Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydıınn,

bişey sorucam.progestan kullanıyorum ya.tüm gün,ara ara başım döndü normal mi?

günaydın kızlar nasılsınız

haptan oluyor o baş dönmeleri ben daha önce iki kez kullandım resmen dünya etreafımda dönüyordu bide bende acayip uyku yapıyordu zaten yan etki kısmında yazıyor bunlar

bende çok etkili değil, yani başım dönüyo ama çok da sarsmıyo beni, idare edicez artık :)
bebişler bi gelsinde... daha nelere katlanıcaz dimi ama

ben mesela sabah bulantıları yaşamak istiyorum, hamile olayım da her şeyden tiksineyim diyorum hahahaha :)

aynen hamile olanlar mide bulantısından şikayet ederler bende onlara diyorum ahh keşke bende o bulantıları çeksem

şaka bi yana çok kötü oluyor ben ik hamileliğimde 1 haftada 4 kilo vermiştim ve su bile içemiyordum serumlarla beslenmiştim gerçi boşuna çekmiş oldum ama nese şimdi o bulantıları arıyor oldum

bende istiyoruuuuum bende bendeee :))
bahaneyle fazla kilolardan da kurtulmuş olurum :)

kafayı bozduk, olsunda herşey kabul modundayız, hayırlısı bakalım

bende istiyoruuuuum bende bendeee :))
bahaneyle fazla kilolardan da kurtulmuş olurum :)

kafayı bozduk, olsunda herşey kabul modundayız, hayırlısı bakalım

inşallah olsunda dimi :)
mide bulantısıda neymiş onuda atlatırız evelallah bu kadar şeye katlanmışız o neki:)

inşallah olur arkadaşım bizim gibi bekleyenleri rabbim görsün inşallah

hahaha bende midem bulansın başım dönsün istiyorummmkızlar bu kadar şeye katlanıyoruz bi gün çocuklarımız olacak büyüyecekler ve bi yaştan sonra bizi takmayacaklar bile ne acı düşünsenize bazen anne babalarımız kızınca derdi ya seni doğuracağıma hiç doğurmasaydım diye acaba bizde o zaman ben seni dünyaya getirmek için neler katlandım diye düşünecekmiyiz:44::44::44:

Son düzenleme:
inşallah olsunda dimi :)
mide bulantısıda neymiş onuda atlatırız evelallah bu kadar şeye katlanmışız o neki:)

inşallah olur arkadaşım bizim gibi bekleyenleri rabbim görsün inşallah

tabi canım, aşılama öncesi testler, kontroller ıvır zıvır, izin al koştur randevuya yetiş vs.vs.
bu arada meraklı insanlara çeşitli bahaneler uydur, durumu çaktırma.!!! en önemli nokta bu :)))))
bu süreç en zoru .bu kadar emek ,stres, umut, sabır... vallahi taş olsak çatlardık : )

anne adayı olmabilmek için bu kadar yoruluyoruz, rabbim bir gün ödüllendirecek bizi.. eminim.

Camenta ellerine saglık canım listemiz cok güzel olmuş ama ne yazıkkı negatif sonuçlarda cokmuş yaa insAllah bundan sonra daha cok pozitif yazarız .

Test günüme 9 gün kaldı.... off geçmek bilmiyor bu zaman
ilk aşılamamda gögüslerim felaket acıyordu ama şuan öyle bişi yok şişkinler ama acı yok.
Eşimle dün konuştuk bu aşılamamızda tutmazsa ara verecegez bir kac ay en azından kışa kadar cünku manevi olarak cok yıprandık
Elbette üzülecem tutmazsa ama Allah takdiri olacak ve o Ol diyince olacaktır biliyorum
Bir arkadaşımın durumu bizden daha kötüydü Tüp bebek yaptırdılar tutmadı doktorlar dogal yönden hamile kalamazsın kalırsanda mucize olur demişti ve Tüp bebekten 2 ay sonra dogal yönden hamile kaldı!!
İste böyle durumlarda Rabbimzin ne büyük oldugunu daha iyi anlıyorsun o OL dedi ve oldu.
Bu yüzden tutmazsa umudumu yitirmicem sabırla bekleyecegim inaniyorum Rabbimiz bizimde yüzümüzü güldürecek ve kucagımızı dolduracak.
İlk düşügümdede dedigimde buydu, canı verende o alanda o, mutlaka sabrımızı mukafatlandıracaktır ve dilegimzi dualarımızı kabul edecektir. Yeterki biz inanmaya devam edelim.....

evet tatlım, o zamanları da görücez ama öncesinde uykusuz geceler, acaba hastalandı mı diye endişeler, her ağladığında yeriden zıplamalar :))) hahha bunlar iyi günlerimiz.

düşündüm deeeee, gerçekten bunlar iyi günlerimiz.

aysbah,inanmaktan başka çaremiz yok.bende aynı sen gibi düşünüyorum, 10 gün sonra sonuç belli olacak, olumsuz olursa bizde ara vereceğiz.

çok yakın bir arkadaşım yıllarca uğraştı, eşinden dolayı tüp bebek yapacak durumda bile değillerdi.çocuğunuz olması
imkansız demişti doktorlar. evlatlık edinmeye karar verdiler, araştırdılar. evlatlık edinebilme şartlarından biri de kendine ait evinin olmasıymış, evlerini aldılar.sırf çocuk için. veee prosedürler ile uğraşırken hamile kaldı. mucize mi evet. tam da kendisi:))

evet kesinlikle bende inaniyorum artık mucizelere
ozaman sende benden 1 gün sonra aşılama yaptırdın ben 13 haziranda yaptırdım
bu kaçıncı aşılaman canım? ve sizde sorun neydi?
sende herhangi bir belirti rahatsızlık varmı?

9 günümüzkaldı demek test yaptırmaya gidebilir miyim :2:sende akıntı ve karnında şişlik ve sürekli idrara çıkma gibi belirtiler var mı

benim 14 haziranda yapıldı ve 2. aşılamam.
pco ve yüksek tsh değerlerim var.bundan dolayı hamile kalamıyorum.
ilk aşılamam ocak ayında yapıldı kimyasal gebelik oldu.
ilk günden itibaren kasıkta batmalar oldu, karnımda biraz şişlik,göğüslerde acıma, progestandan dolayı baş dönmesi.birde beyaz akıntım oluyo, ilkinde bu kadar olmamıştı.hani yumurtlama günlerinde yoğun ve beyaz olur ya öyle işte.
iyi mi kötü mü bilemiyorum.
senin sorunun neydi?

bu günü saymazsam test yaptırmaya 3 gün kaldı çok heyecanlıyım yaa normalde akıp giden zaman durdu sanki ya:18::18:

9 günümüzkaldı demek test yaptırmaya gidebilir miyim :2:sende akıntı ve karnında şişlik ve sürekli idrara çıkma gibi belirtiler var mı

maria belirtiler aynı,inşallar sonuçlarımızda aynı ve pozitif olur canım.

bu akıntılara taktım kafayı ben..hayırlısı bakalım.

evet canım son 9 gün....
akıntı oluyor evet ama ben onu daha cok kullandıgım crinone jeline baglıyorum
karnımda şişlikte ve idrar cıkma konusunda cok sık degilde ama normalden daha fazla gidiyorum
sende bişiler varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…