Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım hayırlı olsun bende ilk 1 hafta vardı ağrı göğüslerim falan şişmişti şimdi hepsi geçti 11. günüm bugün çarşamba tahlil yaptırıcam bakalım jel kullanıyormusun

evet jel kullanıyorum, sabahları birer tane, ne işe yarıyor bilmiyorum. bende hiç ağrı falan yok bu tutmamış demek oluyor demi belkide düzgün yapamadılar, zaten çatatma iğnesinden sonrada ağrım falan olmadı

hayır hayatım daha tutup tutmadığı belli olmaz o jel bebek olursa düşmesin tutunsun diye ağrılarda o jelin yan etkileri yani bebek tuttu diye değil jelden dolayı vücut kendini hamile sanıyo hormon alıyoruz dışarıdan ve vücut tepki veriyo

Son düzenleme:

bilmiyorum canım yaaa...hiç hevesim de kalmadı, adet öncesi ruhsal sendrom işte...umutsuzum, mutsuzum, isteksizim...dediğim gibi test yapmıcam çarşamba günü, ama senden güzel haberler bekliyorum, çok içten dua ediyorum inşallah sen güzel hbrler alırsın...

canım çok sağol ben de bütün karamsarlığına rağmen senin için dua ediyorum

arkadaşlar herkese günaydın.

inception ve herseyduzelirmi lütfen olumsuz düşünmeyin, sonuç belli olmadan gemileri yakmayın.
bu süreçte olumsuz en ufak bir olay yaşadığımızda, kötü sonuçlanacağını düşünüyoruz ama bu hiç doğru değil.

kendimizi rahatlatmamız gerekiyor, çok zor bende duygu fırtınaları yaşıyorum ama bi umut olacak duyorum.

inception, bence çarşamba günü test yaptır. merakla beklemekten daha iyidir. iyi yada kötü bir an önce ne olduğunu öğrenmelisin

ya benim zaten tek yumurtam gelişmiş oda 16mm olmuş, olasılık düşük zetin

bide çatlatma iğnesinden sonra hiç bakmadılar çatlamışmı çatlamamışmı diye

çatlatma iğnesinden ne kadar sonra aşılama yapılmalı? ben öglen 11 de olmuştum ertesi gün 3 te aşılamamı yaptıllar

canım, aynı durumdayız. benimde tek yumurta ve 19,5mm.
çatlatma iğnesi öğlen 1`de vuruldu, aşılama ertesi gün 5`te yapıldı.
24-36 saat içinde yapılması normal bildiğim kadarıyla,bizim saatler uygun.

benimde çatlama olmuşmu diye kontrol etmedi
o kadar emin sanki :44:
hayırlısı ne diyelim, olacaksa olur, zamanı gelmediyse de ne yapsak boş.

senin yumurta iyiymiş ne zaman yapıldı aşılaman ? özeldemi yaptırdın?

senin yumurta iyiymiş ne zaman yapıldı aşılaman ? özeldemi yaptırdın?

benim dr. devlette çalışıyo ama aşılamayı özelinde yaptı. 14 haziranda.
tamamen şans bence. ilkini tüp bebek merkezinde yaptırmıştım.sonuç kimyasal gebelik.

bu sefer çok içime sindi diyemem ama akışına bıraktım, zamanı geldiyse olur diye teselli ediyorum kendimi canım.

canım teşekkür ederim verdiğin moral için, ama inan hiç merak ve umut yok içimde...o yüzden adetimi bekleyeyim diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…