Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ben pazartesi aşılamamı oldum, 20 mm iki yumurtam oluşmuştu, şimdi de beklemedeyim. yaa beklemek ne kadar zor.kafayı yemek üzereyim.
hiçbir belirtide yok, ağrı, batma...erken mi sen ce.

hadi bakalım hayırlı olsun sen öyle ağrıyı sızıyı takma kafana bak benim ne kadar ağrım oldu göğüslerimde şişme oldu vs vs ama negatif çıktı hamilelik belirtisi değil bunlar test yapmadan anlayamazsın maalesef işte o bekleme süreci mahvediyo insanı ben öğrendim ya ne kadar rahat hissediyorum kendimi bide adet olsam tam olacak

canım sana doktorun progestan verdi mi?kaç tane kullandın?bana yazdı ama içinde 30 adet var, günde 3 tane içince 10 günde bitiyor.13.gün aşılamam oldu yani 23. günde bitecek.Ben 27 günde bir adet olurum, sonra kullanmayacak mıyım? yoksa alıp devam mı edeyim, siz nasıl kullandınız?

bana vajinal jel verdi ben sonuç alana kadar kullandım sonra bıraktım gebelik olmadığı için gerek yok kullanmaya ama hap nasıl oluyo bilgim yok doktoruna sor bence

bana vajinal jel verdi ben sonuç alana kadar kullandım sonra bıraktım gebelik olmadığı için gerek yok kullanmaya ama hap nasıl oluyo bilgim yok doktoruna sor bence

haklısın canım, benim doktor da o kadar yoğun ki, ulaşabilene. canım sen ikinciyi hemen yaptıracak mısın?olmazsa ben düşünüyorum, peş peşe yaptırmak daha iyi diyorlar.

aynısını yaşadım. hatta jeli kullanırken çok zorladım da rahim ağzı yarasından mı kanama oldu acaba dedim? ama malesef, umarım seninki mutlu bir gelişmenin habercisidir.
ana böle yazmıştım okumaya devam edince hamile olduğunu öğrendim. allah tamamına erdirsin bu çok güzel süper şahane bir haber. tüm forumdaki hatunlar biz de hamile kalırız inşallah

Son düzenleme:
haklısın canım, benim doktor da o kadar yoğun ki, ulaşabilene. canım sen ikinciyi hemen yaptıracak mısın?olmazsa ben düşünüyorum, peş peşe yaptırmak daha iyi diyorlar.

yok canım ben kışa kadar ara vericem doktorum dinlen biraz dedi vücudumun hormonları atması lazım çünkü şişmiş durumdayım hipotiroidimle ilgili tedavime yoğunluk vericem belki bu arada normal yolla hamile kalırım hipotiroidim düşünce

bugün sabah ilk klomeni içtim. 4 gün daha içip iki gün ara verdikten sonra haftaya cumaya yumurta kontrolüne gideceğim yumurtalara göre aşılama yapılacak.
eşime de
3 aydır keçi boynuzu suyu
sabahları yağda incir
16 gündür evicap, zinko, folik asit
10 gündür arı sütü bal polen karışımlı bir reçel
dünden itibaren de ace plus, marincap(omega3)
bugün de sitede okuduktan sonra ısırgan tohumu aldım bala karıştırıp başlayacak akşam.
bol bol fındık fıstık badem ceviz.

maddiyatıda düşünerek en hesaplı olan çözümleri bulmaya çalıştık umarım yeterli olur.
incir ve keçiboynuzu kullanımı ile 2 ay sonra %0 olan morfoloji %1 olmuştu bakalım bu kullandıklarımızdan sonra ne oalcak. umarım aşılama sonucu iyi olur

saol canim 2 gundur yaptigim idrar testlerine gore hamisim bakalim yarin kan degerim ne kadar cikacak :)
Allah butun isteyenlerin kucagini doldurur insAllah!

ayyyyy ne güzel....arkadaşım sen de 13 haziranda mı yaptırmıştın aşılamanı???benim de 13 haziran ,
idrarda çıkar mı ki şimdiden ben de yapsam mı acaba????

maria73, benim test günüm salı, ama umudum yok. çünkü yerleşme kanaması falan olmadı hala bugün 10.günüm
canım inşallah seninki tutmuştur............
inşallah herşeyin hayırlısı olur Allah zamanını biliyor elbet.........aslında elimizden geleni yapınca gerisini Allaha bırakmak zaten olmayacaksa ne yapsan boşşşşşşşşşşşşş..........

ayyyyy ne güzel....arkadaşım sen de 13 haziranda mı yaptırmıştın aşılamanı???benim de 13 haziran ,
idrarda çıkar mı ki şimdiden ben de yapsam mı acaba????

olabilir canım ben dün aksam ve bu sabah yaptm ve 2. cizgi pembe ama gözle kolaylıkla görünür ciktı

eeee bugün kise bişey yazmamış.sonuç ne oldu kan yaptırdı mı asybah..meraklardayım ne oldu kızlar nerelere gittiniz. oku oku bitiremezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…