Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
devlet eskiden iğneleri karşılıyordu şimdi o da yok hem 3 çocuk diyorlar hemde yardım etmiyorlar ssk işe yaramıyor bu konuda yabancı ülkelerde aşılama ilaçlarla beraber devlet karşılıyor

tüpler kapalıysa devlet ödüyor eğer tüpler açıksa problemin yok deyip ödemiyorlar bide devletin yaptırdığı tüp bebek tedavisi ne kadar başarılı olur tartışılır ben sağlık personeli olarak devlet hastanelrinde yapılan hiç bir tedaviye güvenmiyorum sgklı olmama rağmen hasta olsamda gitmem devlet hastanesine

haklısın devlette yapmam zaten tüplerimde kapalı değil.çıkardığı bahaneye bak ya tüpler kapalıysaymış eskiden 2 ye kadar ödüyordu özel hastanelerde de yapılıyordu gün geçtikçe geriliyor bu sistem herhalde

kızlar benim bildiğim ödüyor devlet yenimi çıktı bu

:93::93::93:
sen benden 2 gün önce öğreneceksin,zaman geçmiyor haklısın.
tedavisiz hamile kalıp, bu süreçleri yaşamamayı öyle çok isterdim ki ...

sonu iyi olsun da ben razıyım bunları çekmeye.........yeter ki Allah bize de o duyguyu hayırlısıyla yaşatsın.......

merhaba kızlar, öncelikle tez zmanda yüreğimizdenin gerçek olmasını diliyorum..
benimde eşimde sorun var 5 yıllık evliyiz neyse şimdi aşılamayla ilgili yorumları okuyorum yavaş yavaş ama öncelikle kafamı karıştıran birşey sormak istiyorum,, sağlıklı bir aşılama yapılablmesi için sperm sayı ve hareketliliğinin kaç olması gerekyor en az, dr larınız bu konuda size bilgi verdimi acaba??
bzim sayı 9 milyon ileri hareket %21 ve morfoloji %2,, yeterli değil sanıyorum aşılama için

kızlar bugün sabah 11 de aşılamam yapıldı.şu an ağrım var..ve ilginç olan doktor ilaç vermedi bana..sadece 2 gün ardarda ilişki dedi.Kafam karıştı.Amannnn yaa zaten hiç ümidim yok inanın.tam aşılama sırasında eşimin değerlerini yazan kağıda bakıp fena değil dedi.eee ben nasıl ümitleniyim.zaten % 20 şanstı.sanırım benimki şimdiden suya düştü.HAYIRLISIIIIIIII....

selam kızlarr
ne var ne yok burda
ben hala beklemedeyim daha koskocaa 10 gunum var
baska kimler 27 haziran test yapacak?

listemiz nerde ya hiç goremiyorum? güncelleyen yokmu listeyi?

selam kızlarr
ne var ne yok burda
ben hala beklemedeyim daha koskocaa 10 gunum var
baska kimler 27 haziran test yapacak?

listemiz nerde ya hiç goremiyorum? güncelleyen yokmu listeyi?

mrb ben de 27 haziranda test yapacağım inşallah..........benim pek umudum yok morfoloji sıfır çünkü........sizin sorun ne acaba?neden aşılamayı tercih ettiniz.............

merhabalar herkese, ben de sonuç bekleyenlerdenim. 15 haziranda aşılamam yapıldı. daha çok zaman var sonuç almaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…