Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar merhaba

Nasılsınız ?

Ben üçüncü aşılama için kolları sıvadım,hayırlısı bakalın.

Öpüyorum hepinizi

hayırlı olsun canım, cuma vakti dua ediyorum, Allah hepimize pozitifi göstersin inşallah (amin)

ayın 22sinde 3 tane haber alıcaz umarım hepside pozitif olur

ayyy inşallah:18::18::18::18::18::18:

cnm yarın tam 5 hafta oluyor...
Yarın gideceğim
Sen nasılsın iyimisin?

aman da aman, bebişimiz büyüyor artık, sağlıklı bir şekilde kucağına laldığın haberlerini de alcaz daha burdan...

uf ya uuuufff havada kapalı iyice içim karardı valla:2::2:

sorma ya ümitsizlikle, heyacan hepsi bir arada..hava gibi bir güneş çıkıyor, bir bulutlar...hayırlısı olsun hakkımızda..

olumlu düşünelim, hatta hiç bişiy düşünmeyelim : ) kendimizi dinlemeyelim :)

kızlarrrrrrr selammmmmmmm :)benim aşılamam tutmamıştı biliyosunuz ve pazartesi sabah laparoskopi olacağımm :)çok heyecanlıyım tüplerde hasar var inşallah çözüme ulaşacakkkkkkk ..dualarınıza ihtiyacım varrrr..ümitsizliğe kapılmayınn ..birgünn gerçek olcakk ve biz bile inanmayacağız bu benim minik sıpam mı diye :)

canım şans meleği yanında olsun dualarım seninle dediğin gibi herşey güzel güzel olacak bizim bebişlerimizi çok iyi anne babalar bekliyor

4. aşılamamda hüsranla sonuçlandı 12.günümde 1 saat önce adet oldum allah kimseyi bununla sınamasın herkese versin çok ama çok kötüyüm

4. aşılamamda hüsranla sonuçlandı 12.günümde 1 saat önce adet oldum allah kimseyi bununla sınamasın herkese versin çok ama çok kötüyüm

canım ya üzülme desemde üzüleceksin ama sakın ümidini kaybetme bu hepimiz için geçerli evet çok zor bu sınanma ama karşılığını bir şekilde alacağımıza inanıyorum

gecmiş olsun canım , aşılamada % 15-20 şans var biliyosun.bu yüzden kendini çok yıpratma.
bende 13 gün sonra aynı haberi verebilirim, ben çok umut bağlamıyorum.

hepinizden allah razı olsun tüp bebeği bende çok isterim ama maddi bakımdan 2 seneye kadar olacağını zannetmiyorum 3. aşılamam tutmuştu ama onuda hemen kaybetmiştim.yaptıgım tedavilerim haddi hesabı yok

hepinizden allah razı olsun tüp bebeği bende çok isterim ama maddi bakımdan 2 seneye kadar olacağını zannetmiyorum 3. aşılamam tutmuştu ama onuda hemen kaybetmiştim.yaptıgım tedavilerim haddi hesabı yok

canım benim evet maddi açıdan biraz yüklü bi tedavi ama aşılamayada her seferinde dünya para veriyoruz her seferinde hem umutlarımız hemde paramız tükeniyo :2:

birazcık dinlen bence kafanda rahatlasın belki normal yolla olacak rahatla sıkma kendini lütfeennn

Bugün test verdim yarım saate kadar belli olacak ama daha önce okadar çok umudum kırıldı ki bu seferde çok umutlu olduğum söylenemez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…