Toplangel (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
dirtyblue (1.asilama) 22 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?
inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?
Fundakrc (1.asilama) 10 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?
Maria73 (1.aşılama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?
Aysbah (2. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?
Direnc (2. asilama) 14 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?
Sude_ay (2. asilama) 14 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?
Dileksultan (2. asilama) 15 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?
Dosthane (1. asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?
Herseyduzelirmi (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?
Ninihan (? asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?
Kardelensel (1.asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?
Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Liman (2.asilama) 28 mayis aşılama yapıldı. SONUC: Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Pembesu (2. asilama) 28 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Dyd (2.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Mekselin (4.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Destina1552 (3.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Sympathetic (1. asilama) 6 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Gunaydin kizlar
yardim edin bana deli olacam.....!!
listedede gordugunuz gibi ben 13 Haziran 2. asilamami yaptirdim
bugun 11. gun oluyo ve test gunum 27 haziran yani Pazartesi
crinone jel kullaniyorum her aksam ve dun aksam kullandiktan sonra ne goreyim??
ucuna kahverengimsi bir kalinti ve bu sabah dahada cok geldi ( krem normalde beyaz ertesi icimde kala kala cokelek gibi oluyo ve beyaz/kahverengi renge donustu)
bu ilk asilamami yaptirdigimda test gunumden 1 gun sonra adet olunca gelmisti ve kanamam baslamisti
simdi korkuyorum adetmi olacam acaba diye??? ama henuz 11. gun ola bilirmi???
2. asilamamda kanamam olmustu yoksa onun kalintilarimi diye dusunuyorum yada yerlesme kanamasimi?
ufff ne dusunecegimi sasirdim kizlar moralim cok bozuldu umudumda azaldi
siz ne diyorsunuz, boyle bisi yasadinizmi?
ben ikinci aşılamayı olmak üzereyim bugün saat gece 12 de çatlatma iğnesi vurulacağım şuan kaynanamın evinde kalıyorum çok zor ya hem kaynana çenesi hemde tedavi görmek kadın elini cebine atıp alın tedavi oluyorsunuz paranız yoktur belki demez bizim bulunduğumuz ilde tüp bebek merkezi yok.malesef otele para vermemek için onda kalıyorum.bide dün akşamki kadın komşusu gelip işte bu gelinlere iyilik yaramaz yolacan saçını deyip durdu kaynanam ağzını açıpta benim gelin iyi ne yolacam saçını bile demedi ya .öyle kadını dinledi tabi hoşuna gidiyor ve daha neler neler var. anlayacağınız çoçuğum olsun diye nelere katlanıyorum .inşallah hepimizin en kısa zamanda bebekleri olur amin
hastanede konuşurlarken duymuştum, kullandığımız jel kahverengi olarak geliyormuş bi müddet sonra.
hastanede konuşurlarken duymuştum, kullandığımız jel kahverengi olarak geliyormuş bi müddet sonra.
evet o jel kahverengi olarak geliyo biliyosunuz ben dün negatif sonuç aldım o yüzden bugün kullanmadım jeli ve hem kaşıntı var hemde kahverengi olarak jel geliyo ama aysabah inşallah seninki yerleşme kanamasıdır canım
inşallah öyledir canım yaaa
idrar testi yapmayı dusunuyorum bu aksam bakalım hayırlısı.......
inşaallah tutmuştur ku kez yoksa artık gercekten butun umutlarım hayallerim yıkılır
senin kacıncı günündü canım?
bugun 11 günüm ve böyle oldu
ilkinde adet oldugum gün olmustu
birde rengi kavhe/ siyah gibi cok tuaf yaaaaa
herkes bi test gününden bahsetmiş, doktorlarınızmı söyledi test günlerinizi? bana adet gününden 1 hafta sonra gel dedi. yani yaklaşık olarak 25 gün sonra falan oluyor
herkes bi test gününden bahsetmiş, doktorlarınızmı söyledi test günlerinizi? bana adet gününden 1 hafta sonra gel dedi. yani yaklaşık olarak 25 gün sonra falan oluyor
benim nisanda yaptırdığım aşılamada 14. gün öyle olmuştu sonra adet kanamasına döndü. içerde sanırım crinone jel birikiyor adet kanamasının olmasını böyle engelliyor ve kahverengi akıntı geliyor ama bir gün sonra normal adet olmuştum. ama senin 11. günü olduğu için yerleşme kanaması yada düşük riski olabilir ıstırahat et yat derim. dr unada danış ayrıca test gününe kadar herhangi bir kanamanız olursa bize haber verin dediler mesela bana ben bu ayda yaptırdım aşılamayı 4 temmuzda test günüm artık düşünmek istemiyorum. hiç aşılama yaptırmamışım gibi unutmaya çalışıyorum yoksa zaman geçmiyo test gününe kadar.
benim ilk aşılamamda 16. gun oldu ve hemen adet oldum ardından
maalesef istihrat edemem cunku calışıyorum ama cok sukur oturaraktan calısıyorum ve hafta sonu izinliyim
insallah dedigin gibi yerleşme kanamasıdır....
ama bu kadar gec olabilirmi yerleşme? cunku benim bildigim aşılamadan 5 ile 7 gün arası yerlesme olur...?
bana drum 4 temmuz olarak verdi test günümü.20 haziranda oldum aşılamayı.ama çok umudum yok aşılama olduğumun ertesi günü çok hastalandım.boğazlarım şişti öksürük hapşırık.öksürürken göbeğim hophop hopluyo yazık bebecik o kadar sarsıntıya nasıl tutunacak?allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah o ol derse oluverir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?