Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bi ben varım galiba, nasılsın

iyiyim canım biraz ağrım var hatta birazdan fazla .ben aşılama olduğumun ertesi günü çok hastalandım sanırım öksürük de etkili oluyo bu ağrılara.beyaz sarı karışımı akıntım var. sen nasılsın nasıl gidiyor

geçmiş olsun canım, zamanlaması kötü olmuş.ben iyiyi canım, ama ağrım olmasını isterdim açıkçası, ben de hiçbir şey yok.çok az arada sırada akıntı oluyor.o da çok az.ağrı kasıklarında mı?

kasıklarımda ve belimde hele ilk gece bel ağrısından uyuyamadım.karnım taş gibi.daha çok var test günüme meraktan ölecem ya.pozitif olmaya çalışıyorum ama bi tarafım hep negatif allahım hayırlısını kısmet eder inşallah hepimize

kasık ve bel ağrısı iyidir ama ilk gece olan yumurta çatladığı içindir eğer şimdi ağrı varsa belki yerleşmedir, inşallah öyledir canım.benim henüz ağrım yok.
sen iğneyle mi tedavi oldun, kaç yumurtan oluşmuştu.

evet aynı gün olmuşuz ne güzel beraber bekleyelim hayırlısıyla pozitiflenelim inşallah

ayy inşallah canım ya, keşke ikimizinde pozitif olsa, tabii diğer arkadaşlarında.Ama aşılama ile pek hamile kalan yok galiba.baksana burada da sadece toplangel var.başka ben göremedim.oyüzden moralim çok bozuluyor, umutlanmak istemiyorum.inşallah yanılırım.

5 gün ilaç kullandım 3 gün iğne bide çatlatma iğnesi oldum 2 yumurtam büyüdü ..ama kaç mmdi bilmiyorum ilk aşılamam benim sormayı akıl bile etmedim açıkçası.eşiminde yıkandıktan sonra 34 milyon spermi vardı..kısmet artık iyi mi kötü mü durumumuz bilmiyorum .sizin nasıldı değerler?

canım ben sadece serophene kullandım 5 gün sonra 11.gün çatlatma iğnesi ve işte 13.gün aşılama oldu.benimde iki tane yumurta oluşmuş, 20 mm doktor iyi dedi.eşimin sperm hareketliliğnde problem var anladığım kadarıyla.
yıkama sonrası sayı:80 milyon yazıyor,
hızlı ileri hareketli:% 44
yavaş ileri hareketli:% 51
yerinde hareketli:% 1
hareketsiz:% 4
doktor iyi dedi ama hızlı ileri hareketlinin daha yüksek olması gerekir demi.

bence gayet iyi sperm sayıları.ümidini kaybetme bence.

canım sayı iyi de, hareketlilik konusunda hiç bilgim yok,iyi mi kötü mü?sizin ki nasıldı? Sayıdan çok hareketlilik önemli gibi geliyor bana.

kusura bakma canım ya, gece gece bayağı soru sordum sana.sizin olmama nedeni ne, ne kadar süredir olmuyor, yanlış anlamazsan tabii.

kusura bakma canım ya, gece gece bayağı soru sordum sana.sizin olmama nedeni ne, ne kadar süredir olmuyor, yanlış anlamazsan tabii.

valla normali nasıl olmalı bilmiyorum ama bize göre sizinkiler gayet iyi gözüküyor.benim yumurtlamam azmış yaşımıza göre.eşimin de sperm sayı ve hareketinde problem var.ikimizde sorunluyuz yani dr aşılamayla olabileceğini söyledi ama herşey kısmet.4 yıllık evliyiz.2 yıldır korunmuyoruz. tedaviye yeni başladık bu ilk denememiz. sizin sorun ne?yok gibiama

bizim de aşılama da ilk deneme canım, bizim de bir yıldan beri olmuyor, bir kaç ay klomen falan kullandım. Bir yıl önce kimyasal gebelik yaşamıştım, işte daha sonrasında olmadı.Eşimin test sonuçları ve benim yaş durumuna bakınca doktor aşılamayı önerdi, ben de daha fazla zaman kaybetmemek için tamam dedim, inşallah senin ki de benim ki de tutmuştur, kuzucuklar şuan yerleşmeye çalışıyorlardır.

eeee bugün kise bişey yazmamış.sonuç ne oldu kan yaptırdı mı asybah..meraklardayım ne oldu kızlar nerelere gittiniz. oku oku bitiremezdim

yok bugun yaptıracam canım
ama az once yine bir idrar testi yaptım ve sonuc ilk yaptıgım gunden dahada koyu bir renk cıktıııı
normal test günüme 2 gün var sanırım degerlerim yükseliyo kızlarrrrrr cok mutluyum artık uyuyamıyorum bile mutluluktan heycandan

canım bence hemen git ve kanda baktırda kesinleşsin yaa bende dün adet oldum çok erken oldu sanırım ilaçlardan:2:

canım bence hemen git ve kanda baktırda kesinleşsin yaa bende dün adet oldum çok erken oldu sanırım ilaçlardan:2:

canım bana kalsaydı hemen sabah 6 da giderdim ama kocişimi bekliyorum hala uyuyooo
ben en iyisi kahvaltıyı hazırlayımda kaldırayımyoksa uyanacagı yk
test günün ne zamandiki senin canım? ve hangi gün kacıncı aşılamandı?

ay erkekler böyle işte nasıl uyurlar ki böyle bi durumda benim test günüm 22 hazirandı ilk aşılamaydı canım olmadı ne yapalım demek zamanı gelmemiş daha 10 haziranda oldu aşılamam son adetim 1 haziranda olmuştu 24 gün sonra tekrar adet oldum normalde 32 33 günde bir olurdu

Son düzenleme:

anladım canım
ama sakın umudunu yitirme benim 1. aşılamamın tutmadıgını ögrenince tabiki üzüldüm ama kendi kendime dedimki bir daha deneyelim Allahtan ümit kesilmez oda tutmazsa ara veririz dyordum
2. aşılamamda yumoslarım daha iyi büyüdüler , ilk aşılamamda gonal f kullandım ve nedense cok agır buyuyorlardı 10-11 gun igne yaptım
ama 2. de puregon kullandım ve tam 1 hafta igne yaptım ve yumoslarım 20 mm 18 mm ve 17 mm olmuslardı
doktoruma sormustum bu kez neden boyle cabuk gelişti diye doktorum her ay kadın farklı yumurtlar kaliteside bu yuzden farklı ola bilir dedi
sana tavsiyem 2. aşılamayı yap derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…