hoşgeldin canım merakla seni bekliyoruzne zaman çıkacakmış 1500e
cnm pazartesi tekrardan baktıracağım..
anlaşılan herşey yolunda gidiyor. bak senin sayende kesenin hangi değerlerde göründüğünü de öğrendim.
cnm benim 5.haftam hcg güzel ilerliyor..2 katına çıkarak...rahmin dışında 2 tanede kist görüldü...sanırım bu klomen yüzünden oldu..
mrb kızlar....hcg 853 çıktı dr 1500 geçince keseyi görürüz dedi...yani daha görünmedi..hayırlısı olsun inşallah
cnm benim 5.haftam hcg güzel ilerliyor..2 katına çıkarak...rahmin dışında 2 tanede kist görüldü...sanırım bu klomen yüzünden oldu..
cnm çok korkuyorum dış gebelik olmasından...pazartesi tekrardan gideceğim...hcg düzenli artıyor ama bilmiyorum..
cnm çok korkuyorum dış gebelik olmasından...pazartesi tekrardan gideceğim...hcg düzenli artıyor ama bilmiyorum..
hcg düzenli artıyorsa korkma dış genelikte hcg düşüşe geçer
rahmin dışında olduğu için bebeğe zarar vermeyecek bişey yani?
klomenin kist yaptığını ama müdahaleye gerek kalmadan yok olduğunu biliyorum.
sen şimdi bebişinin büyümesini düşün ve keyfini çıkar
korkma canım inşallah tutmuştur, stres yapma,ananas yemek lazım diyorlar yiyormusun?
ananası ilk defa duydum?
ananası günde 1 dilim olarak yiyebilirsin ama çok fazla tüketmemeye çalış bende sana kiviyi önerebilirim
Hamilelikte Kivi
Hamile bayanlar iki kişi için yerken ne yedikleri konusunda çok dikkatli olmalıdırlar.Sağlıklı bir hamilelik ve bebeğin düzenli gelişimi için hamilelikten önce ve sonrasında çok sağlıklı bir beslenme metodu uygulamak çok önemlidir.Bu beslenme vitamin mineral ve lifli yiyecek yönünden zengin olmalıdır.Kivi çok fazla oranda üreme ve doğurganlığı arttırıcı E vitamini içerir. Kivinin 100 gr mı günlük tavsiye edilen E vitamini ihtiyacının 1/5 ten fazlasını karşılar. Kivi ayrıca çok zengin ve doğal bir folik asit kaynağıdır.Folik asit DNA yapısında çok önemli bir rol oynaması yüzünden vücudun gelişiminde önemli bir yeri vardır.Hamilelikten önce ve sonrası yeterli folik asit alımı doğumda ortaya çıkabilecek problemlerin ve kalp hastalıkların önlemesinde önemlidir.Kivi sadece beyin fonksiyonlarının düzenli bir şekilde yerine getirilmesini değil aynı zamanda bebeğin akciğerlerinin gelişimini de sağlayan Inisitol içerir.
kızlar slm herkese şehirdışında olduğum için bu hafta ilgilenemedim sizinle negatif sonuçlar için çok üzüldüm ama allah herşeyin en güzelini bilir umutsuz olmayın..bugün dra gittim.2 tane yumurtam gelişmiş.yarın çatlatma olucam pazartesi kısmetse saat 3te aşılamam olacak.beni de ekleyebilirsiniz artık listeyeben de bekleyenler arasına katılacağım.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..
yani cnm anne olabilme umuduyla bekelemek çok zormuş demek istedim..sebebpsiz infertilite demek herşey normal demek değilmi:44:rabbim elbette bizede bi tarih belirlemiştir..anne olmak için...ben en çok çevremdeki insanların 1. derece yakınlarım dışındaki şahısların bebeğin varmı diye sürekli soru sormalarından nefret ediyorum...evlendiğim günden bugüne bu sorudan sıkıldım...evliğe sadece çocuk doğurmak gözüyle bakanlardan sıkıldım...bence önce mutluluk ve geçim sonra çocuk...bence bizi en çok çevre baskısı etkiliyor..:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?