Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar kullandığımız progestan adet gecikmesi yapar mı? ben test yaptım evde negatif çıktı ama adetim iki gün gecikti..

İnşallah hepimizin tutar:)

Gunaydin kizlar

yardim edin bana deli olacam.....!!

listedede gordugunuz gibi ben 13 Haziran 2. asilamami yaptirdim
bugun 11. gun oluyo ve test gunum 27 haziran yani Pazartesi
crinone jel kullaniyorum her aksam ve dun aksam kullandiktan sonra ne goreyim??
ucuna kahverengimsi bir kalinti ve bu sabah dahada cok geldi ( krem normalde beyaz ertesi icimde kala kala cokelek gibi oluyo ve beyaz/kahverengi renge donustu)
bu ilk asilamami yaptirdigimda test gunumden 1 gun sonra adet olunca gelmisti ve kanamam baslamisti
simdi korkuyorum adetmi olacam acaba diye??? ama henuz 11. gun ola bilirmi???
2. asilamamda kanamam olmustu yoksa onun kalintilarimi diye dusunuyorum yada yerlesme kanamasimi?
ufff ne dusunecegimi sasirdim kizlar moralim cok bozuldu umudumda azaldi
siz ne diyorsunuz, boyle bisi yasadinizmi?

hastanede konuşurlarken duymuştum, kullandığımız jel kahverengi olarak geliyormuş bi müddet sonra.

çocuğun olursa ki inşallah olur ! olursa parayla sevdirirsin ,var öyle tirler malesef 3 kuruş 5 kuruş destek verseler ne olur sanki .ben bu çocuğu parayla yaptım para karşılığı sevdirecem de gitsin :)

hastanede konuşurlarken duymuştum, kullandığımız jel kahverengi olarak geliyormuş bi müddet sonra.

evet o jel kahverengi olarak geliyo biliyosunuz ben dün negatif sonuç aldım o yüzden bugün kullanmadım jeli ve hem kaşıntı var hemde kahverengi olarak jel geliyo ama aysabah inşallah seninki yerleşme kanamasıdır canım

Son düzenleme:

inşallah öyledir canım yaaa
idrar testi yapmayı dusunuyorum bu aksam bakalım hayırlısı.......
inşaallah tutmuştur ku kez yoksa artık gercekten butun umutlarım hayallerim yıkılır

senin kacıncı günündü canım?
bugun 11 günüm ve böyle oldu
ilkinde adet oldugum gün olmustu
birde rengi kavhe/ siyah gibi cok tuaf yaaaaa

inşallah öyledir canım yaaa
idrar testi yapmayı dusunuyorum bu aksam bakalım hayırlısı.......
inşaallah tutmuştur ku kez yoksa artık gercekten butun umutlarım hayallerim yıkılır

idrarda çıkmaz ki şimdiden daha erken değilmi negatif çıkacak ve kendini üzeceksin boşuboşuna bence bekle pazartesiyi yada kanda baktır benim tavsiyem

benim nisanda yaptırdığım aşılamada 14. gün öyle olmuştu sonra adet kanamasına döndü. içerde sanırım crinone jel birikiyor adet kanamasının olmasını böyle engelliyor ve kahverengi akıntı geliyor ama bir gün sonra normal adet olmuştum. ama senin 11. günü olduğu için yerleşme kanaması yada düşük riski olabilir ıstırahat et yat derim. dr unada danış ayrıca test gününe kadar herhangi bir kanamanız olursa bize haber verin dediler mesela bana ben bu ayda yaptırdım aşılamayı 4 temmuzda test günüm artık düşünmek istemiyorum. hiç aşılama yaptırmamışım gibi unutmaya çalışıyorum yoksa zaman geçmiyo test gününe kadar.

herkes bi test gününden bahsetmiş, doktorlarınızmı söyledi test günlerinizi? bana adet gününden 1 hafta sonra gel dedi. yani yaklaşık olarak 25 gün sonra falan oluyor

benim ilk aşılamamda 16. gun oldu ve hemen adet oldum ardından
maalesef istihrat edemem cunku calışıyorum ama cok sukur oturaraktan calısıyorum ve hafta sonu izinliyim
insallah dedigin gibi yerleşme kanamasıdır....
ama bu kadar gec olabilirmi yerleşme? cunku benim bildigim aşılamadan 5 ile 7 gün arası yerlesme olur...?

peki dr un kanama olursa beni ara bakalım demedi mi

bana drum 4 temmuz olarak verdi test günümü.20 haziranda oldum aşılamayı.ama çok umudum yok aşılama olduğumun ertesi günü çok hastalandım.boğazlarım şişti öksürük hapşırık.öksürürken göbeğim hophop hopluyo yazık bebecik o kadar sarsıntıya nasıl tutunacak?allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah o ol derse oluverir.

aynı gün aşılama olmuşuz hiç belli olmaz hasta olsanda tutabilir herşey dört dörtlük olduğu halde tutmayabilir. Allah bilir beklicez artık hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…