funda merhaba canım, sonucunu öğrendim inan çok üzüldüm, böyle durumda insan bir şey de söyleyemiyor, çok zor bir durum, inşallah en kısa zamanda olur canım.
maria73, benim test günüm salı, ama umudum yok. çünkü yerleşme kanaması falan olmadı halabugün 10.günüm
teşekkür ederim canım sen ne yaptın varmı bişey
canim yerlesme kanamasi herkes te olmuyor....
hemen umudunu yitirme
canım ben pazartesi aşılamamı oldum, 20 mm iki yumurtam oluşmuştu, şimdi de beklemedeyim. yaa beklemek ne kadar zor.kafayı yemek üzereyim.
hiçbir belirtide yok, ağrı, batma...erken mi sen ce.
hadi bakalım hayırlı olsun sen öyle ağrıyı sızıyı takma kafana bak benim ne kadar ağrım oldu göğüslerimde şişme oldu vs vs ama negatif çıktı hamilelik belirtisi değil bunlar test yapmadan anlayamazsın maalesef işte o bekleme süreci mahvediyo insanı ben öğrendim ya ne kadar rahat hissediyorum kendimi bide adet olsam tam olacak
canım sana doktorun progestan verdi mi?kaç tane kullandın?bana yazdı ama içinde 30 adet var, günde 3 tane içince 10 günde bitiyor.13.gün aşılamam oldu yani 23. günde bitecek.Ben 27 günde bir adet olurum, sonra kullanmayacak mıyım? yoksa alıp devam mı edeyim, siz nasıl kullandınız?
bana vajinal jel verdi ben sonuç alana kadar kullandım sonra bıraktım gebelik olmadığı için gerek yok kullanmaya ama hap nasıl oluyo bilgim yok doktoruna sor bence
Gunaydin kizlar
yardim edin bana deli olacam.....!!
listedede gordugunuz gibi ben 13 Haziran 2. asilamami yaptirdim
bugun 11. gun oluyo ve test gunum 27 haziran yani Pazartesi
crinone jel kullaniyorum her aksam ve dun aksam kullandiktan sonra ne goreyim??
ucuna kahverengimsi bir kalinti ve bu sabah dahada cok geldi ( krem normalde beyaz ertesi icimde kala kala cokelek gibi oluyo ve beyaz/kahverengi renge donustu)
bu ilk asilamami yaptirdigimda test gunumden 1 gun sonra adet olunca gelmisti ve kanamam baslamisti
simdi korkuyorum adetmi olacam acaba diye??? ama henuz 11. gun ola bilirmi???
2. asilamamda kanamam olmustu yoksa onun kalintilarimi diye dusunuyorum yada yerlesme kanamasimi?
ufff ne dusunecegimi sasirdim kizlar moralim cok bozuldu umudumda azaldi
siz ne diyorsunuz, boyle bisi yasadinizmi?
haklısın canım, benim doktor da o kadar yoğun ki, ulaşabilene. canım sen ikinciyi hemen yaptıracak mısın?olmazsa ben düşünüyorum, peş peşe yaptırmak daha iyi diyorlar.
aynısını yaşadım. hatta jeli kullanırken çok zorladım da rahim ağzı yarasından mı kanama oldu acaba dedim? ama malesef, umarım seninki mutlu bir gelişmenin habercisidir.
ana böle yazmıştım okumaya devam edince hamile olduğunu öğrendim. allah tamamına erdirsin bu çok güzel süper şahane bir haber. tüm forumdaki hatunlar biz de hamile kalırız inşallah
canım inşallah seninki tutmuştur............maria73, benim test günüm salı, ama umudum yok. çünkü yerleşme kanaması falan olmadı halabugün 10.günüm
ayyyyy ne güzel....arkadaşım sen de 13 haziranda mı yaptırmıştın aşılamanı???benim de 13 haziran ,
idrarda çıkar mı ki şimdiden ben de yapsam mı acaba????
olabilir canım ben dün aksam ve bu sabah yaptm ve 2. cizgi pembe ama gözle kolaylıkla görünür ciktı
eeee bugün kise bişey yazmamış.sonuç ne oldu kan yaptırdı mı asybah..meraklardayım ne oldu kızlar nerelere gittiniz. oku oku bitiremezdim
canım bi ben varım galiba, nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?