Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bizde sorun eşimin morfolojisi %2 cıktı....
kimyasal gebelik bende gecirdim 2. gebeligimde( daha önce 2 kez hamile kaldım dogal yonden ama her ikiside düstü) adetime 1 hafta kala idrar testi yapmıstım pozitif cıktı kan degerimde 42 cok sevinmistik ama kese boşmuş maalesef ve adet gunumde adetimle beraber gitti.....
bende de ilk günde kasıklarımda batmalar oldu resmen acıdı yani ama ertesi gun gitti, dünde kasıklarımda batmalar hissettim.
ben crinone jel kullanıyorum o yuzden akıntım ondan kaynaklanıyor bence, belirtiler herzaman iyidir canım iyi düşünelim iyi olsun

ben hap içiyorum, ondan olabilir o zaman.ya da içeride yapılanma çalışmaları tam gaz devam ediyo ondan haha :)

canım , zaman durdu sanki derken bile geçiyor aslında....
kafanı dağıtacak bişeyler yapmayı dene bence.başka şeylere odaklan, bu seni rahatlatır

ya çalışıyorum zaten iş yerindeyim şu anda tedavi merkesinde çalışıyorum hastalar varken aklıma bile gelmiyo ama yanlız kaldığımda aklıma geliyo hemen nete yapışıyorum o nasıl oluyo bu nasıl oluyo vs vs

bana jel yazmadı doktor sadece progesteron içiyorum...........akıntı var enfeksiyon kapmaktan korkuyorum..........ama yorucu bir süreç bir de hap yüzünden çok gerginim...........

bende işteyim, ama sözde işte :))) akıl başka yerlerde.

kızlar eger tuttuysa tabi aşılamanın 5 ile 7 gün arası bebek rahime yerleşiyormuş tabi bir iki gun sarka bilr o yüzden özellikle bu günler kendimize dikkat etmeliyiz
sakın agır iş yapmayın ben mesela cok tez canlıyım her işimi cabucak yaparım bende artık yavas yavas yapıyorum yapacaklarımı bir nevi slowmotion a almalıyız bu gunlerde hayatımızı haha

bana jel yazmadı doktor sadece progesteron içiyorum...........akıntı var enfeksiyon kapmaktan korkuyorum..........ama yorucu bir süreç bir de hap yüzünden çok gerginim...........

canım korkma oyle akıntısı olan bi tek sen degilsin bak direnc te de oyle akıntı varmıs
ama cok korkuyorsan doktorounu bir ara sor bence boyle kendini yemektense ona bir sor rahatla

canım korkma oyle akıntısı olan bi tek sen degilsin bak direnc te de oyle akıntı varmıs
ama cok korkuyorsan doktorounu bir ara sor bence boyle kendini yemektense ona bir sor rahatla

akıntı,ağrı hepimizde var anlaşılan. panik olmayalım o zaman.

şu bekleme günlerini bi atlatsaydık yahu.hepimiz çok gerginiz.

mrb kızlar....hcg 853 çıktı dr 1500 geçince keseyi görürüz dedi...yani daha görünmedi..hayırlısı olsun inşallah

kızlar hepinize merhaba.Dün aşılamamı oldum.şu an ağrı filan hiç bişey yok bende.sanırım artık hissizleştim...Kafama takılan bişey var doktor bana ilaç vermedi.gerek yok dedi.Neden acaba ya..:44:..Bende gittim eczaneden progestan 100 mg.aldım.ne yapsam acaba içsem bişey olurmuki.ayyy cahiller gibi kendime inanamıyorum.kafam karıştı.yan etkisi filan olurmuki acaba.Sizce....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…