benim 14 haziranda yapıldı ve 2. aşılamam.
pco ve yüksek tsh değerlerim var.bundan dolayı hamile kalamıyorum.
ilk aşılamam ocak ayında yapıldı kimyasal gebelik oldu.
ilk günden itibaren kasıkta batmalar oldu, karnımda biraz şişlik,göğüslerde acıma, progestandan dolayı baş dönmesi.birde beyaz akıntım oluyo, ilkinde bu kadar olmamıştı.hani yumurtlama günlerinde yoğun ve beyaz olur ya öyle işte.
iyi mi kötü mü bilemiyorum.
senin sorunun neydi?
canım bizde sorun eşimin morfolojisi %2 cıktı....
kimyasal gebelik bende gecirdim 2. gebeligimde( daha önce 2 kez hamile kaldım dogal yonden ama her ikiside düstü) adetime 1 hafta kala idrar testi yapmıstım pozitif cıktı kan degerimde 42 cok sevinmistik ama kese boşmuş maalesef ve adet gunumde adetimle beraber gitti.....
bende de ilk günde kasıklarımda batmalar oldu resmen acıdı yani ama ertesi gun gitti, dünde kasıklarımda batmalar hissettim.
ben crinone jel kullanıyorum o yuzden akıntım ondan kaynaklanıyor bence, belirtiler herzaman iyidir canım iyi düşünelim iyi olsun
maria belirtiler aynı,inşallar sonuçlarımızda aynı ve pozitif olur canım.
bu akıntılara taktım kafayı ben..hayırlısı bakalım.
canım , zaman durdu sanki derken bile geçiyor aslında....
kafanı dağıtacak bişeyler yapmayı dene bence.başka şeylere odaklan, bu seni rahatlatır
evet canım son 9 gün....
akıntı oluyor evet ama ben onu daha cok kullandıgım crinone jeline baglıyorum
karnımda şişlikte ve idrar cıkma konusunda cok sık degilde ama normalden daha fazla gidiyorum
sende bişiler varmı?
ya çalışıyorum zaten iş yerindeyim şu anda tedavi merkesinde çalışıyorum hastalar varken aklıma bile gelmiyo ama yanlız kaldığımda aklıma geliyo hemen nete yapışıyorum o nasıl oluyo bu nasıl oluyo vs vs
kızlar bugün belime ara ara şiddetli ağrılar saplanıyo sizde de oluyo mu
canım senin kacıncı gunun?
ilk aşılamamda bende olmustu ama galiba 10. veya 11 gün baslamıstı
bana jel yazmadı doktor sadece progesteron içiyorum...........akıntı var enfeksiyon kapmaktan korkuyorum..........ama yorucu bir süreç bir de hap yüzünden çok gerginim...........
benim bugün 9. günüm
evet canım o agrılar benim ilk aşılamamdada oldu normal yani
insllah sende olumlu sonuclarnır surda 5-6 günün kalmıs
canım korkma oyle akıntısı olan bi tek sen degilsin bak direnc te de oyle akıntı varmıs
ama cok korkuyorsan doktorounu bir ara sor bence boyle kendini yemektense ona bir sor rahatla
mrb kızlar....hcg 853 çıktı dr 1500 geçince keseyi görürüz dedi...yani daha görünmedi..hayırlısı olsun inşallah
mrb kızlar....hcg 853 çıktı dr 1500 geçince keseyi görürüz dedi...yani daha görünmedi..hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?