Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar aşılama için gonal f kullanıyorum 8 gün oldu, ilacın prospektüsüne baktım gonal f nin içeriği neymiş diye, şok olucaksınızben oldum çünkü, çin hamsterından yapılıyormuş,çekik gözlü hamsterlar ya,aşılatmasammı napsam???!

4 aşılama ile madalyayı ben taşıyorum galiba beşinciye ne kuvetim kaldı ne takatim ne de bedenim.ben doğu tarafında oturuyorum son aşılama istanbula gidip yaptım yol masrafları ve özel dr masrafıyla 2 buçuk liraya mal oldu anladımki özel dr da boşmuş yapılan işlem hep aynı.dr aradım adet oldum dedim üzüldüm dedi başka ne diyecek paralarını aldıktan sonra ne umurlarındaki.nasıl olacak bilmiyorum ama tek bildiğim artık bittimmm

bugün herkesin iş var galiba............daha bir haftam var prk ümidim olmasa da bir an önce geçsin istiyorum........yani ne olacaksa olsun hızla geçsin zaman...............

bugün herkesin iş var galiba............daha bir haftam var prk ümidim olmasa da bir an önce geçsin istiyorum........yani ne olacaksa olsun hızla geçsin zaman...............

merhaba benimde tam 1hafta var adet olmama test yapmak içinde 5gün bakalım inşallah olumlu sonuçlar alırız sizinde 1haftanız varmış...

neden tüp bebek denemiyorsun? ben 1. aşılamamı yaptırdım. bu olmazsa bi daha yaptırmayı düşünmüyorum. direk tüp bebeğe geçicem. aşılama hem zaman hem para kaybı bence.. allah yardımcımız olsun.

2 haftayı bitirdim sayılır.. :) adetimde 2 gün geçti. test yapmaya korkuyorum. eğer çarşamba gününe kadar olmassa adetim idrardan bakayım diyorum. hayırlısı artık..

düşünüyorum artık istanbulda celalettin örnek diye bir dr var tüp bebek yapıyor kalamış tüp bebekte herhalde tutmazsa 4 te 3ünü geri veriyorlar 3milyar 950 tl 3 milyar geri veriyorlar.araştırıyorum

mrh arkadaşlar bendee aşılama teavisine başladım bugun ben 5.iğnemi yaptım yarın kontrolum var doktor aşılamanın tarihini söyleyecek rabbim hepimizin yüzünü güldürür insallh.allahım yüreği evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese sağlıklı sihatli hayırlı evlatlar nasip eylesinnnnn.

düşünüyorum artık istanbulda celalettin örnek diye bir dr var tüp bebek yapıyor kalamış tüp bebekte herhalde tutmazsa 4 te 3ünü geri veriyorlar 3milyar 950 tl 3 milyar geri veriyorlar.araştırıyorum

yalnız değilsin.. ben de 3 aşılamada negatifi gördüm,4. için kararsızım.. direkt gidip tüp bebek için mi uğraşsam acaba diyorum ama bu konuyla ilgili hiçbr fikrim yok,yani hemen o ay yapılıyor mu?yoksa tahliller ..vs derken birkaç ay geçiyor mu? üstelik şu para iadesini ilk defa duyuyorum.. eğer tutmadığında geri iade yapıyorlarsa hiç beklemeyelim,çünkü ben tüp bebekte de negatifi görürsem hem maddi hem manevi sıkıntıya gireceğim için kararsızım..
sen bilgi edinince haber ver,belki ben de yaptırırım..

2 haftayı bitirdim sayılır.. :) adetimde 2 gün geçti. test yapmaya korkuyorum. eğer çarşamba gününe kadar olmassa adetim idrardan bakayım diyorum. hayırlısı artık..

inşallah pozitiftir..........toplangelden sonra hiç bebeğimiz yok ........benimde bir haftam var......ama hep negatif olunca sonuçlar hiç umudum kalmadı..........

cnm benim 5.haftam hcg güzel ilerliyor..2 katına çıkarak...rahmin dışında 2 tanede kist görüldü...sanırım bu klomen yüzünden oldu..

canım bugün hbrlerini bekliyoruz, bakalım nasılmış senin bıcırığın kesesi, olumsuz şeyler yazmışsın, sakın sen kesinlikle normal ve sağlıklı bir hamilesin, senin bebeğin naz yapıyor sana annesi, neyse zaten bugün rahatlayacaksın..ben de doktoruma sordum kist olayını 3. aya kadar küçülüyormuş eğer hamilelik oluşursa...

arkadaşlar herkese merhaba,

naslsınız? ben kesinlikle hamile olmadığıma karar verdim, test günüm çarşamba ama eminim artık, cumartesi 5 saatlik yola çıktım, eşimle tartıştık sinir krizi geçirdim, her yerim ağrıyor kasılmaktan, aşırı asabiyim, sivilcelerim çıktı adet öncesi, yüzde 1 milyon eminim hamile değilim...
bu yüzden çarşamba boşu boşuna test yaptırmayacağım adetimi bekleyeceğim...cuma ya da en geç haftaya pazartesi regli olurum herhalde...hayırlısı diyorum...

Son düzenleme:

ben aşılamamı kalamış tüp bebek merkezinde yaptırdım benim doktorumun kendi muayenehanesi var oraya geldi orada yaptı aşılamamı ali rüştü ergür doktorumun adı tavsiye edebilirim tüp bebek konusunda iyi

benim 17 sinde aşılamam yapıldı ama hiç umudum yok

yanlığz bende ne ilaç kullanırken, ne çatlatma iğnesi sonucu nede aşılamadn sonra ne ağrı var ne sızı....

Son düzenleme:

ya kuzum neden böyle konuşuyorsun bebiş istedikten sonra öyle bi tutunur ki ne yaparsan yap bırakmaz anneciğini sen ne olursa olsun umudunu kaybetme yinede bende pek sanmıyorum hamile olduğumu ama küçücükte olsa bi umut işte:18::18:

Son düzenleme:
benim 17 sinde aşılamam yapıldı ama hiç umudum yok

yanlığz bende ne ilaç kullanırken, ne çatlatma iğnesi sonucu nede aşılamadn sonra ne ağrı var ne sızı....

canım hayırlı olsun bende ilk 1 hafta vardı ağrı göğüslerim falan şişmişti şimdi hepsi geçti 11. günüm bugün çarşamba tahlil yaptırıcam bakalım jel kullanıyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…