Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

biliyormusun, bu soruları sormak tamamen kişilikle alakalı.ben hayatta sormam kimseye banane...

geçenlerde düğüne gittim herkes benim hamile olmama kafayı takmış gibiydi. düşün en az 20 kişi ;yap artık bebek ne bekliyosun, eh artık zamanı geldi elini çabuk tut, aaaa yoksa hamilemisin kilo almışsın...vs.vs.vs.

oradan kaçıp gitmek istedim, yahu size neeeeeeeeeeeeeee
neden herşeyi bebeğe bağlıyorsunuz? bu kadar burnunuzu sokma cesaretini nerden buluyorsunuz? düğünde cazgırlık yapmıyım dedim ama bir daha bu soruları duyarsam fena yapıcam haaaa : (

Kızlar merhaba

Nasılsınız ?

Ben üçüncü aşılama için kolları sıvadım,hayırlısı bakalın.

Öpüyorum hepinizi

fundakrc negatif düşünme

ama öyle hissediyorum
cnm hepimiz için hayırlısı.....kendini 2 sonucada hazırla ben öyle yaptım....negatif çıksaydı çok üzülmeyecektim.:84:.pozitif çıkınca çok sevinmeyeceğim dedim..öyle de yaptım gönlünü ferah tut...rabbim alnımıza yazdıysa zaten olacaktır..biliyorum gerçekten çok zor evrelerden geçiyoruz...hormonlarımız değişiyor..ama biz kadınlar çok dayanıklıyız...çünkü hepimiz anne adayıyız

Son düzenleme:

çok haklısın canım zaten allah kadınları böyle dayanıklı yaratmasaydı nasıl katlacaktık bu kadar acıya ne durumda olan kadınlar var hamile hamile koca dayağı yiyenler tecavüze uğrayanlar vs vs allah korusun halimize binlerce kez şükür

allahım hepimizin evinden,huzuru ve mutluluğu eksik etmesin...inşallah hayırlı evlatlarlada taçlandırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…