bugün herkesin iş var galiba............daha bir haftam var prk ümidim olmasa da bir an önce geçsin istiyorum........yani ne olacaksa olsun hızla geçsin zaman...............
4 aşılama ile madalyayı ben taşıyorum galiba beşinciye ne kuvetim kaldı ne takatim ne de bedenim.ben doğu tarafında oturuyorum son aşılama istanbula gidip yaptım yol masrafları ve özel dr masrafıyla 2 buçuk liraya mal oldu anladımki özel dr da boşmuş yapılan işlem hep aynı.dr aradım adet oldum dedim üzüldüm dedi başka ne diyecek paralarını aldıktan sonra ne umurlarındaki.nasıl olacak bilmiyorum ama tek bildiğim artık bittimmm
neden tüp bebek denemiyorsun? ben 1. aşılamamı yaptırdım. bu olmazsa bi daha yaptırmayı düşünmüyorum. direk tüp bebeğe geçicem. aşılama hem zaman hem para kaybı bence.. allah yardımcımız olsun.
mrh arkadaşlar bendee aşılama teavisine başladım bugun ben 5.iğnemi yaptım yarın kontrolum var doktor aşılamanın tarihini söyleyecek rabbim hepimizin yüzünü güldürür insallh.allahım yüreği evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese sağlıklı sihatli hayırlı evlatlar nasip eylesinnnnn.[ AMİN CANIM BİZDE BEKLEME SÜECİNDEYİZ BAKALIM İNŞALLAH POZİTİF SONUÇLAR ALIRIZ İLK AŞILAMAN MI?NE KADARDIR UĞRAŞIYON SORUN NE?BENİM İKİNCİ AŞILAMAM 1.5YILDIR UĞRAŞIYORM
düşünüyorum artık istanbulda celalettin örnek diye bir dr var tüp bebek yapıyor kalamış tüp bebekte herhalde tutmazsa 4 te 3ünü geri veriyorlar 3milyar 950 tl 3 milyar geri veriyorlar.araştırıyorum
2 haftayı bitirdim sayılır.. :) adetimde 2 gün geçti. test yapmaya korkuyorum. eğer çarşamba gününe kadar olmassa adetim idrardan bakayım diyorum. hayırlısı artık..
cnm benim 5.haftam hcg güzel ilerliyor..2 katına çıkarak...rahmin dışında 2 tanede kist görüldü...sanırım bu klomen yüzünden oldu..
düşünüyorum artık istanbulda celalettin örnek diye bir dr var tüp bebek yapıyor kalamış tüp bebekte herhalde tutmazsa 4 te 3ünü geri veriyorlar 3milyar 950 tl 3 milyar geri veriyorlar.araştırıyorum
arkadaşlar herkese merhaba,
naslsınız? ben kesinlikle hamile olmadığıma karar verdim, test günüm çarşamba ama eminim artık, cumartesi 5 saatlik yola çıktım, eşimle tartıştık sinir krizi geçirdim, her yerim ağrıyor kasılmaktan, aşırı asabiyim, sivilcelerim çıktı adet öncesi, yüzde 1 milyon eminim hamile değilim...
bu yüzden çarşamba boşu boşuna test yaptırmayacağım adetimi bekleyeceğim...cuma ya da en geç haftaya pazartesi regli olurum herhalde...hayırlısı diyorum...
benim 17 sinde aşılamam yapıldı ama hiç umudum yok
yanlığz bende ne ilaç kullanırken, ne çatlatma iğnesi sonucu nede aşılamadn sonra ne ağrı var ne sızı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?