkınca çok sevinmeyeceğim dedimama öyle hissediyorum
merhaba arkadaşlar bende bu ay aşılama yaptıranlardanım :) 6 haziranda 3.aşılamamı oldum bakalım sonucu bekliyorum
cnm hepimiz için hayırlısı.....kendini 2 sonucada hazırla ben öyle yaptım....negatif çıksaydı çok üzülmeyecektim.:84:.pozitif çıkınca çok sevinmeyeceğim dedim..öyle de yaptım gönlünü ferah tut...rabbim alnımıza yazdıysa zaten olacaktır..biliyorum gerçekten çok zor evrelerden geçiyoruz...hormonlarımız değişiyor..ama biz kadınlar çok dayanıklıyız...
çok haklısın canım zaten allah kadınları böyle dayanıklı yaratmasaydı nasıl katlacaktık bu kadar acıya ne durumda olan kadınlar var hamile hamile koca dayağı yiyenler tecavüze uğrayanlar vs vs allah korusun halimize binlerce kez şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?