Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ben de aynı şeyleri yaşadım aşılamamın olduğu gün o kadar çok öksürüyordum ki, tutunacak olsa bile tutuamamıştır.

aynı benim durumuma benziyor, sonucuda aynı olsa keşke ama nerdeee

günaydın kızlarrrrrrrrrrr

dün size crinone jelin kalıntıları kahveringimsi şekilde geldigini söylemiştim ve adet olacagımdan korkmustum
cok sukur baska akıntım gelmedi ve adet te olmadım
dün aksam dayanamadım idrar testi yaptım ve sonuc 2. cizgi pembe!!!!!!!!!!!!!!
az once tekrar yaptım sabah idrarı daha iyi olur diye ve sonuc 2. cizgi yine pembe ama daha belirigin!!!!!!!!
test günüm 27 haziran yani pazartesi
ilk aşılamamdada test günüme 2 gün ve 1 gün kalada idrar testi yapmıştım bembeyaz cıkmıştı
sanırım hamileyim kızlarrrrrrr inanamıyorum
yarın gidip birde hastanede kan testi yaptıracam

günaydın, çok sevindim. hayırlı olsun canım. herhangi bir değişiklik, belirti hissettin mi?

ayyyy canım inşallah hamilesindir yaaa hadi 2. bebişimizde gelsin artık bu arada toplangel napıyo acaba hiç ses çıkmadı:18:

oley oley oley :13::13::13:

inşallah canım bu sefer tutmuştur...........benim test günüm seninle aynı gün bende az önce test yaptım ve negatif zaten umudum yoktu......adet olmayı bekliyorum artık ............ :2:

günaydın, çok sevindim. hayırlı olsun canım. herhangi bir değişiklik, belirti hissettin mi?

pek bir belirtim yok syk syk wc ye cikmamdan haric
goguslerim hafiften aciyo ama daha cok degil ve cok cabuk yoruluyordum son gunlerde
gecen hafta cumartesi yani asilamamin 6. gunu cok kotu kasiklarimda batmalar cekmeler hissettim okadar acidiki bir kac saat uzandim
normalde ben kolay kolay uzanmam acim oldugu icin ama o gun gercekten gerekiyordu.
ve dunde yazmistim, crinone jelin kalintilari kahverenkte geldi korkmustum adet olacam diye ama cok sukur adet olmadim ve o renkte kalintilar gelemedi

inşallah canım bu sefer tutmuştur...........benim test günüm seninle aynı gün bende az önce test yaptım ve negatif zaten umudum yoktu......adet olmayı bekliyorum artık ............ :2:

uzulme canim bak bende umutsuzdum buda olmazsa kasima kadar ara verecektik ama gordugun gibi allahtan umit kesilmez canim
hem daha test gunumuz 3 gun sonra, belkide yeterince yuksek degildi hcg degerlerin ve pazartesi sonuc baska cikar?

bende uzun bi süre ara verdim tedaviye hipotiroidimi düşürmeye çalışıcam inanıyorum ki o düşünce kendiliğinden olacak:26: randevu aldım maltepe ünv hastanesinde bi doktordan 18 temmuza gün verdiler gidicem bakalım ne olcak artık takibi iyi yaptırıcam şimdiye kadar hep boşvermiştim kadın doğumcumda söyledi zaten hipotiroidin engel oluyor diye :2:kızlar bide bişey sorucam incir kürü denediniz mi hiç faydalı mı acaba merak ettim

Son düzenleme:
uzulme canim bak bende umutsuzdum buda olmazsa kasima kadar ara verecektik ama gordugun gibi allahtan umit kesilmez canim
hem daha test gunumuz 3 gun sonra, belkide yeterince yuksek degildi hcg degerlerin ve pazartesi sonuc baska cikar?

benim pek umudum yok zaten canım ama İnşallah seninki tutmuştur............

maria73, benim test günüm salı, ama umudum yok. çünkü yerleşme kanaması falan olmadı hala bugün 10.günüm

canım, aşılama öncesi son tsh değerin kaçtı? bende hipotiroid ile uğraşıyorum.dr. hep bu değerlerini düşür , sonra hamilelik düşün demişti, zaten hamile kalamamanın sebeplerinden en büyük olanı bu.
bende pek umursamadım. hep hamile kalmaya çalıştım, salı günü soruç negatif olursa ki büyük ihtimalle öyle olacak. bende bu hastalıkla mücadeleye başlıycam.

benim aşılama öncesi tsh değerim 3,18di.

senin yine düşükmüş canım bana göre benim 9.4 sanırım bana da doktorum söyledi önce bunu düşür bu değer yüksek boşuna uğraşıyorsun dedi ama dinleyen kim bak sonuç ne oldu değerin 1 ile 2.5 arası olması gerekiyormuş ama düşmüyo işte tekrar endokrin bölümüne gidip ilacın dozunu ayarlatıcam bide dereotu çok faydalı diyorlar tiroid için onuda deneyeceğim bakalım artık bitkilerden medet umucam hormon ilaçları dengemi bozdu

Son düzenleme:

funda merhaba canım, sonucunu öğrendim inan çok üzüldüm, böyle durumda insan bir şey de söyleyemiyor, çok zor bir durum, inşallah en kısa zamanda olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…