kızlar bugün sabah 11 de aşılamam yapıldı.şu an ağrım var..ve ilginç olan doktor ilaç vermedi bana..sadece 2 gün ardarda ilişki dedi.Kafam karıştı.Amannnn yaa zaten hiç ümidim yok inanın.tam aşılama sırasında eşimin değerlerini yazan kağıda bakıp fena değil dedi.eee ben nasıl ümitleniyim.zaten % 20 şanstı.sanırım benimki şimdiden suya düştü.HAYIRLISIIIIIIII....
yeni aşılama yaptıran tüm arkadaşlara hayırlı olsun diyorum, inşallah hepimiz pozitifi görürüz, canım sen neden ümitsizsin, yumurtayı sadece 1 sperm döllüyor, aşılamada milyonlarcasını enjekte ediyorlar, Allah ol desin yeter...
yeni aşılama yaptıran tüm arkadaşlara hayırlı olsun diyorum, inşallah hepimiz pozitifi görürüz, canım sen neden ümitsizsin, yumurtayı sadece 1 sperm döllüyor, aşılamada milyonlarcasını enjekte ediyorlar, Allah ol desin yeter...
mrb ben de 27 haziranda test yapacağım inşallah..........benim pek umudum yok morfoloji sıfır çünkü........sizin sorun ne acaba?neden aşılamayı tercih ettiniz.............
Kızlar listeyi güncelledim.
Bilgilerde hata varsa düzeltin lütfen.
İyi geceler & Sevgiler
canım teşekkürler liste için inşallah olumlu sonuçlar yazarız iyi geceler...
Toplangel (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Dyd (?.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUC?
Sympathetic (? asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?
inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?
Fundakrc (1.asilama) 10 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?
Maria73 (1.aşılama) 13 haziran aşılama yapılacak
Aysbah (2. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?
Direnc (2. asilama) 14 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?
Sude_ay (2. asilama) 14 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?
Dileksultan (2. asilama) 15 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?
Dosthane (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?
Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Liman (2.asilama) 28 mayis aşılama yapıldı. SONUC: Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Pembesu (2. asilama) 28 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Mekselin (4.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Destina1552 (3.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Toplangel (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Dyd (2.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUC?
Sympathetic (? asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?
inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?
Fundakrc (1.asilama) 10 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?
Maria73 (1.aşılama) 13 haziran aşılama yapılacak
Aysbah (2. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?
Direnc (2. asilama) 14 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?
Sude_ay (2. asilama) 14 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?
Dileksultan (2. asilama) 15 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?
Dosthane (1. asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?
Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Liman (2.asilama) 28 mayis aşılama yapıldı. SONUC: Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Pembesu (2. asilama) 28 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Mekselin (4.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Destina1552 (3.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
allah hepinize rahatlık versin
iyigeceler
liste yapılmış, hayırlı olsun arkadaşlar.
bu arada benim 1. aşılamam. bugün adet günüm bakalım ne olucak.
kızlar günaydın nasılsınız camenta paylaşımın için teşekkür ederim çok faydalı olmuş zaten ben ne sigara ne alkol ne kahve ne çay kullanıyorum
günaydıınn,
bişey sorucam.progestan kullanıyorum ya.tüm gün,ara ara başım döndü normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?