nde
sağol canım benim ya benim belirtiler gün geçtikçe azalıyo sanki umudum tükeniyo:2::2: sende ne var ne yok
canım al benden de o kadar, hiçbir belirtim yok...sadece karın şişliğim var o kadar...galiba benim olmadı
Kızlar merhaba
Nasılsınız ?
Ben üçüncü aşılama için kolları sıvadım,hayırlısı bakalın.
Öpüyorum hepinizi
ayın 22sinde 3 tane haber alıcaz umarım hepside pozitif olur
cnm yarın tam 5 hafta oluyor...
Yarın gideceğim
Sen nasılsın iyimisin?
uf ya uuuufff havada kapalı iyice içim karardı valla:2::2:
yok canım 22 haziran benim o günü saymıyorumya benim hiç bişeyim yok ne kasık ağrım ne başka bişeyim sadece göğüslerim çok şiş ve ağrıyo oda kullandığım jelden sanırım hiç umudum yok hissediyorum bende negatif sonuç alıcam
olumlu düşünelim, hatta hiç bişiy düşünmeyelim : ) kendimizi dinlemeyelim :)
kızlarrrrrrr selammmmmmmm :)benim aşılamam tutmamıştı biliyosunuz ve pazartesi sabah laparoskopi olacağımm :)çok heyecanlıyım tüplerde hasar var inşallah çözüme ulaşacakkkkkkk ..dualarınıza ihtiyacım varrrr..ümitsizliğe kapılmayınn ..birgünn gerçek olcakk ve biz bile inanmayacağız bu benim minik sıpam mı diye :)
ben kendimi dinlemeyi bıraktığım an bi yerden bi sancı giriyo hadi dinleme bakalım
canım şans meleği yanında olsun dualarım seninle dediğin gibi herşey güzel güzel olacak bizim bebişlerimizi çok iyi anne babalar bekliyor
4. aşılamamda hüsranla sonuçlandı 12.günümde 1 saat önce adet oldum allah kimseyi bununla sınamasın herkese versin çok ama çok kötüyüm
4. aşılamamda hüsranla sonuçlandı 12.günümde 1 saat önce adet oldum allah kimseyi bununla sınamasın herkese versin çok ama çok kötüyüm
gecmiş olsun canım , aşılamada % 15-20 şans var biliyosun.bu yüzden kendini çok yıpratma.4. aşılamamda hüsranla sonuçlandı 12.günümde 1 saat önce adet oldum allah kimseyi bununla sınamasın herkese versin çok ama çok kötüyüm
hepinizden allah razı olsun tüp bebeği bende çok isterim ama maddi bakımdan 2 seneye kadar olacağını zannetmiyorum 3. aşılamam tutmuştu ama onuda hemen kaybetmiştim.yaptıgım tedavilerim haddi hesabı yok
hepinizden allah razı olsun tüp bebeği bende çok isterim ama maddi bakımdan 2 seneye kadar olacağını zannetmiyorum 3. aşılamam tutmuştu ama onuda hemen kaybetmiştim.yaptıgım tedavilerim haddi hesabı yok
cnm devlet karşılamıyormu karşılıyorsa yaptır bekleme...
Bugün test verdim yarım saate kadar belli olacak ama daha önce okadar çok umudum kırıldı ki bu seferde çok umutlu olduğum söylenemez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?