canım hayırlı olsun bende ilk 1 hafta vardı ağrı göğüslerim falan şişmişti şimdi hepsi geçti 11. günüm bugün çarşamba tahlil yaptırıcam bakalım jel kullanıyormusun
evet jel kullanıyorum, sabahları birer tane, ne işe yarıyor bilmiyorum. bende hiç ağrı falan yok bu tutmamış demek oluyor demi belkide düzgün yapamadılar, zaten çatatma iğnesinden sonrada ağrım falan olmadı
ya kuzum neden böyle konuşuyorsun bebiş istedikten sonra öyle bi tutunur ki ne yaparsan yap bırakmaz anneciğini sen ne olursa olsun umudunu kaybetme yinede bende pek sanmıyorum hamile olduğumu ama küçücükte olsa bi umut işte:18::18:
bilmiyorum canım yaaa...hiç hevesim de kalmadı, adet öncesi ruhsal sendrom işte...umutsuzum, mutsuzum, isteksizim...dediğim gibi test yapmıcam çarşamba günü, ama senden güzel haberler bekliyorum, çok içten dua ediyorum inşallah sen güzel hbrler alırsın...
canım çok sağol ben de bütün karamsarlığına rağmen senin için dua ediyorum
canım hayırlı olsun bende ilk 1 hafta vardı ağrı göğüslerim falan şişmişti şimdi hepsi geçti 11. günüm bugün çarşamba tahlil yaptırıcam bakalım jel kullanıyormusun
arkadaşlar herkese günaydın.
inception ve herseyduzelirmi lütfen olumsuz düşünmeyin, sonuç belli olmadan gemileri yakmayın.
bu süreçte olumsuz en ufak bir olay yaşadığımızda, kötü sonuçlanacağını düşünüyoruz ama bu hiç doğru değil.
kendimizi rahatlatmamız gerekiyor, çok zor bende duygu fırtınaları yaşıyorum ama bi umut olacak duyorum.
inception, bence çarşamba günü test yaptır. merakla beklemekten daha iyidir. iyi yada kötü bir an önce ne olduğunu öğrenmelisin
ya benim zaten tek yumurtam gelişmiş oda 16mm olmuş, olasılık düşük zetin
bide çatlatma iğnesinden sonra hiç bakmadılar çatlamışmı çatlamamışmı diye
çatlatma iğnesinden ne kadar sonra aşılama yapılmalı? ben öglen 11 de olmuştum ertesi gün 3 te aşılamamı yaptıllar
canım, aynı durumdayız. benimde tek yumurta ve 19,5mm.
çatlatma iğnesi öğlen 1`de vuruldu, aşılama ertesi gün 5`te yapıldı.
24-36 saat içinde yapılması normal bildiğim kadarıyla,bizim saatler uygun.
benimde çatlama olmuşmu diye kontrol etmedi
o kadar emin sanki :44:
hayırlısı ne diyelim, olacaksa olur, zamanı gelmediyse de ne yapsak boş.
senin yumurta iyiymişne zaman yapıldı aşılaman ? özeldemi yaptırdın?
arkadaşlar herkese günaydın.
inception ve herseyduzelirmi lütfen olumsuz düşünmeyin, sonuç belli olmadan gemileri yakmayın.
bu süreçte olumsuz en ufak bir olay yaşadığımızda, kötü sonuçlanacağını düşünüyoruz ama bu hiç doğru değil.
kendimizi rahatlatmamız gerekiyor, çok zor bende duygu fırtınaları yaşıyorum ama bi umut olacak duyorum.
inception, bence çarşamba günü test yaptır. merakla beklemekten daha iyidir. iyi yada kötü bir an önce ne olduğunu öğrenmelisin
canım teşekkür ederim verdiğin moral için, ama inan hiç merak ve umut yok içimde...o yüzden adetimi bekleyeyim diyorum...
dr. bana da adetini bekle dedi ama yooook ben çatlarım kesin
14. gün bhcg yaptırmayı düşünüyorum
aynen ya bende hayatta bekleyemem adetimi çarşamba yaptırıcam tahlili çok az kaldı ama acaip sabırsızlanıyorum kaldı ki adetimi bekleyeğim ne mümkün
inşallah pozitif haberi verirsin canım
herkes o kadar karamsar ki, umut olursun
inşallah inşallah o listede adı olan olmayan bebek hasreti çeken anne adaylarının hepsi pozitifi görsün
toplangel, gittin mi kontrole?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?